Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Ugye holnap nem lesz hideg?
Esküvőre vagyok hivatalos.Én leszek az egyik koszorúslány:)nameg tanú is.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Rendben.
ANnyi votl a gondom, miközben te sem tudsz közlekedni kocsival, engme leugatsz, mert csak az automata váltósat sszeretem.
Mi ez ha nem személyskedés?
Mindegy , remélem soha nem fogsz belém kötni, mert különben személyesen is ''ringre'' hívlak, mert már nagyon teli veled a hócipőm.
A tojáshéjat pedig arra értettem, hogy:
1. nálam fiatalabb vagy
2. esetleg kevésbé képzett is...(bár ezt itt elég egónak tűnik most, de nem az)
3. nem te tartod fenn már 6 éve saját magad-ergó a szüleid pénzén élsz
Szóval csak annyit kérnék , hogy legyen benned felém egy csöpp tisztelet, és ha így lesz, akkro felőlem is ezt kapod.
Mellesleg pont úgy ahogyan nem egy diploma határozza meg a ''tudatot'', egy jogsi sem jelent még semmit, csupán annyit, hogy tanítottak vezetni. Ergo lehet van olyan jogsinélküli (nem én) , aki sokkal sokkal többet tud a vezetésről pl. nálad.
Részemről téma lezárva.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
_Volkovy_
üzenetére
ha már beszólásokról van szó:
(#2847) _Volkovy_ válasza tildy (#2845) üzenetére Válasz | Email | 2004-09-24 15:32:35
_Volkovy_
(PH! nagyúr)
Vahaha
Önnek ajánlom a biciklit,de csakis a BMX-et,mer' a montikon is van váltó
Előszőr nézz magadba, utána szólalj meg.
Én meg a te nagypofádat utálom, hogy mindent, de főleg amit én mondok kifigurázol , beszólógatsz, ezenkívül össze vissza fröcsögsz nem csak itt , hanem más topikokban is.
Mintha túl nagyra nyílt volna a csipád, de sajna a tojáshéj még a fenekeden van!
Mellesleg nincs jogsim, életemben eddig 4* vezettem autót, kies helyeken , senki nem tanított, ott mondták el sebtiben mit csináljak.
Ebből 2* automata váltós kocsival mentem.Magyarán mondva én nem tudok vezetni:mert nincs gyakorlatom.
Gondolom eleinte te is pöpecül mentél:t
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Jut eszembe egymás után történt az, hogy először vezettem autót és vitorlát.
Mindkettőnél bele tudott nyulni mas is, de egyiknel sem volt rá szükség.
AZ egyikből remegve a másikból nagy kaján vigyorral szálltam anno ki(3-4 éve).Sejtitek melyik melyik volt.
Viszont a ''remegőset'' muszáj lesz megtanulnom. -
tildy
nagyúr
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Na ne beszéljél , mikor nem tudsz elindulni egy benzines kocsival :t
Ehhe én azért faterom benzines toyotájával legalább simán indultam(igaz 40nél már remegett a kezem:D)
Szal neked is ajánlom a triciklit:P
Szóval szerintem így is kell elég sokfelé figyelni, nemhogymég váltson is az ember.
Mennyivel kényelmesebb az automata,máris egy gonddal kevesebb:C:C
A kedves ''leszellmifogyatékosozóknak'' meg üzenem, ki így ki úgy.Lehet én így sokkal jobban fogok vezetni:P
(persze csak a rendőr a biztos:)(gyk. szójáték Semmi sem biztos, csak a ...))
[Szerkesztve]
Előbb mintha még fee fele arányról beszéltél volna.Most meg már 7-3? Ejnye ejnye volkovy....Csak a szád nagy de az nagyon!:t
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Bazsesz
üzenetére
Arra gondoltam, , hogy úgymond ''megtanulná'' a vezetési stílusod, és úgy váltana. Bár ha jól tudom az automata városban többet eszik. Nameg a párom is eddig csak olyat vezetett, azt azt mondja, jó lenne már megtanulni normált is:D
Úgyhogy emiatt sajnos nem automatás kocsink lesz. Pedig én azt szeretnék.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Melleseg azt hiszem nekem piszok nehéz lesz megtanulni normál váltós kocsival vezetni, főleg városban, persze majd járjon jobbra balra a kezem, tapossam a pedálokat is, meg nézem az utat is, nehogy valami nemnormális lelépjen véletlen az útra, vagy hasonlók.ÁÁÁ nem hiányzik ez nekem.
Bezzeg az asconával milyen jó volt lejönnia tokaji hegyről, sehol semmi váltás:) -
tildy
nagyúr
válasz
Predator666
üzenetére
NYugi , voltam én is hasonló helyzetben;]
-
tildy
nagyúr
Na mi van nem lesz offtopic 15?Ha lesz, nyithatom én?
-
tildy
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Mint egy másik topicban is elmondtam, aki sebességet akar, az korlátozást kap, aki meg lassabban megy az korlátozás nélküliséget.Nekünk ez bőven jó:D
A letöltögetősök menjenek csak adslre, mi meg majd megyünk keményen gyorsan:) Igaz nekünk arra van szükség , hogy viszonylag kevesebb adatot, gyorsan letöltsünk.
Szép , hogy korlátozzák...LEfogná a sok dvd-filmtöltögető a sávszélt a másik elől:)(Mondjuk a korlátot felnyomhatnák a legnagyobbik esetében 40 gigára...) -
tildy
nagyúr
válasz
Panther
üzenetére
Hát kellett neked bme-re menni.Kandón is 1 nap mindig szabad volt:D Elsőtől kezdve.
Mellesleg azt hiszem másoddipiként felveszema villmérnökit , njanuártól.Lehet keresztféléves képzésre jelentkezni annak, aki már diplomás?Nem tudjátok?
Csak mert levelező villmérnökire mennék...És ugye ha kandó, akkor a tantárgyaim jórésze el lenne fogadva (anal, digit, elektro, meres)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
nem találom az amd 64-hez készült alaplapok tesztjét, megdobna vele valaki?
-
tildy
nagyúr
Találtam egy jó meghatározást (állami!) a munkakörömre:
[L]http://www.afsz.hu/engine.aspx?page=AFSZ_FEOR_reszletesleiras&expr=&feorid=2133[/L]
Nem röhögni;]
a legjobb:
2133 Szoftverfejlesztő, informatikus
A számítógép operációs rendszerének ismeretében programokat, rutinokat ír, általában nem magas szintű programozási nyelven, hanem a gépi kódhoz közelebbi, assembly nyelven.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
fokukac neked volt junior szamlad , ugye?
na nezd mit talaltam:
A 24. életév betöltése után is megmarad a jogosultságod a Junior számlára és kártyára az utolsó kiadott Junior-kártya lejáratáig. Ezt követően újabb Junior-kártya rendelése (így a jogosultság meghosszabbítása), vagy új szerződés megkötése csak abban az esetben lehetséges, ha igazolni tudod, hogy nappali tagozatos hallgató vagy valamelyik felsőoktatási intézményben, és bemutatod diákigazolványodat. Ha már befejezted tanulmányaidat, akkor sem érdemes megszüntetned az OTP Bankkal a kapcsolatot. -
tildy
nagyúr
válasz
Loretto
üzenetére
Sajnos gyerek az nem lesz...Legalábbis egy darabig tuti nem..(Mármint ha mégis egyre jobban vágynék erre, akkor azt hiszem lehet énis szingliútra kerülnék...)
Egyébként tök happy vagyok, fasza az új albi, jó a munkahely (kevés a meló, a munkatársak quakeznek...).Sőt lehet megyek néhanapján németbe is.Csak a fene vigye el, lassan már vén trotty leszek:Y
Hugi meg itt teszi az agyát, mert nem mehetett bulizni...Valami habparty vagy mifene lenne szolnokon...Nem tud megülni a seggén , be van sózva...Lehet csak valami pasit akar maga mögé??Fene tudja.Erre aszongya hülye f@sz vagyook...
ANyámék nem engedték, mert hazajöttem:D:DNa meg rokonok is jöttek...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
A JVC dv-kamerák jók szerintetek?Mondjuk végülis ha jó ha nem jó , azt vette faterom..
(Ja és megjött az első félhavi fizetésem:D:C)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Predator666
üzenetére
Kocsit mersz vezetni?
H a igen a válasz akkor azt mondom ez semmivel nem veszélyesebb. -
tildy
nagyúr
A srác a kép jobb felső szélén látható:

25 éves volt.
Hááát, eléggé megrázott a dolog, na:(
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Kemoterápiát kapott, elvileg rákos volt, gyakorlatilag - ha jók az infóim- akkor a kemoval félrekezelték.Öszeomlott a tüdeje, és a szíve sem bírta tovább..
1 éve még semmi baja nem volt, a mobilszolgáltatókról dumáltunk, meg úgy mindenféléről, hogy megy a zenélés, stb.Merthogy dobolt a srác.És elég jól. -
tildy
nagyúr
Meghalt egyik volt gimis osztálytársam:(:(:(
Jó ember volt, komolyan.:O:O -
tildy
nagyúr
Bp es cegléd közt vágányzár van.Ha kinéztél volna balra, láttad volna, hogy azért áll a gyorsvonat, mert nincs sín.Máskor szolnokról inkább az újszászi vonalon utazz fel, igaz ez a keletibe jön, de nincs vágányzár.Én tegnap újszászról 1 óra 10 alatt fenn voltam, (szolnok eseten adj ehhez meg max!20 percet...) a kiírt 1.15 helyett.
Ja monor előtt (bp felé) van a vágányzár konkrétan!
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Textboy anyukája által indított albis topic merre van?
Aktív témák
Hirdetés
- XPEnology
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Bestbuy játékok
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elektromos autók - motorok
- Láncfűrész topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest