Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
Integra
titán
tele van a faxom már a mai nappal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
qrvára mennék már edzésre tetves irodából.... -
Integra
titán
válasz
Panther
üzenetére
amúgy az endzsin meg a tárkapacitás képes a sajátgépről való kép feltöltésre?
mondjuk van egy 1204x768-as jpg.
ezt feltöltöm a hsz-be, de csak mondjuk 320x240-ben mutatja a hsz-ben. ha ráklikkelek a képre, akkor eredeti méretben felpattan egy új ablakban.
ez egy nagyon okos dolog lenne, nagyot dobna a ph-n, és a felhasználóbarátságon is. -
Integra
titán
válasz
Panther
üzenetére
és minden új motorcserénél vesznek a loginek meg a regisztráció rögzítések?
bár akkor vesznie kellett volna az én adataimnak is, meg a tiednek is, mert jóval régebben regisztráltunk mint az R3 cserénél
kicsit zavaros ez a rang elveszés vagy micsoda amiket olvasgatok, bár francnak olvasgatom, úgyis tárgytalan:))
[Szerkesztve] -
Integra
titán
aki kíváncsi a titán hálós mellplasztika mit takar az most kaccsojja be a tv2-t a magellánra:))
persze jó tv-s szokás szerint tuti az utsó riport lesz a műsorban...
[Szerkesztve] -
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz
VladimirR
üzenetére
naná hogy azért van ott a cigi ahol! nem hülyék ezek, dollár milliókat öltek a pszichológiai és marketing kutatásokba, arra hogy egy bolt, egy benzinkút shop hogy nézzen ki, milyen felépítése legyen és a cigik hol legyenek.
én ha bkv-zom, akkor szoktam ideg lenni és beszólni, azokra a gyökerekre különösen akik beszívják és mikor felszállnak a buszon fújják ki a füstöt. na erre nagyon ugrom.
de arra is amikor mellémáll és rágyújtok. ilyenkor szoktam jó hangosan rászólni hogy mindenki lássa és hallja, tömegpszichológia már csak így működik...
a cigisdoboz feliratok meg még mindig jobbak most, mint amikor majd kijönnek a színes felvágott mellkasű hulla fényképek fekete tüdővel. de ha jól tudom lehet kapni már mindenféle tokokat pont emiatt hogy ne lássa az ember -
Integra
titán
válasz
VladimirR
üzenetére
én régen absz alkalmi dohányos voltam, szerencsére már ezt a minimálisat sem csinálom, 0.3-as davidoff amit néha elszívtam, de nekem is mindig az első dolgom volt hogy megkérdeztem, illetve olyan helyen rá sem gyújtottam.
igaz nekem soha sem volt kényszer a dohányzás.
amúgy maximálisan támogatom a dohánycikkek áremelését és a reklámok betiltását és a helyekről való kitiltását.
emlékszem mikor az alkalmi bagót is abbahagytam, 3 hónapon kersztül köpködtem fel a sleimot, mire éreztem hogy kitisztult a tüdőm és hogy mennyivel jobban érzem magam és a sportot is mennyivel jobban bírom újra, főleg hogy ha 4-5 órás edzéseket csinálok egyszerre.
ha belegondolok (hogy én mit köpködtem fel alkalmisként) mit köphetnek fel a láncdohányosok kemény évek után... huhhh, rémisztő:F
[Szerkesztve] -
Integra
titán
na ezt érdemes elolvasni, bagósoknak különösen ajánlott
[L]http://www.origo.hu/tudomany/elet/20040930egyfustos.html[/L] -
Integra
titán
válasz
Jam-Master J
üzenetére
ez valami 4 fejes régebbi sony....
még nem dugtam össze.
nincsen s-video kimenet rajta, akkor könnyű lenne.
így is akkora dzsumbuj van a hifi szekció mögött kábelekkel... -
Integra
titán
hogy kell videót programozni??????
szombaton lesz egy 5 órás edzésem és pont szombaton van kívételesen a 3 motoGP futam is.
mivel soha nem volt videóm, de most kértem egyet kölcsön, valahogy megkéne oldani hogy beállítom hogy 11-től vegyen fel du 4ig..... -
Integra
titán
fúúúúúj
ezért 11est adni.... nevetséges
2-2:(( -
Integra
titán
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLL
cassanoooooooooooooooo:))) -
Integra
titán
mindjárt real madrid - as roma!!!!!
-
Integra
titán
az a baj ezzel a fejes dologgal, hogy nem lehet semmi kreatívot csinálni.
franc akar magának valami játék vagy mozihős fejet, azt gondolom hogy simán van mindenkinek fantáziája hozzá, hogy olyat találjon ki ami érzése szerint leginkább a személyiségéhez kötődik és azonosulhat vele.
ráadásul semmi komoly dologgal nem járna ez, hiszen ugyanaz a pixel méret és kész.
adjatok már egy kis sört és virslit a szegény pór népnek hagy örüljünk:)) -
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz
fokukac
üzenetére
fugy, felejtsd már el a pinnacle szoftvereket, rakás szar.
a köevtkezőt csináld
uninstalálj minden pinnacle cuccot. tényleg mindent.
aztán állítsd le a gépet és szedd ki a tuner kártyát
indítsd újra
nézd meg hogy mindent kiszedett e az uninstall és állítsd megint le a gépet.
aztán rakd vissza a pinnacle kártyát és indítsd újra
xp bejelentkezik és mondja hogy talált új drivert
skip.
menj fel netre és windows update
hagy hogy lecsekkolja a géped.
az optionals hardware update-ben ott lesz egy olyan hogy WDM driver for pinnacle tuner.
na ezt install!!!!!!
ugyanis a gyári pinnacle dirver win98/Me-re van írva, xp-hez wdm dirver kell.
azóval letöltötte, felinstallálta és rebootoltál.
ezek után töltsd le valahonnan egy windvr3-at és installáld.
ennyi volt.
csont nélkül hibátlanul fog működni, nem akad össze semmivel.
tapasztalatból beszélek, én egy pctv pro kártyával szoptam, amióta rájöttem a megfejtésre teljesen hibátlan és mintaszerűen működik:)
szóval kitartás!!!! -
Integra
titán
mod: ph megint duplázik:(
[Szerkesztve] -
Integra
titán
wowwwwww
hazánk fia a világ legjobb orgona művésze!!!!!
fridi műsorában a végén lesz a csóka -
Integra
titán
én ajánlom mindenkinek sok szeretettel a tudósok - apa kocsit hajt c. szerzeményét.
egy élmény:D -
Integra
titán
válasz
rATdrAgOn
üzenetére
nálam a progressive, breakbeat, techno, d'n'b, goa és chill mellett teljesen jól megfér a tátrai tibi bácsi meg a jackie orszáczky isteni jazz zenéje, vagy említhetném miles davis-t és john coltraine-t, de akadnak rock cd-k meg ezek az újabb punk és new age zenék is, vagy minek hívják ezeket:)
viszont azt amitől hánysz tüctüc rádió ügyben, na pontosan azokat nem szabad hallgatni....
van szétszórva vinyókon kb 200GB mp3 igaz igényes tüc-tüc zeném is, a felét még meg sem hallgattam és ez csak több és több lesz:) -
Integra
titán
válasz
fokukac
üzenetére
van az igazi értékelhető tüc-tüc és van az iszonyatosan szar kommersz gagyi fos tüc-tüc.
előbbi értékeléséhez soksok éves tapasztalat és éjszakázás kell, utóbbi hányást pedig a legalább ennyire kommersz gagyi fos ''zenei'' rádiókból és tévécsatornákból hallhatod.
hidd el, óriási különbség van. még ha te szimplán botfülű is vagy hozzá :)
[Szerkesztve] -
Integra
titán
jó ez a miért bannoltuk moderátor topic, most veszem csak észre:)
szabi gyerek visszatérő páciens:D -
Integra
titán
nagyon LOL:))
[L]http://index.hu/kultur/media/sppiac0922/[/L]
[Szerkesztve] -
-
Integra
titán
nézem a híreket, kezd a tököm tele lenni a zalatnay-val és médiával de most már nagyon
-
Integra
titán
háááááááááááááááát
az az igazság hogy már láttam nem egy és nem kettő ''alvó'' nicket.
de nekem ezzel semmi bajom.
azt is gondolom hogy nem ugatok újoncot le. mindenki volt újonc, tök mindegy hogy tegnap vagy 2 éve vagy 3 éve reggelt...
én személy szerint nem rajongok sem gáspár laciért sem oláh ibolyáért (érte pláne nem), de van akinek tetszik, vannak itt ezerszer gázabb és lollerebb topicok amik még most is nyitva vannak.
az hogy a moderátor mit zár, az absz szubjektív.
azt sem értem hogy bizonyos topicneveket miért nem lehet módosítani, hogy jobb és érthetőbb legyen, ha kinövi idővel magát.
én továbbra is örülnék egy kor jelző rublikának az adatok között, hogy mindenki láthassa mindenkiét, mert szerintem igen keményen vegyes a PH korban:)
én is inkább azon az állásponton vagyok hogy nem kell a topicba szólni ha nem akarod hogy fent maradjon megy a süllyesztőbe és kész.
viszont akik szeretnének beleszólni mert érdekli őket a téme, nekik is megvan a joguk a kis ritkán használt topicjaikhoz. -
Integra
titán
vazze symantec közpntja atombunkerben van:D
-
Integra
titán
MTV
hekker és virus riport -
-
Integra
titán
mi a pék faszáért kellett zárni a GlobalUnderground topicot?????????
-
Integra
titán
nézitek a híreket???
a nyakánál kötém fel az autóm mögé azt a rohadt gecit amelyik ezzal a szerencsétlen kutyával ezt csinálta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tőből letörni mindkét kezét a férgesének -
Integra
titán
én esküszöm leartisjuszozom hogy levegőt mertek venni és minden levegővételért megadóztatlak benneteket, mondjuk légvételenként 0,1 azaz NULLA EGÉSZ EGY TIZED fillérre... a világon mindenkit.
:)) -
Integra
titán
megettem egy teljes zacskó eper-vanilia ízű tuttifrutti pumpedli nevű habcukorkát, vagyis, normális nevén marshmallow-t, és most egy cseppnyi nyálam sincsen.. :))
-
Integra
titán
bocs, ezt bekell ide is tennem, annyira kemény..... :DD

-
Integra
titán
válasz
TrollBalint
üzenetére
őszintén szólva ha egyetlen bomba stabil és nagy teherbírású ingyenes webszerver lenne, az pillanatok alatt tele lenne. a sok felhasználó pedig sok reklámbevétellel egyenlő.
csak a magyar persze nem így gondolkodik.... -
Integra
titán
a trefort is MONNYON LE!!!!!!
szar ahogy van...
msg-ben én látom amit a másik ír, de ő meg nem látja amit én írok neki, meg amit haver ir, mert megkértem hogy próbáljon meg neki ő is írni....
fasza bazeg
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest