Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Integra
titán
ááááááááááá
ez a rohadt frei találkozott takeshi kitano-val, mindjárt megőrülök..... -
twollah
nagyúr
Ez igen!
[L]http://rammstein.dfmk.hu/~phoenix/bigyo.jpg[/L] -
Integra
titán
megy a bagi-nacsa
-
gondoltam, váltok erre az új vodafonos vitamax csomagra, de temészetesen nem működik a rendszer... az ügyfélszolgálati automatában pedig természetesen még nincs benne.
-
Mosqu!to
addikt
-
_Volkovy_
nagyúr
mi van észak-koreában?
mit tudtok?
most hallom,hogy felrobbant valami meg gombafelhő volt fölötte..:Y -
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
oksika.itt suliba kellett mert a srácot bekavartam mert 0-1 közé esett, de szerintem meg 1-10 közé.ezekszerint én nyertem. :D
-
Mosqu!to
addikt
Lehet, hogy tudok neked majd szerezni egyet, persze nem ingyen (mert spúr az iskola). Volt sulimban volt vagy 4 ilyen gép, és nemsokára fejlesztés lesz! Utánakérdezzek? Csak 300GL érdekel? Ugyanis a házra emlékszem, hogy így nézett ki, meg IBM volt, meg aszem 233MHz-s, stb.
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
tuti? e-mailt néztél?
-
anaqer
veterán
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Sikerült rátennem a kezem két IBM 300GL-re ([L]http://hardware.majix.org/computers/ibm.300gl/[/L]), de az Istennek nem akarnak elindulni. Egyáltalán semmi reakció, a tépegység nem zizeg, ventillátorok sem pörögnek fel, LED nem világít... alighanem halottak a tápegységek. :O Ami azért is problémás, mert két külön 3.3V-os csatlakozó is kell ennek az igen buta fatraktornak, ami emlékeim szerint AT-n nem volt szériafeleszerelés... :F
-
anaqer
veterán
Emberek, az AT tápok alaplapi csatlakozóján mindig van egy ilyen kis kondi...?

-
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
esti, 3 délután.
-
Loretto
veterán
emberek amikor egy számot normálalakban irunk fel akkor amit a 10 hatványával szorzunk az 1és10 vagy 0és1 közé esik :B :F
[Szerkesztve] -
Sick Boy
őstag
UP #1891

-
TrollBalint
addikt
-
bogingrol
aktív tag
...hu de ki van ebbol a napbol a tokom, mar felek hogy felbotlok benne...
-
Sick Boy
őstag
egy PHP-s portálon cikket szeretnék írni!
Hogyan tudok oldaltörést berakni (milyen kóddal?)
annyit tudok, hogy valami házi fejlesztés a portál és nem e107.
válaszoljatoook légysziii!
-
Loretto
veterán
irtam mailt.
na lassan megint jön a harc hogy ki és mikor nyissa majd az uj OFF TOPICOT :DDD -
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
ott vagyok eze a héten 6x6+1x8,5 óra=44,5 óra.közben mutattak egy oldalt amin annyi crack van mint a huzat.
-
I_Am
veterán
Bash, ha jól emléxem akkor ugye Te kerestél mail értesítő progit?
Ha igen akkor csek disz: [L]http://www.emtec.com/mailbell/[/L]
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
letöltöttem ,de vmiért nem tudom kimásolni a gamet(mert megtaláltam) mert valszeg kellene serial.:(
-
Loretto
veterán
egy gyöngyszem
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=87603&start=100[/L]
#116 -
Sick Boy
őstag
hmmm, gyakorlatilag megszűnt itt az élet, pedig most kezdenék csak belehúzni.
Áhhh, mindegy, követem Párduc kolléga példáját, és nyugovóra térek én is...
-
Sick Boy
őstag
nem, mintha nem bíznék KovacsUr szavában, de erősítsetek még meg légyszi! --> [L]http://prohardver.hu/rios3_popup.php?mod=40&id=82041&start=1890&len=1[/L]
kösz!
KovacsUr tényleg ne vedd sértésnek, vagy ilyesmi! oks?
-
Sick Boy
őstag
Vacsi közben újra elkezdtem nézni a Sorted-ot (szétcsúszva) basszus olyan jót röhögtem rajta...
Amikor Justin barátai, úgymond ''búcsúztatják'' az elhúnytat a Főnix klubban vasárnap este...
Carl kimegy beszélni a csajjal és ott holdfénytáncol egy srác a zenére KINT és olyan jól van megcsinálva... a srác teljesen kattog a fényre, ami a klubból jön az üvegen keresztül és olyan furi, higanyszerű mozgással nyomja a dance-t, hát kész, itt ledobtam az ékszíjat.
Meg, hogy Carlnak akar adni a vegyész csákó egy tablettát, erre mondja, hogy ááá, ő marad a ''puncs''-nál (ilyen tálból mérik) erre mondja neki a srác, hogy óóó, ínyenc vagy?
Aztán beszél valami eszetlen leépülk kolbival, sorolja az összetevőket, rum, tequila, egy kevés angosturával megbolondítom, ja meg az a 10 g amfetamin...
Carl erre, hubazz, jaj, aztán ránéz a kutya a festményről, meg totál beflashel, az nagyon jó az a jelenet, meg elkezd kattogni a zenére... KÉSZ, megaatomLOL kész
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Ja, egyébként ma jól elhagytam az első rendszámtáblámat... hazaértem és egyszerűen nem volt meg. Mondom vazze! :(( Mehettem vissza érte BP-re. Szerencsére legalább meglett... hazafele jövet szakadt le, amikor egy szembejövő teherautóról leesett egy öklömnyi kő, és az aszfaltról visszapattanva épp a rendszámom találta el. Hogy' rohadna meg... :((( (Én meg mivel a kő felverődése miatti csörömpölés után már nem volt semmi zörgés, örömmel konstatáltam hogy megúsztam, csak az alvázat koppantotta meg picit, úgyhogy folytattam utam hazáig.)
-
TexT-BoY
addikt
basszameg kifogyott a toll:(:(:(
1hét alatt elhasználtam 2db osanos zselés tollat... -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Persze, de azért királyság. :D (200k? :Y Most nem azért, de abból a pénzből már autót kapsz... :) )
I_Am: Köszi az infót, de egyelőre még mindig a 2000+ a nyerő, a sulinet miatt. Meg ez legalább tuti lockmentes, és tudom mennyire lehet húzni. (És még bízom a kvázi-tagokban :) )
Bár úgy néz ki lesz rossz 2000+-om is. :D (Ennek fényében gondolkodtam egy 2500+ Bartonon is, de az melegebb lenne, aztán a végén még hangosodna a gépem...)
MOD: PeliScan: Tényleg szép állapotban van. :C
[Szerkesztve] -
nem tudja valaki, a yahoo-s emilcímet lehet-e outlook-on keresztül használni?
ha lehet, akkor hogyan? -
PeliScan
addikt
A mienké is nagyon szép, komolyan szinte gyári állapotó, ahhoz képest h 23 éves, csak 72e van benne.

Komolyan öröm vezetni, én is nagyon megkedveltem a bébit. :D -
PeliScan
addikt
válasz
Panther
üzenetére
Baze :) épp ezt akartam linkelni. (http://www.polonia-esbjerg.dk/Humor/Zdjecia/2002/Polskituning/wartburg.JPG)
A szpojlertes csávó olyan 200k körülre mondta, hogy megcsinálná... ez a hülye (öcsém) meg képes lenne pár műanyagdarabért dolgozni 4 hónapon át heti 3 napot..! :o
(és sajnos akkor is maradna a kocsi maga közös, szóval én csak élvezném a helyzetet :D)
eddig a színrefújt köpeny és visszapillantó, meg a 300W sub készült el a tuningból. :) -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
140-et? Az állati. :) Akkor lassan tényleg esedékes nálatok is a forgattyústengyely-csapágy-törés, majd a motorcsere. :D (Nekem is úgy kezdődött hogy ''képzeljétek, mentem 130-al a Wartburggal!'' :DDD)
A cél pedig még mindig: [L]http://pantherz.uw.hu/auto/wartburg.jpg[/L] :P
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
válasz
Panther
üzenetére
Fox te még csodákozni, asszem. :)
Tesóm állatira beleszeretett a Warbiba (párosnapon enyém, páratlanon övé) mániákus lett. Elment hati 3 napot Tesznyóban dolgozni, csak h körbeszpojlerezhesse, meg egy év múlva motorcserét szeretne... nem nagyon tudom meggyőzni h hülyeség.
Bár tény, hogy nagyon jól mutatna, és a motor is bírja még egy ideig. Az érdi lejtőn 140et ment!! :)
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
válasz
Panther
üzenetére
Nah jah... nekem úgy a vallásom tiltja a háromnaposnál hosszabb egyetemi napokat, tehát van ugye a szenthétfő és a szentpéntek, amit nem mocskolok be csúnya tudományokkal. :)
Én holnap MÉHbe megyek Warbival, felpakolok rá a nagymammer garázsában található tonnányi vasrudat és papírt, oszt juhhé. :)
Most számoltam ki megint, most 11.23 jött ki fogyasztásra. :( -
Mosqu!to
addikt
Hidd el, egy darabig (1-2 hónap, max negyed év) csinálni fogja, aztán rájön, hogy ez még nem neki való. Nem fog látni nyomokat, és ahogy őt ismerem elég türelmetlen, és fel fog vele hagyni. Persze ez elsülhet úgy is, hogy nagyon megtetszik neki, és a végén tényleg félni fogok tőle, aztán majd feltölt egy képet az oldalára, ami rácáfol a korábban belinkeltre :P
-
PeliScan
addikt
Jövő héttől szorgalmi időszak, borzasztó. :o
Ráadásul ebben az évben megfogadtam (mint eddig mindig) h valóban figyelni fogok, és tényleg jegyzetek, és csakazértis bejárok, és előadások után átolvasom a jegyzetet...
nahpersze. :D -
TexT-BoY
addikt
valjátok be ti minanyian a suli királyai voltatok és ti voltatok azok akik kiközösitették a népet ugye?:D
amiota megvan az MP3 lejáccom azóta nem beszéltem félpercnél többet csak 3osztálytársammal :( mindenki más elmegy melettem
tényleg 45ös lábam és 170cmes ''testem van'' és cikiznek is: hé sörösüveg mivan veled stb:( bár mostmár:DDD
teccik érteni?
[Szerkesztve] -
-
Mosqu!to
addikt
-
pweisz
senior tag
Na jó éjjt mindenkinek!
-
Panther
HÁZIGAZDA
2000 :Y
MOD: Hogy pörög már a topik. Alig bírtam elcsípni a kétezrediket. :) Mindenki ráizgult Text-boyra a gyúrás miatt :D
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Rendszergazda topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- Laptop hűtőpad 15' laptopokhoz
- ÚJ 4K CORE I5 14400F Gamer MAX PC 32Gb RAM 512GB NVME SSD ÚJ GAINWARD RTX 5060 8Gb DDR7 2ÉV GAR!
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest