Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yodafon: :L
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
Integra
titán
épp most olvastam végig a cikkeket és néztem meg a képeket az iskoladrámáról.
eltudnám bőgni magam, komolyan:( -
Drizzt
nagyúr
Kivel találkoztam ma a ph-sok közül az Eltében? Mert a fórumos nevét nem tudom...
-
Tithian
őstag
Vége az orosz túszdrámának, 150+ halott, a tévéhíradóban semmi :F
-
Bash
őstag
_Volkovy_!
Vegas a sivatag közepén van, oda csak szórakozni jó menni.
PeliScan!
Csak vigyázz nehogy olvasgassa majd a fórumot. :D -
PeliScan
addikt
hungeek: az a helyzet, hogy nem tudom, hisz ma még csak a beiratkozás volt, beültünk egy terembe, beszélt a tanulmányi-osztlyvezető, kitöültöttünk papírokat, ennyi, csak láttam az arcokat. Illetve a mellettem helyet fogalló (pontosabban én mellette :D) Lillával beszélgettünk. de majd később kiderül... bár ha mutatsz képet, mneg tudom mondani h mi a helyzet...
neduddki, valóban; nekem is csak jó tapasztalataim voltak melindákkal, bár az a helyzet h 3 éve nyáron nagyon futottamaz egyik után, teljesen hülyére vett, aztán amikor már nem voltam szabad, akkro meg persze... áh mind1, azóta is tüske. :D
KovacsUrnak pedig teljsen igaza van, ha érdemes szemrevételezésre, akkor képről felismerem már. :D fotóm viszont még nincs és nem is lehjet róla, hisz még csak beiratkozás volt, mint már említettem. :)
Bash, jaja, fizikailag is itt van, picit kiment beszélgetni hugommal ,addig írok gyortsan nektek. :) -
Bash
őstag
válasz
KovacsUr
üzenetére
PeliScan csak ne nagyon ugráljon, ott van neki NoNo. :)
Ahogy postoltam az előzőt, megszólalt a telefonom. Ma elvileg nem dolgoztam volna, de szinte 100%-ig biztos voltam benne, hogy hívni fognak. Amikor Charley itt járt, akkor lenyomtam egy 36 órás műszakot. :( Most is valami hasonló lesz, asszem. -
Bash
őstag
Huh gyerekek! Nagyon komolynak tűnik ez a Frances gyerek. Munkahelyen bolondok háza van, beindult a verkli. A törénelem eddigi legnagyobb evakuálását rendelték el Florida-ban, milliók jönnek délről. Eddig csak 1950-ben fordult elő, hogy egy hurrikán szezonban két hurrikán is Florida-t súlytotta, de azok közül egyik sem volt jelentős, és a kettő között 6 hét volt. Most még csak 3 hete pusztított Charley, erre most itt van Frances. Hasonló erősségű, mint Charley volt, viszont vagy kétszer akkora, sok esővel és nagyon lassan halad. Állítólag kb. 24 óra alatt fog áthaladni Florida-n, Charley esetében ez néhány óra volt csak. Valahol nagyon nagy gáz van, de még nem tudni, hogy pontosan hol, kb. 40 óra múlva fog partot érni a hurrikán. :(
-
Legolas
senior tag
Megint elrontottam!
[Szerkesztve]
[Minden rendben? :F -- KovacsUr] -
Flameus
aktív tag
hmm....mit vétkezhettem? Má' a fórumra kattintva is ez jön be!
[L]http://w3.enternet.hu/freeman8hwsw.jpg[/L] -
PeliScan
addikt
Nah, haza is értem a nemzetközi tanulményok beiratkozásról, rossz hír h nem lehet adót visszkérni, tehát -30% bukott, így 100e lesz... :( hacsak nem esik meg a dékán szíve rajtam, és ad vmi csökkentést, de nem hinném. :(
60an vagyunk, viszont kb 75% a lányok aránya, mondjuk ebből aki nézhető az max 10, viszont egy telszámmal már gazdagabb is vagyok. :DDD Jah meg az órák nagyrésze fedi egymást a szociológiával mgé első évben, szóval a péntekem lehet h két szak mellett is szabad lesz!! -
neduddki
nagyúr
válasz
Panther
üzenetére
HI!
Hat ahhoz roszt kart valasztottal.. probakozza a vegyeszeknel, epiteszeknel, gtk, etc.etc. de villanykar, kozlekkar, gepeszkar nagyon esejjteelen /na jo gepesz talan/ :- )))))
udv
neduddki
mod: erro gyun eszemeb at is megyekes megnezema vegyesz lanyaimat:- )))))
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
PeliScan
üzenetére
szóavl ez generációk során alakult ki:)
a gazdag faszi feleségül veszi a büntető szép nőt és megszül neki pár csodaszép gyereket... és így tovább.
és létrejött a szép okos pénzes csaj, röviden lesarkítva.
akármennyire is hülyeségnek hangzik, tényleg sok van ebben.
ha most gyorsan belegondolok, a legszebb barátnőim akiket ismerek, mind gazdag családból származnak egytől egyig és min 2 nyelv és 1 diploma van a zsebükben már. és tanulnak tovább. -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Megvan, szerencsére. :) Sok panaszom nincs is, csak a zsarukat nem csípem épp (lásd picit előrébb), meg majd az órákra bejárást. Nem szempont szakválasztásnál, igaz -- ezért is vagyok ott, ahol -- de így egyszerűen nincs kedvem bemenni az egyetemre. Nem is arra vágyom hogy a csajok jelenléte javítsa a közérzetem, hanem arra hogy a hiányuk ne rontsa el teljesen!
Ehh, feloldhatatlan probléma. Nincs megoldás. -
PeliScan
addikt
válasz
Panther
üzenetére
Amit te tanulsz, arra azért vmik kereset biztos lesz... lehet h túlkínálat, meg efféle, de azért mégis szüxség van infósokra.
Szociológus meg ennél sokkal bizonytalanabb... a nemzetközi tanulmányok se vmi konkrét dolog, de a kettőből csak ki lehet majd hozni vmit, én elég optimista vagyok. :)
Az lenne a nagy bravúr, ha heti egy, kető napot részmunkaidőben emelett is tudnék dolgozni... hínnye, nagyon kíváncsi leszek már az órarendemre, hogy hogy jön ki. :) -
PeliScan
addikt
válasz
Panther
üzenetére
160.000 a tandíj, alapból, félévenként.
30%-80%ig kapok majd remélem visszatérítést, mivel ugyananazon a karon van mindkét szak. Ha a minimuot, 30%ot kapok csak vissza, akkor 110.000. Azt hiszem, ebből még 30% megint visszajöhet, mert felnőttképzést, amire adókedvezményt lehet igénybe venni, tehát apám adójából visszakapunk kb 30e-t, tehát 77e marad. Ez osztva a hónapok számával, havi 16e... ha kurvajól tanulok a szociológián, nagyjából kijön az ösztöndíjból, remélem. -
PeliScan
addikt
válasz
Panther
üzenetére
Szociológián van egypár, de azért nem dögivel, pedig az lenne a jó, monogám kapcsolatból csak ezzel lehet pict felrázni az embert. :D Ide 94 volt a ponthatár, a nemz.tan.ra meg 121, azért nagyon remélem h ez meg is fog mutatkozni a nénik dekoratívságában/mennyiségében. :D
Megf persze jó lenn, ha az idei gólyatábort nem b@sznák el úgy, mint a miénket tavaly. -
PeliScan
addikt
divot, Cathfaern, Drizzt nektek is nagyon ám! :) nem győzök hálálkodni :)
Panther, a nemztetközi tanulményok nem tudom mire jó, de
<+> jól hangzik
<+> érdekesnek tűnik
<+> elég sok tárgy fedi egymás a szociológiával, egy épületben van
<+> duplázás nélkül 121 volt a ponthatár, tehát annira szar nem lehet
<+> egy marhacsinos lány felvételizett oda, hátha a többi is efféle :D
viszont
<-> sok időt elvesz
<-> ami alatt dolgozhatnél, pl
<-> ehelyett a meglévő pénzem is tandíjra megy el
legrosszabb esetben halasztok majd az első gélév után vmennyit -
divot
veterán
Mivel eltűnt mindenki, eltűnök én is. :)
-
divot
veterán
Nem ért valaki a matricás albumokhoz? Találtam a családi hagyatékban egy 1978-as foci vb-s albumot, gyári állapot, ráadásul hiánytalanul beleragasztgatva az összes kis izé. Egy gyűjtőnek biztos sokat érhet, de hol lehet ilyen megszállott matricás pasikat találni? (Már az M5-n sincsenek :DDD)
-
-
Dave™
nagyúr
Még egy kis csemege, a moderátort keresek topikból:
by westlake:
TOROLD!
zártam -- lesaux
------------------------------------
lesaux....
en vagyok topicindito... megkerlek... torold!!!
egyebkent koszonom, hogy vagytok olyan rendesek, hogy vissza akartok tartani..
jolesik...
tudom, hogy sok ember ''szamitott'' ram, de nekem nem er annyit az egesz, hogy idegeskedjek miatta..
töröltem -- lesaux
#25-ost es #42-est keretik torolni... koszonom..
[Szerkesztve]
#53 ; #54 (fless) - toreles...
koszi
[Szerkesztve]
es az #53?
majd fless torli ha ugy gondolja? ez jo...
...olvasd el a vastagbetus reszeket az #1-ben....
[Szerkesztve]
----------------------------------
Minden második hsz west volt:) A világ nem rózsaszín (csak a T-mobile szerint:DDD) -
Dave™
nagyúr
Második topikjának első hsz-e:
''sziasztok...
kicsit elszallt az agyam es hirtelen felindulasbol toroltettem az elozo topicot...
elkepzelheto, hogy jobb is igy....
aki nem tudna, annak leirom mirol is szol(na) a topic:
a minap vettem egy socket 939-es via k8t800 chipsetes abit av8-as alaplapot es egy belevalo amd a64 3500+ -os processzort.. ez a konfig meg eleg draga, de en megvettem, mert tuningok, es ugy erzem, ebben van lehetoseg..
szeretnek rekordot donteni 3dmark2003-ban, viszont ez eleg nehez lesz...
keszul egy kompresszoros rendszer es beszerzes alatt van egy x800 xt is...
az x800 voltmoddolva lesz es kompresszorral hutve, ugyanugy mint a proci...
amit most irok, az fontos (ajanlom figyelmebe az elozo topic hozzaszoloinak):
ezt a topicot azert nyilt (es nyilt eredetileg is), hogy leirjam nektek a rendszer osszepulesenek es a tuningnak a folyamatat + hogy szolgalatassak neketek informaciot a 939-es a64-rol....
fogok adni teszteredmenyeket es osszehasonlitaskepp masok eredmenyeit is le fogom irni...
mivel az elozo topic olyan lett, amilyen, szabalyok vannak (ebben a topicban):
nincs off (marmint ami nem szorosan a temahoz kapcsolodik)
nincs flame
nincs poenkodas
nincs teszteredmenybeirogatas
nincs amd vs. intel
ha a szabalyokat nem tudod betartani, akkor nincs itt keresnivalod!
leirom megint, mert ez az en topicom...
nem erdekelnek mas konfiguraciok, nem erdekel, hogy mas gepet is vehettem volna, nem erdekel, hogy mennyit megy a te rendszered...
MERT A TOPIC NEM EZEKROL SZOL...
a tema adott...
ha valami nem tetszik, akkor viszlat... nem kotelezo ide irogatni...
ami nem temahoz tartozik, moderaltatva lesz...
(egyebkent eleg siralmas, hogy egy topicot ilyen bevezetovel kell kezdeni!)'' by westlake
Az első is kb ilyen volt, bocsika, elég hosszú, de Te kérdezted:) Az történt, hogy volt néhány off, de semmivel sem több, mint másutt, ő pedig erre megsértődött...
[Szerkesztve] -
Dave™
nagyúr
Mit szóltok westlake távozásához a fórumról? Nekem ez a második nickem (névcsere miatt), így már egy ideje ''ismertem'' (látásból), de valahogy nem értem. Olyan, mint egy durcás kislány. Nyit egy topikot, ahol levegőt venni is csak engedéllyel lehet (ez túlzás:DDD), de minimális off minden topikban van, ezzel együtt kell élni, nem szaladhat percenként a ''moderátort keresek'' topikba elsírni a panaszát, hogy már megint van egy off az ő szép topikjában... Aztán meg érezzük magunkat megrendülve, hogy ő többet már nem segít senkinek, mert nem lesz alkalma: elhagyja a fórumot. Talán túlzásba vitte... Talán picit szerénytelen volt. R.I.P. westlake
-
törölt tag
Láttátok ezeket a köcsögöket? az RTLen
Ez katasztrófa egy mocskos bunkó köcsög gecik, elmennek a rohadt büdös picsába. ezek a fasszopók kellenek a fiataloknak. Ha nem láttátok akkor az utcso kérdése az volt hogy Alexandriában mi volt? Erre megjelöli hogy függőkert:(((( ezen egyszerre röhögtem meg sírtam is hogy ilyen parasztok képzelik magukat ''sztárnak''
SZERk: Csak primitív kérdés volt és meg se tudtak nyikanni ez jó lenne de az ilyen emberek inkább mennyenek utcaseprőnek, bár lehet hogy az is túlképzés lenne számukra.
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Eddig még nem találkoztam Palival a játékban. Csak nem a legvégén... :F :D
-
anaqer
veterán
Nem úgy van az! :DDD

-
divot
veterán
Jó ez a film is: eddig a hatéves kislány véletlenül megfőzte az anyját, aki elég csúnyán nézett ki, mire az apja bezárta a patkányok közé, ettől kicsit szarul érezte magát, de azért felnőtt valahogy, viszont most ifjú hölgyként kicsit félreértelmezi az élet/halál kérdését, és tömeggyilkolászásba kezd. :DDD
-
Integra
titán
suttyóinvázió az rtlklubbon!!!!:))
-
divot
veterán
Nézzétek az HBO-t: skandináv pszichotriller kezdődött éppen, az első öt perc igencsak húzós volt.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
PeliScan
üzenetére
Boldog születésnapot!
Btw. van értelme végigolvasni az elmúlt egy hét OFF TOPIC termését?
Meg lenne egy kérdésem is: ugyebár van a térkép.hu weboldal ([L]http://www.terkep.hu[/L]). Nem lehet ezt valahogy lementeni, hogy offline módban is lehessen használni? Valami java-s cucc lehet, forráskód alapján viszont semmi utalás nincs rá :F (sose volt még dolgom javas weboldallal ilyen szinten) -
PeliScan
addikt
neduddki, I_Am, Bash, Panther, KovacsUr > nektek is nagyon köszönöm, tényleg jólesik. :) Így már biztos boldog lesz az év amibe lépek épp. :B
Holnapbeiratkozás nemzetközi tanulmányokra... kíváncsi leszek, mennyit kell érte fizetnem majd. :o félek, h az összes álmom (Skoda, pince, A1) rá fog menni erre a második diplomára... aztán ha elüt a villamos időközbe' akkor ráadásul telejsen fölösleges is volt :) -
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
KovacsUr
üzenetére
Hát ez az, nekem is ezen járt az eszem utána...
Ha kiteszem a Lehel téren...!
Ha befékezek, és aztán veszélyes sávváltással felmegyek a hídra...!
Ha az Apály utcánál kikanyarodok a Vácira, annak ellenére hogy ott elvileg nem szabad, csak kitörték a korlátot...!
Vagy ha fel sem ajánlom hogy elvigyem az illetőt...
Bazze...
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- új iPhone 17 Pro 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iStyle
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- LG 65" 4K wifis okos TV 65UR76003LL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest