Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
Megyek,elköltöm vacsorámat.
-
Tithian
őstag
Már megint itt a vihar :(...
-
Sick Boy
őstag
mennyibe kerül mai napság egy sztenderd biciklilánc?

-
hungeek
senior tag
vazze, bevágtam 1 doboz Krispy Kreme doughnut-ot, asszem amit lefogytam az elmúlt pár hétben, most egy nap alatt visszahíztam :DD
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Predator666
üzenetére
Akkor lenne parasztság, ha ezt aznap tennéd, amikor a tali meg van beszélve. Ha egy-két nappal előre szólsz, hogy bocs, találtam jobb ajánlatot, akkor szvsz nem az (nem azt mondom, hogy ez a legrendesebb dolog amit tehetsz, de pl. én megérteném).
-
Predator666
aktív tag
Volt már mindenkinek olyan, hogy azt se tudta hol a feje?
Meg nézek vmit és mégsem az amit először láttam, és tök ciki amit csinál. 2x kell neki mindent elmondani, mert vagy nem figyel, vagy nem érti. Föláll a székből, és belerúg az asztalba, de úgy, hogy fáj mint az állat, majd megint hasonlóképpen rúg bele az asztalba.
Elegem van...ma ilyen napom van volt már vkinek ilyen? -
Sick Boy
őstag
na mizu? átmentek az oplogók?

-
rog
addikt
válasz
Predator666
üzenetére
ja tényleg, akkor inkább vedd meg tőle a bolti árnál drágábban gari nélkül.. :D
-
rog
addikt
válasz
Predator666
üzenetére
ez inkább szerencse. :)
-
divot
veterán
válasz
Predator666
üzenetére
Talán vedd meg az Alienben, és akkor van gari, meg papír, meg minden. :)
-
Predator666
aktív tag
Na segítsetek!
Megbeszélte az egyik sráccal, hogy meg veszem a lapját 25k-ért no gari.
És aszonta, hogy 30k felett van a kisker bruttó...
Viszont az Alien Computersben meg 26k ért láttam 3 év garival.
Mit tegyek segítsetek!!!
Pls -
Sick Boy
őstag
mentek az operátorlogók

-
divot
veterán
válasz
_Volkovy_
üzenetére
A legszebb az volt az egészben, hogy kifogtam egy postás kisasszonyt, aki kb. az első napját töltötte a hivatalban. És mindjárt egy ilyen nehéz feladat elé állítottam. Szóval vagy negyedóra alatt hoztuk össz ketten, de még a címzést is elrontottam, Rákóczi helyett Rákóíczit írtam. :DDD
-
Loretto
veterán
pécsen olyan fekete az ég mintha napfogyatkozás lenne.nagy zuhéjj lesz.
-
divot
veterán
Megyek postára, pedig esik az eső. :(
Volkovy, hogy mit meg nem teszek érted. :F -
Esmein
nagyúr
Rákezdett félcentis jégdarabokkal, de szerencsére hamar megunta és az ég 1 perc alatt kivilágosodott...
-
Esmein
nagyúr
F*szöld lett az ég, és tökre besötétedett... Mekkora zuhé lesz ebből.
-
Loretto
veterán
jó neki a metro. :D
-
divot
veterán
Déli pu-nál felszállsz a piros metróra (2). Nem valószínű, hogy elhibázod, mivel nincs ott több földalatti jármű, ráadásul csak egy irányban halad. :)
Leszállsz a Deákon, és átmozgólépcsőzől a kék metró (3) vonalára. Aztán elindulsz Kőbánya-Kispest felé.
Majd kiszállsz a Kálvin-téren, és imába foglalod a nevemet. :DDD -
Bash
őstag
Nah, felraktam az SP2-t. Ráment egy egész órám és 950 MB helyem a C meghajtóról. :Y 43 perc volt maga az installálás, és kb. negyed óráig pöcsöltem, amíg mindent szépen kikapcsoltam. A 98 MB letöltése volt a leggyorsabb része, kb. 4 perc, de hogy ebből hogy lett 950 MB? :F :(((
Egyetlen hasznos dolog benne szerintem az Internet Explorer-ben a Pop-up blokkoló meg az Add-on manager. Bár én Windows Update-n kívül semmire sem használom, de valakinek biztos jó. -
-
Loretto
veterán
pestiek help. hogy tudok eljutni a déliből a kálvin térre?
-
LOTR
addikt
tudtátok, hogy a walla.com -on 1 gigás ingyen tárhely van?
-
LOTR
addikt
a Sláger Rádión játszották le pár napja -azóta már többször is- az IFA megy a hegyen kezdetű, avagy az IFA-dalt, az érdekelne honnan lehetne letölteni??
-
hungeek
senior tag
felhőszakadás, villámlás, égzengés - helyzetjelentés Budaörsről :)
-
Sick Boy
őstag
ööö, most újra kellene indítanom a gépet, de nem tom, mert, khm, szal DC-zek és valami naon fontosat szedek le épp, de holnap délelőtt mindenképpen elküldöm, vigyázzatok az elmentésnél, nehogy ''elvet'' gombot nyomjatok.
addig is have fun, a probléma megoldás alatt van, hogy úgy mondjam :DDD
-
Sick Boy
őstag
''A(z) LogoManager.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.''

-
Sick Boy
őstag
-
Sick Boy
őstag
-
Wildmage
senior tag
Nah, ilyen a magyar foci. A végéig nem bírta ki a Fradi:(
-
Sick Boy
őstag
szórakoztam az adatkábellel

-
tildy
nagyúr
A srác a kép jobb felső szélén látható:

25 éves volt.
Hááát, eléggé megrázott a dolog, na:(
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Kemoterápiát kapott, elvileg rákos volt, gyakorlatilag - ha jók az infóim- akkor a kemoval félrekezelték.Öszeomlott a tüdeje, és a szíve sem bírta tovább..
1 éve még semmi baja nem volt, a mobilszolgáltatókról dumáltunk, meg úgy mindenféléről, hogy megy a zenélés, stb.Merthogy dobolt a srác.És elég jól.
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch Oled - The Legend of Zelda Edition
- Xiaomi 15 (12GB/256GB - Zöld, 2028.09.05-ig garanciás, újszerű) + ajándék Nillkin Super Frosted tok
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- Lenovo IdeaPad B50-80, 15,6" HD, i3-5005 CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- HP EliteBook 840 G3, 14" HD, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 128GB M.2 SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest