Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
Aktív témák
-
SuBeR53_
tag
3500? 8 nap mulva fanatikum vok
-
SuBeR53_
tag
nincs egy kissé tele az off topic?
-
TrollBalint
addikt
Én is kétszer voltam sorozáson. Először 1-ös főiskolás koromban, akkor vittem az igazolást, hogy tanulok, átírtuk a papíron a változásokat. (az a papír, amit még 4-es koromban kellett kitölteni), aztán tavaly meg kellett mennem sorozásra is. Szerintem még te is fogsz, úgy tudom a sorozás nem szünik meg.
-
[amne]
senior tag
Bocs hogy türelmetlen vagyok és ide is betolom de elég fontos lenne, ezért aki kicsit ért a partíciókhoz az kérem nézzen be az alábbi topicba: [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=71812[/L] .
Köszönöm. -
TexT-BoY
addikt
válasz
Panther
üzenetére
igy van ellenör bácsinak már az is pozitiv ha van bérleted...
amugy meg anyámnak is olyat adtak diákbol amivel csomo kedvezményt igénybe vehet :DDD
volánon nem nézik hülyének mikor: jonapot 2diákot kérnék... aztán felszállunk és éz a sofför:DDDáááá:D de az nem bkv
ja sorry ő esti tagozatos
[Szerkesztve] -
Pet_i
senior tag
Meg tudja mondani nekem valaki, hogy a levelezős egyetemi diákigazolványhoz jó-e a bkv-s havi diákbérlet vagy a teljesárut kell megvenni? Ma kaptam meg és nincs rajta, hogy ''utazási kedvezményre nem jogosít''. Egy ismerősömnek egy régebbi ilyen diákján még nagy betűkkel rajta van. :F
-
Panther
HÁZIGAZDA
Whew, végre megvan a Diva GEM MP3-lejátszóm. Most formázom az aksiját, remélem reggelre kész lesz :)
-
nekem 16 éves koromban (1996-ban) volt a katonaorvosi vizsgálatom, és alkalmas lettem.
EZek után 1998. januárban kaptam egy levelet, hogy töltsem ki, és küldjem vissza 5 napon belül. (milyen végzettségem van, nyelvvizsga, jogsi, hanyas láb és hanyas sapka, voltam-e már katona, hány gyerekem van, ők voltak-e már katonák, kérdezik a 17,5 éves gyerektől :F )
Mit ad Isten, a levél valahogy elkallódott, nem küldtem vissza. 1 év múlva költöztünk, akkor megtaláltam, de addigra már az összes adat elavult... szóval nem küldtem, gondoltam, majd szólnak, ha kell valami.
Azóta egyáltalán nem szóltak, még kétszer költöztem, egy (ezredes) ismerős szerint valszeg eltűntem a nyilvántartásból... :D
kicsit paráztam, hogy még behívnak, most végeztem az egyetemen, és még megszívhattam volna, hogy behívnak, és én leszek az utolsó, aki szív..., de nem.
röviden ennyi. -
Obi-1
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Én valamikor gimi után bementem sorozásra, de csak az iskolalátogatási papírt kérték el, méricke, stb elmaradt. Úgyhogy nem vagyok kategorizálva. Akkor még behívnak majd sorozásra újra? Vagy elfeledkeztek rólam?
-
Integra
titán
válasz
Jam-Master J
üzenetére
ez valami 4 fejes régebbi sony....
még nem dugtam össze.
nincsen s-video kimenet rajta, akkor könnyű lenne.
így is akkora dzsumbuj van a hifi szekció mögött kábelekkel... -
Integra
titán
hogy kell videót programozni??????
szombaton lesz egy 5 órás edzésem és pont szombaton van kívételesen a 3 motoGP futam is.
mivel soha nem volt videóm, de most kértem egyet kölcsön, valahogy megkéne oldani hogy beállítom hogy 11-től vegyen fel du 4ig..... -
TéKrys
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Anno az én sorozásomkor is volt poén bőven.
- Eligazításkor a srác fogta magát és kiment a folyósóra cigizne. Az őrmester mondta neki hogy jöjjön vissza. mire a srác majd ha elszívtam. Addig ment a huzavona míg az őrmester a rendészek hívásával fenyegetett. :C
- A másik eset az orvosi részen történt: az aszisztens hasraütésre írta be az adatokat (súly, fejméret, magasság, ...stb) :))
- A végén pedig mindenkit felhúzott a sorozótiszt, -mikor már csak annyi volt hátra hogy egyenként egyeztessék az adatokat-, fogta magát déli 12kor és elment ebédelni. Szvsz nem sok kellett volna hozzá hogy a várakozók meg ne lincseljék :C -
joe69
senior tag
epp a hagai egyetem wireless halozatan netezek, 11mbps sebesseggel:))
-
Sick Boy
őstag
válasz
Kalandor
üzenetére
Jah, köszönöm, valóban az, közben találtam itthon egy Trident ISA vidkarit (:DDD) 512K-sat, és így megtudtam a megoldást!
BTW ebbe a gépbe raktam most egy LG GSA-4082b jelő DVD RW-t és az alaplapi vezérlő ATA/66-os és 80 eres kábellel megy a cucc (mindegyik) és a HDD-t felismeri ATA/66-osnak, de a DVD-RW-t nem, létezik az, hogy ez csak ATA/33-as? Mert pülü nekem a régebbi PIO DVD-olvasóm is ATA/66-os akkor most mi a megoldás :F
-
TrollBalint
addikt
válasz
Tithian
üzenetére
Én is most vonultam volna 9.-én, de nem jöttek, nem irtak... Lehet nem is hiányzom nekik? :)
Vagy megint elkevertek valamit, mint sorozáson a személyimet :)) Hogy orditott a nő, hogy adjam oda, én meg mondtam, hogy már odaadtam... Persze nem hitt nekem, aztán kiderült, hogy bele csúszott egy másikba... -
-
Loretto
veterán
én ugy tudom hogy sorozás van.de lehet hogy tévedek hisz emberállat vagyok.
ami érdekes hogy ha igaz akkor 40kg alat sem visznek.na ezt egy ismerős megjácotta télleg nem vitték.csak jött a feketeleves évente be kellett mennie hogy a sulyát ellenőrizzék.na ez a szopás nem az orál:DD -
Tithian
őstag
Valószínűleg ektoplazma lehetek, egy centivel ez is valami.
Komoly lett a kitöltés: légzése - van, idegrendszer- X, stb.
Majd a körzeti orvos dönt, szerintem tökéletesen alkalmas vagyok, semmi bajom, csakhát 150cm alatt ne is reménykedjen az ember :)
Szerk: katona már úgysem leszek.
[Szerkesztve] -
Tithian
őstag
Voltam sorozási-orvosi-elő-stb vizsgálaton, gondolom alkalmatlan leszek, mert az orvos beírta, hogy 80 kilóhoz 1 (EGY) centi magas vagyok :))
-
válasz
Loretto
üzenetére
rákerestem a washington dc-ben, és elkezdtem letölteni :
kukori - kotkoda, tojásból lesz a csoda,
nagy taréjú cifra tollas kapirgáló egyedek,
nem repültök, mint a szép sas, mert tele a begyetek
kotkodács - kotkodács, egy kis jó árulkodás,
jól esik ám a zuzánknak, jobban, mint a kendermag,
(néha ) senkit meg nem bánthat, s néhány dolgot helyrerak.
ami zárójelben van, abban nem vagyok biztos. -
kb. 5 körül feküdtem le, és egy fél órája arra ébredtem, hogy kb 15 méterrea házunktól égkalapálnak.
nem tudom, hogy örüljek-e neki... mert az út nagyon szar, tiszta kátyú, ha végre megcsinálják, az csak jó...
viszont felháborító, hogy hajnali 11-kor felébresztenek! :D
[Szerkesztve] -
Sick Boy
őstag
van nálam egy régi deszka, meg proci, de csak PCI hely meg ISA van a lapon, nekem megy csak agp-s vidkarim van, honnan tudom megállapítani, hogy milyen ez ay proci?
Socket 7-es (nekem meg csak Socket A-s, meg socket 370-es lapom van itthon), szal socket 7-es, Pentium.
Ezekev vannak ráírva:
w/ MMX tech
BP80503166
SL23V/2,8V
MALAY
L 7402378-0899
ICOMP 2 #=160
INTEL '92'95
tudnátok segíteni?
-
Loretto
veterán
Valaki nem tudja a kukori-kotkoda cimű mesének a dalszövegét?
asszem igy keződőik.
kúúúkori kotkoda tojásból lesz a csoda... de tovább nem tom.
[Szerkesztve] -
joe69
senior tag
2 kerdesem a nagyerdemuhoz:
-hany doboz cigi van egy kartonban?
-hollandiaba(EU) 1 szemely hany kartonnal vihet, hogy a repteren a vamosok ne ugassanak be?
valaszokat thx! -
anaqer
veterán
Kösz a tanácsokat, de mint kiderült felesleges volt a nagy utánarohangálásom - öcsém nem is mozizni akar vele, tehát az ötpontegy gyakorlatilag kihasználatlan. Írtam neki, hogy keressen direkt egy CD lejátszó / receiver / hangfal triót hifizgetésre, nem hatotta meg :
természetesen mondtam a fazonnak hogy mire kell nekem, meg volt ott egy jófajta hi-fi is, korrekt külsővel, mp3-mal, állítólag 2×100 W-tal, távirányítóval, szintén 60 zsetonért, de az ürge azt mondta, hogy jó a házimozi is, meg meg is hallgattam egy másikat (gondolom azért akkora nagy különbség nincs) és a Paranoid eléggé dübörgősen vitte a rezet. Nekem tetszett, szerintem az én botfüleimnek bőven megteszi ez is
Erre mit lehet mondani? Ő pénze... :F -
acer_
aktív tag

közben ezt is leszedtem a telefonról..
Ezt a képet elküldtem pár embernek mms-ben. Köztük a nagy boci-fan dzsoninak is.. azóta sem reagált rá :)
Egy biztos. Ezen túl messzire elkerülöm a boci csokikat. Maradok inkább a mars-snickers-twix vonalnál.. (pedig a boci aero tényleg nagyon finom volt) -
LOTR
addikt
sztem sony-t ne vegyél
ha kompletten akarsz házimozit venni(lejátszó+erősítő egyben, és jár hozzá még hangfalszett is), akkor Panasonic, vagy JCV, bár én sztem jobban jársz ha külön veszel mindent
lejátszóból szintén a Pana v jvc lehet a legjobb választás, bár, ha veszel 10-15k ért olyat ami még avit, divx-et meg mindent lejátszik, az sem rossz, ha tönkremegy veszel még egyet, és árban ugyan ot vagy, mert azt senki nem garantálja neked, hogy a márkás tovább fogja bírni
saját véleményem szerint fölösleges lejátszót túl drágán venni, mert az sem tud többet mint az olcsóbb típusok, az a lényeg, hogy mindent lejátszon, jó képe legyen -de mért ne lenne- és lehetőleg legyen benne dts dekóder, meg 5.1 hang
hát az erősítő már sokkal nehezebb választás, itt már nagyon sokféle van ez tökre pénztárcafüggő, bár én sonyt nem ajánlanék
hangszórók: amelyik neked tetszik-csak az ár szab határt(ami mondjuk a lejátszón kívül az erősítőre és a hangszórókra is egyaránt elmondható)-, ha nem kell túl bömböltetős, akkor vegyed meg a genius home theatre 5.1-es rendszerét, asszem abban beépítve van erősítő, így azt már nem is kell venned kb olyan 30-35k körül lehet az ára vagy kevesebb
ui: még mielőtt lehujjognátok, nekem a sonyval nincs semmi bajom, csak vigyétek a közelemből, sajnos már rég óta nem olyan a sony amilyen régen volt -
-
Trak
addikt
Kész, ezen behaltam:DD
Írtam az AMP computersnek mail-t, amiben egy bizonyos cuccról kérdeztem hogy van-e, és hogy annyiba kerül-e, mint az árlistán.
A válasz:
''Szia!
Most jönnek a *******-ok (itt konkrétan a termék neve van, de az most lényegtelen), este átvehetők üzletünkben!
Ára sajnos ugyanannyi, mint eddig...:)
De tudod mit a tied 5200Ft ért!
ha ez megfelel, kb 5 után átveheted a teréz körúti üzletünkben!
Üdv.: AMP Team
Eredeti ára 5400 körül volt. Jobb, mint a piac:DD Ha most írok egy mail-t, hogy nekem 5k-t ér meg, akkor lehet hogy kiegyezünk 5100 -ban? :DDD -
VladimirR
nagyúr
válasz
PeliScan
üzenetére
ha jol figyeltem meg, akkor a google ''i'm feeling fucky'' (;]) funkcioja ugy mukodik, hogy eldob arra az oldalra, ami a kereses alkalmaval az elso talalat lenne - probald ki, hogy nem az ''I'm feeling fucky''-ra, hanem a keresesre boksz, az az oldal lesz az elso talalat (egyebkent polokat, bogreket... arul - [L]http://www.cafepress.com/cp/img/spacer.gif[/L] - ilyen es ehhez hasonlo feliratokkal) - szoval senki nem lesz kirugva ;]
-
acer_
aktív tag
azta..va
nehany perce eszegetem epp a tablas boci csokimat, egyszer csak kimaszik belole valami
vmi larva vagy hernyo vagy miagyik
hat elment az etvagyam
lerantottam a klotyon az egeszet, es soha tobbet nem veszek boci csokit..
:(((
[L]http://195.228.79.47:8080/ph/boci.jpg[/L]
le is kaptam gyorsan a teloval.. -
Bencom
senior tag
Azta! Ez még mindig nyitva van?
Már átlépte a háromezret, és még mindig nincs új?
A nagyurak pihengetnek, vagy új szabályok léptek életbe?
Ezt már egyszer megkérdeztem, de nem kaptam rá választ, tehát megteszem mégegyszer... -
Bazsesz
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
5 nappal regeltél korábban, mint én, de egy ezressel több van a számládon (ha jól emléxem, hogy hány hsz-em van :)
Tehát akkor az addikithoz elegendő az időm, csak hsz-ügyileg vagyok elmaradva :D Belehúúúúzok :D Februártól júniusig úgyis lutri lesz, hogy mikor leszek, meg mikor nem :D Az addigi időszakot előre bepótolom ;] -
bogingrol
aktív tag
boldog szuletesnapot zsoltee10 ertedmijaz, nem lattam PH-t ezer eve (melo van , hogy aza...)erre benezek es valakinek szulinapja van.nekem is most volt a napokba, ugyhogy gratulalok magamnak is :F asszem hulye vagyok, de ez csak a munkatol van, amugy egesz normalis szoktam lenni, de valszeg ma kijon rajtam az idegragya....
-
Segítség, addikt lettem!!! :D

kéne valami elvonókúra... :D -
zsoltee10
addikt
Nagyon köszi mindenkinek.
fokukac: ja, éljenek a békák! :D -
Cathfaern
nagyúr
Boldog Születésnapot Zsoltee! :)
-
zsoltee10
addikt
Nagyon köszönöm mindenkinek a jó kívánságokat. 21 éves lettem. :)
-
anaqer
veterán
Ja, és BSZ zsoltee! :)
Aktív témák
- Vicces képek
- Router gondok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MIUI / HyperOS topik
- Gaming notebook topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Battlefield 6
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Netgate XG-7100-1U 8GB pfSense+ - VPN - Profi tűzfal -10Gbe- Rackbe szerelhető
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest