Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Met: Metallica: M72 World Tour
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
sztem sokan örülnének,ha ilyen nőjük lenne otthon:D
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Sajnálom Bash-t.Ott így néz ki a szép nőstény?
-
_Volkovy_
nagyúr
Volt már olyan..
Igaz akkor annyira be voltam állva hogy nem is tudtam magamról,úgy vittek el haveromék az egyik haver lakásába..
Ez kb 5 körül történt,én meg 7-kor felébredtem,megpróbáltam felkelni,majd egy hatalmas tompa puffanással elterültem a padlón,a hányósvödör mellé.
Ofkorsz mindenki felébredt a szobában(ha másra nem,a szentsélésemre mindenképp),a többit könnyű kitalálni.:D -
_Volkovy_
nagyúr
Jóreggelt :D
-
_Volkovy_
nagyúr
Bencom nagyon unatkozol?
-
_Volkovy_
nagyúr
az al-kaida megfenyegette magyarországot?jól hallottam?
-
_Volkovy_
nagyúr
találjatok már ki nekem valami betegséget,ami nem befolyásolja a jogsit,és felmentenek vele testnevelés óráról..
már a faszom televan a tanárral. -
_Volkovy_
nagyúr
Újabban Bob Marley ekkora sláger?
Beírtam google-ba h Bob Marley - Rainbow country lyrics,az első három találat mindegyike bannerekkel meg letöltendő programokkal rohanta meg a gépet.:Y -
_Volkovy_
nagyúr
én annyira leszarom az összes ilyen formális baromságot,hogy sztem szalagavatón se fogok megjelenni.a táncot alapból felejtse el mindenki gyorsan és fájdalommentesen.:P
-
_Volkovy_
nagyúr
a poén az hogy én is a kuplung csúsztatásával kezdtem,ment is mint az álom,többféle dízeles kocsin..
csak a miénk fog ki rajtam,de az nagyon:D -
_Volkovy_
nagyúr
A Valami Amerika soundtrack tracklist-jét valaki be tudná lökni nekem?
Google nem talál semmit..
köszi!:) -
-
-
_Volkovy_
nagyúr
A személyeskedést hagyjuk,ha nem tetszik a pofám,nem kell hozzám szólni.
A tojáshéjas hasonlatot kifejtenéd bővebben?
Ha nincs jogsid,talán nem kéne tanácsot adni,igazán díjazom az igyekezetet,de felesleges.Azért köszi.:P
Figyelj,én nem szeretek haragban lenni senkivel,azt mondom hagyjuk békén egymást.. -
-
_Volkovy_
nagyúr
Nagyon unom már a beszólásaidat,ugye tudod?
Aki nem képes egyszerre figyelni pár dologra,az tényleg ne üljön kocsiba,és ezt nem bántásként mondom.
Nekem az elindulás jelenti a legnagyobb gondot,onnantól oké.
És nem remeg a kezem 80-al se :D
Az arányt tényleg nemtom:),lényeg hogy sokszor már sikerül.
De szerintem ezt hagyjuk abba,mert így,ebben a formában nem sok értelme van. -
_Volkovy_
nagyúr
Megvagyok,élek.
Elkértem anyámtól egy kicsit a kocsit,mondván próbálgatom az elinndulást.Aha igen.;]
Ralliztam 3/4 órát Cegléden illetve a környező falvakban:D,üvölt a Prodigy szétviszi a fejemet,4000 rpm,megrökönyödött gyalogosok,rulllz :Y
És úgy érzem lassam kezdek rájönni:C -
-
_Volkovy_
nagyúr
Na kész vagyok..
Eddig mindig dízeles kocsival mentem,most meg benzinessel nem tudok elindulni..10-ből 5-ször lefullad..
:D
Mi a technikája a dolognak?Engeded fel a kuplungot,ez idáig oké,aztán nyomod mellé a gázt-de mikor?
ha későn nyomom a gázt,lefullad,ha korán,akkor meg csikorog a kerék.
néha sikerül elkapni normálisan,de nem mindig.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest