Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yodafon: :L
Aktív témák
-
Som@
őstag
A segítségetek szeretném kérni.
Sürgősen szert kellene tennem a cseh nemzeti humniszra. Aki netán tud URL-t, vagy meg van neki, kérem ossza meg velem.
Előre is köszönöm. :P -
Som@
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Nem picsakocsit vezetek :DDD
Igen, csak képzeld el, hogy egy nagy hodály teherautóval tolatsz le a járdáról. Hogy a fészkes fenében látod, hogy van-e mögötted valaki? Jó hogy úgy szállsz be az autóba, hogy megnézed, nincs-e valami akadály hátul, de mire beülsz, már rég mögéd mehett pl. egy gyerek. Vagy egy kismama a babakocsijával.
És én leszarom (már bocsánat), hogy nincs a KRESZ-ben, de én maximálisan próbálok vigyázni az embertársaimra. -
-
Som@
őstag
Már ne haragudj, de ezt nem ajánlom. Sőt szerintem egyenesen baromság.
Így soha nem fogja megtanulni rendesen kezelni a kuplungot.
Gyakorolja csak szépen egyesben.
Bár én azt sem tudom, hogy kaphat így valaki jogosítványt? Tényleg nem bántásból, de ennek elsajátítására való a rutin.
Ott elvileg csak a kuplung és a kormány segítségével minden feladat megoldható. (Gyorsítás-lassítást kivéve).
Mert pl. így hogy csinálja meg az emelkedőn elindulást? 2esben nem nagyon hiszem... -
Som@
őstag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Nem fogod elhinni, de lehet érezni a lábaddal, hogy mikor kezd el fogni a kulpung. :P
Amúgy csak türelem, menni fog az.
Amúgy az nem jelent semmit, milyen idős az autó. Ültem én már tanuló mögött, aki 2-3as között elfelejtett kuplungolni. Az oktatóm ordított is rendesen. :D
Hihetetlen, milyen igénybevételnek van kitéve egy oktatóautó... -
Som@
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Ennek mindig szezonja van! :t
-
-
Som@
őstag
válasz
Bazsesz
üzenetére
Igazán örülök, hogy élsz és napról napra javulgatsz.
Olimpia milyen volt?
Erre mindenkinek azt szoktam mondani: szavakkal leírhatatlan. Ezt át kell élni. És ez így is van. Azt nem lehet szavakkal leírni, amikor végigkíséred a vízilabda válogatottat az egész olimpián és a döntőben is nyernek, amikor több száz magyarral együtt örülsz a szökökút közepén, amikor látod nyerni a kajak-kenusokat, amikor együtt strandröpizel a férfi kézilabdásokkal...Amikor mindenhol magyarokba botlasz, együtt mentek szurkolni, sörözni... És még sorolhatnám.
Ráadásul úgy jössz haza, hogy megismertél egy csodálatos, szép és okos teremtést... (De ez már nem tartozik a közre. :P)
Úgyhogy összeségében mondhatni azt, hogy jó volt. :D -
Som@
őstag
Barnaság még megvan. Remélem jó sokáig. (Igaz már a szagomat kevesen bírják, mert ritkán fürdök. :DDD)
Képek vannak, de 4500 darabot nem egyszerű felrakni. Még a saját szerveren sem nagyon van hely...:D
Még kiválogatni sem volt időm, max azokat, amiket esetleg megvesznek. :P -
Som@
őstag
Hol lehet, ha lehet kapni kis hazánkban az október 19-ei Juventus - Bayer München meccsre jegyet? :U
-
Som@
őstag
válasz
Predator666
üzenetére
Sajnos nem találtam semmit. :(
-
Som@
őstag
válasz
Predator666
üzenetére
Mire gondolsz?
Mert nincs itt senki, mindenki hazament.
Én is csak egy eljáráshalmaz vagyok aki az ilyen inteligens kérdésekre megpróbál reagálni. :D -
Som@
őstag
Aki még netán nem ismerné, az hallgassa meg! [L]http://soma.atw.hu/arozsasandor.mp3[/L] :DDD
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
Újabban miért nem tudok belépni Mozilla vagy Firefox alól az oldalra? :F
Nemértem.
Minden a régi beállításokon van, sütik engedélyezve... -
Som@
őstag
Amennyiben régi Pannonos előfizetésem van - aminek már megszünt az értékesítése (Momentum) - még vajon mindig másodperc alapon megy a számlázás, vagy perc alapon? :U
Számlát nem tudok jelen pillanatban megnézni, hogy visszaszámoljam. -
Som@
őstag
Upssz. Sorry. :B
Én meg belepiszkítottam az előző OFF TOPIC-ba. Az volt az utolsó hozzászólás listában.
Tényleg 41 napig voltam távol? :F
Kicsit szétszórt (és szerelmes vagyok :) )
Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10750H T1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- P16 Gen1 16" QHD+ IPS i9-12950HX RTX A4500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Turtle Beach Stealth Pro Wireless
- Vivobook M6500XV 15.6" 3K OLED Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G1a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest