Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
pénzügyi szakügyintéző. pszf-nek volt kihelyzezett akkred. szaka pécsen.csak jun-ba nem lett meg a szalvizsgám :(
-
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
dolgom volt.most a héten megint nem sokat leszek mert pénteken szakvizsga.
monya.hát ez szép.kicsit muris.bocs.
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
hú de 7fő van.mindenk passzív :(
-
Loretto
veterán
én ugy tudom hogy sorozás van.de lehet hogy tévedek hisz emberállat vagyok.
ami érdekes hogy ha igaz akkor 40kg alat sem visznek.na ezt egy ismerős megjácotta télleg nem vitték.csak jött a feketeleves évente be kellett mennie hogy a sulyát ellenőrizzék.na ez a szopás nem az orál:DD -
Loretto
veterán
Valaki nem tudja a kukori-kotkoda cimű mesének a dalszövegét?
asszem igy keződőik.
kúúúkori kotkoda tojásból lesz a csoda... de tovább nem tom.
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
szasztok megint igazam lett(sajnos).
tegnapelőtt mondta bnőm hogy apja gépe nem indul.se kép se hang.
meglestem télleg semmi,na mondom remélem csak a vga szállt el.bnöm gépét is kinyitom de mondom inkább az apja karija menjen az övébe(fő a biztonság).
láss csodát megy mint a huzat.na akkor agyobb lesz a baj.
Ja hdd-ről lementettünk minden fontosat(az müködött.)akkaor marad a lap+proci+ram valamelyike.megnéztem ram a helyén volt.aztán ahogy kurkáltam egy mi akadt a kezebe?EGY BEFŐTTESGUMI.de az egyik fele el volt olvadva.na mondom szép.amit érdemes tudni hogy az''após'' csak szervizbe viszi a gépet mert.. mert.erre mondtam ha a gumi ott szétfolyt és a lapon rossz helyre folyik akkor lehet feladni az uccsó kenetet.szervizbe le lett vive.
tegnap szolt a bnőm a lap+proci+ram is kinyiffant.szal ennyit a szervizről ahol gumit tettek a gépbe.
helyette asus lap leszn 2400 cerka+512 ram.otthonra word+exel-re jó lesz. -
Loretto
veterán
divit-tal mi van?nem nagyon látom.
-
Loretto
veterán
hijjjjjj.ma reggel megyek a buszmegállóba erre megszólít(messziről egy csövesnek tünő)ember.közelebb megyek látom hogy a nyakától a medencecsontjáig bal keze gipszben.na mondom ha most ez is feltart akkor elkések.lényeg csak annyit kellett segíteni hogy a kabiját tegyem a gipszelt vállára.szal ennyi.ami nekem érdekes volt, papa is azt mondta hogy eltört a keze.de akkor miért volt teljesen gipszben?nekem olyan kulcscsonttörésnek tünt.na mind1.
-
Loretto
veterán
még mindig nagyon bejön a kit-kat reklám.a papagájos:DD
-
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
:D amikor az egyik astránkat(mert 2 volt) akkor 1 hónapig azon sem kipufi,utána powerful lett.nélküle olyan kis dörmögös volt az 1.4 astra.
-
Loretto
veterán
nézitek az f1-et?
-
Loretto
veterán
most a prociknál jár.
-
Loretto
veterán
nem jó.alaplapokhoz nézzetek be.
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
Zalatnais topicot miért zárta Den?
-
Loretto
veterán

na milyen?sztem állat mint a dög.
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
hy emberek.pécsi hir 40millás autóátirási botrány.csak az akták több 100 kiló.
-
Loretto
veterán
olvastátok hogy a bankokat akarják jobban adóztatni?ebből is mi szivunk majd.:(((
-
Loretto
veterán
ezt nézzétek meg [L]http://www.diakigazolvany.hu/erdeklodom.php?oldal=58&PHPSESSID=5282549193a6bc5f87b0f78d00c3ab0d[/L]
na most ez azt jelenti hogy én kedvezményesen utazok?estin vagyok középfokú okj-s vizsga .de fizetni kell a suliért(ez számit?).szal igénybe vehetem a kedvezményt?holdas matrica lesz az igazolványon. -
Loretto
veterán
látom mayerlaci kollega is ontja a topicocat.mosqito naggyon leküldte.
-
Loretto
veterán
nektek nem tünt hogy kedve Agressor1 kollega hetente min 2x topicot nyit a fáradt gőzben?(máshol még nem is láttam hogy irt volna)
-
Loretto
veterán
tudom hülyeség de nem tudjátok mi van vitussal?amikor idejöttem akkor ő nagyon aktiv volt, most meg azt sem tudom hogy él-e.
-
Loretto
veterán
gyerekek ilyennel még nem találkoztam.pécsről mentem kaposvárra busszal és felszállt egy ellenőr.hát mondom mi a ...:D
-
Loretto
veterán
jó reggelt mindenkinek.kajak hideg van.grrrrrr.
és megjött a pótszakvizsgám időpontja.+csak csekket várom ami kb 25000ft lesz. -
Loretto
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
kis müszerész csavarhuzó :)
-
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
najó.akkor meglesem azt a tárhelyes topicot, milyen észt osztottak a hozzértők :D
-
Loretto
veterán
ja még vami a kisebbik front-back(ami inkább négyzetalakú)az atihoz kell?
Integra:látom nem spóroltál a pasztával.én nem tettem ennyit fel.sőt most nézem azt 2 áthidaló vmit is kihagytam:) de ezt holnap applikálom majd. -
Loretto
veterán
igen igen feltettem azt kis átlátszó öntapadós cuccot. a nyák csak a fekete gumifüyivel érintkezik közvetenül. és a back nem érintkezik ''nyákokal'' :D
na ha télleg nincs gond akkor meglett a véleményem az otesről.(nagy szar)
a gpu felőli borda langyos a back padig hideg a heatpipe szinte hideg.
ez a 20 nem sok?bár hideg van egy 12cm-es coolink breeze alapfordulaton hűti(op1 helyett), de a proci most 6 fokkal hűvösebb.szal akkor aludjak nyugodtan.
azért leirom hogy 5-6 sör vn bennem, aztán dodzsem majd break dance, igy most kellőképpennem normális a gyomrorm.de igy legalább elkezdten szerelni.és ezekszerint még a végén jól.jaaaaaaaa igen az normális ha tudom/nám mozgatni az egész cuccot?(persze erőkifejtéssel.) -
Loretto
veterán
húúúú van vki ébren?ma tettem fel az első zalman passziv vga hűtésemet és asszem elkurtam.eggyel több gumigyűrűt tettem fel.legalábbis nekem ugytünik,mintha nem lenne mind a 4 csavarnál.vagy ez nem baj?eddig semmi gond.mivel nekem szenzoros a karim nézem a hőfokot és 20 azaz húsz fokot esett a hőmérséklet ez normális?eddig semmi grafikai gond nincs ,persze most netezek.
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
péntek vaaaaaaaaaan :D
-
Loretto
veterán
ki vagyok nyiffanva.hihhetetlen nap volt.de holnap lesz egy zalman vga hűtésem :D
-
Loretto
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
oh.reklamálj :DDD
-
Loretto
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
nem te votál a harcművész?vagy tévedek?
-
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
oksika.itt suliba kellett mert a srácot bekavartam mert 0-1 közé esett, de szerintem meg 1-10 közé.ezekszerint én nyertem. :D
-
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
tuti? e-mailt néztél?
-
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
esti, 3 délután.
-
Loretto
veterán
emberek amikor egy számot normálalakban irunk fel akkor amit a 10 hatványával szorzunk az 1és10 vagy 0és1 közé esik :B :F
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
irtam mailt.
na lassan megint jön a harc hogy ki és mikor nyissa majd az uj OFF TOPICOT :DDD -
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
ott vagyok eze a héten 6x6+1x8,5 óra=44,5 óra.közben mutattak egy oldalt amin annyi crack van mint a huzat.
-
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
letöltöttem ,de vmiért nem tudom kimásolni a gamet(mert megtaláltam) mert valszeg kellene serial.:(
-
Loretto
veterán
egy gyöngyszem
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=87603&start=100[/L]
#116 -
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
annyira nem hiányzik.:)
-
Loretto
veterán
hja:D ami még egy kicsit elszomorit hogy nem emléxem mik voltak--->sokat használtam őket.talán colin4 silent hill3 meg meg:F passz
-
Loretto
veterán
hogy az a jóóóó qurva élet.vagy én vagy hugom lepucoltunk 12giga game-t. :(
-
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
üdvölet.
-
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
inkább mégsem irtam be. kedd? :Y jó melohely lehet
-
Loretto
veterán
na aki gyors volt az láthatta:P de csak 1 picit
-
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
hja.diákmelo.(még) a munkakört inkább nem irám le, mert poénok céltáblája nem akarok lenni.de nem megalázó vagy égő, csak lehet vele viccelődni.
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
mindenhol ilyen rohadt hideg van?vagy csak pécsen?
-
Loretto
veterán
köcsög mailbox, megint nem jönnek meg a mailjaim.
-
Loretto
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
jaaaa.:DD
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
hát ez hihetetlen de hogy lehet egy 2 hetes zalman b-cu-t 6k-ért eldani? :Fennyire nem kellhet a zsé.
Aktív témák
- Waifu riadó, mozgásban a Silver Palace!
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- GTA V
- Próba
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Sorozatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest