Hirdetés
Aktív témák
-
Gambit
őstag
Hát egyszer már én is csattintottam össze a tükrömet egy autóséval, de nem tört le neki. Dobfék??? Ne viccelj, nekem a tokico tárcsafék is gyengécske az igényeimhez. Hozzászoktam, hogy a bringával mindig az elsőkeréken állok meg. Én egy porsche carrerát nyomtam le a budai hegyeken, de nem nyomta igazán. :B Azért jó érzés volt megkerülni, tudva, hogy az a doboz kb. 30x annyiba volt, mint a mocim.
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Gambit
őstag
Én a hátsó féket még gyakorlatilag soha nem használtam. Megszoktam még abból az időből, amikor bringával jártam, hogy ha tényleg lassulni akarok, akkor első fék. Ha meg farolni, akkor hátsó. :P Bár valószínűleg együtt a kettő lenne az ideális. (Mármint a hátsó + első együtt.)
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Gambit
őstag
Ha már volt, akkor bocsi, de láttátok már Parci új avatárját? Nagyon brutál! Mikor cserélte ki?
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest