Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Na azért ez így nem egészen van rendjén... attól hogy a kuplungtárcsa már nagyon elhasználódott, attól csak annyi van hogy folyton csúszik. A bowden attól nem szakad el, az fix.
6e -> 25e váltást meg végképp nem értem. Esetleg azt tudom elképzelni hogy eredetileg csak egy új bowdent akartak berakni, és a 15 perces kis munkájukért kértek volna 6e-t... aztán amikor kiderült hogy lesz az 2 óra is, mert ki kell venni a motort a kuplungcseréhez, akkor azt mondták hogy legyen 25e. (Mert mondom, a tárcsa maga kb 1.500 Ft.)
...Állat drága egy helyre mentetek azt tudjátok? -
twollah
nagyúr
Na ujra megvaltoztattam az alairasom.
-
Bazsesz
őstag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Ne is mondd. Nyáron én is dolgoztam ilyen 10 órákat, reggel 6-tól délután 4-ig (ami ha miskolcon dolgoztam volt fél5-5 is, mire hazaértem, attól függ, ki vezetett).
Augusztusba nem sűrűn láttalak, mert igazából alig voltam itthon 1 hetet, de abból sajna csak 2 hét volt nyaralás. De most már mind1.
Szeptemberbe nem sokat láttalak, pedig itthon vooltam végig, mert nem mehettem suliba balesetveszély miatt. És azért csodálkoztam. George is nagyon eltűnt, őt is ritkán látom (Bár ha jól láttam most eladja a szgházát, amivel nevezett a modtechhallra).
A fősuli 2. évének befelyezése csak jó dolog lehet :) Majd 2,9 év mulva megtudom, ha felvesznek egyáltalán valahova, vagy nem maradok 5-6-od éven a suliba. Még azt se tudom, hogy mit akarok, mi akarok lenni, de már a nyakamon van a választás. Valami infó szakra kéne menni, de ahhoz hülye vagyok, a másik meg ahova mehetnék, az közgáz. Ahhoz meg méghülyébb. Úgyhogy valami jó, és értelmes szakot kéne választanom. -
zsoltee10
addikt
válasz
Bazsesz
üzenetére
hi!
a nyáron nem volt időm netezni. :O napi 10-12 órát dolgoztam, és reggelente korán keltem, így nem nagyon volt erőm éjjelente netezni.
de megvagyok, köszönöm jól vagyok, sikeresen befejeztem a 2. évet a fősulin, szépen lassan haladok a diploma felé, csak kedvem nincs hozzá. ha nem lennék lekötve a suli miatt, már rég pénzt kereshetnék tanulás helyett....
Peli: hát te meg honnan tudod? :Y :) -
zsoltee10
addikt
-
zsoltee10
addikt
Az Abit lapok a proci alját mérik. A Chaintech pl. viszont a maghőt. A soltek mindkettőt. :)
és tényleg igaz, amit az amd ír. nekem 90 fok közelében már kezd bizonytalankodni a rendszer.
vagyis Peli, amit te 65 foknak látsz az valójában 85 fok a magban. :Y -
PeliScan
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Azért abban a Tdie-ban biztos van egy kis ráhagyás is... :D
Igazából az a helyzet, h a cirkó még nincs bekapcsolva, és fűteni kell vhogy. :)
(nah jó nem. csak mostanában sokat manipulálgatok a képeimen, néha egy egész sorozatot kell scriptben megfotóboltolni, és most volt először olyan h valóban várni kellett. így az eddigi underclocingról épp most állok át overre. eddig 1.4V, 1600mhz, tehát jó csöndes volt, mostmeg szegény 1.775v és 2ghz. viszont ha nem kell, nem emelném a ventik fordultszámát) -
PeliScan
addikt
Amikor idekerültem (lassan már több mint 2 éve, jajh) folyton a procim hőmérsékletét nézegttem; akkor vhogy ez volt a divat. :D Aztán pár hónap után gyorsan leszoktam róla. :)
Szóval túl rég volt, mosmeg tanácstalan vagyok; 30 perc full (100%) terhelés után nagyon gáz egy procinak (1700+) a 65 fok?
Félreértés ne essék; tudom h az érték magas. Azt is tom h miért (1.7v, 2giga, 1200rpm) Csak egy csavarintás a potin, és máris lemegy 45 fokra. Tudom h az jobb neki.
A kérdés az lenne, h meghal-e ha néha 65 fokon izzad, vagy bírja még teszemazt fél évig? Nemtom az idevágó ipari határértéket. :F -
anaqer
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Párhuzamos port van, kábel nincs (és ha lenne is, túl vastag az aknához). Soros port van (momentán letiltva) kábel nincs (illetve van, de 25/25-ös, nekérdezdhonnanminek:D). Kérdéses tovább, hogy a WinXP mennyire támogatja az ilyen jellegű összekötéseket (utoljára talán a nortonban láttam hozzá supportot, de azt is csak fájlátvitelhez).
USB ideális lenne, mert 1) hot pluggable 2) ~12 Mbps éppen jó, 3) kicsi és hajlékony kábelt használ 4) van mindkét gépen (na ezért jó a márkás gép, amint megjelent az USB (i430VX chipset) rögtön kivezettek belőle kettőt). -
VladimirR
nagyúr
mar eleg regota vagy itt ahhoz, hogy tudd, keresni mindig kis, jelentektelennek tuno szotoredekek alapjna kell (usb+két+gép), mert lassan nincs ep elnevezesu topic :( ''osszekotes''-re rakeresni almomban sem mernek, hisz az mar tobb mint ket szotag
miert nem probalkozol soros, vagy parhuzamos kabellel (gondolom nem a sebesseg, hanem a mukodokepesseg a fontos)? vagy azok sincsenek keznel?
(vagy lehet, hogy most hulyeseget fogok mondani, de mintha ugy remlene, hogy akar ket hangkartyaval is lehet halozatot csinalni - kerdes, hogy mennyire megbizhato - valami olyasmit olcvastam, hogy eth0 >> snd0 - asszem igy volt, lenyege, hogy a hangkartyara iranyitottak a forgalmat, a tuloldalon meg vissza - bar ott cb-vel volt osszekotve a ket gep - wlan 0.0.1alpha :DDD)
egyebkent nekem ha nem lenne a lan, akkor a harom gep kozott igencsak nehezkes lenne a kommunikacio
1: floppy nincs, cd-rw
2: floppy van, rw-t nem olvas, usb nincs
3: (laptop) vagy floppy, vagy cd (de rw-t ez sem olvas ;]) usb szinten nincs
szerk.: doom2 - lol, lehet, hogy tenyleg lagzana (egyebkent asszem ebben van is olyan opcio, hogy serial a halozatnal)
[Szerkesztve] -
anaqer
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Egy fokkal jobb, de :
1) Murphy szerint mindig éppen 17/33/65 megát kellene átvinni... :)
2) Borzasztóan lagos lenne rajta a Doom2. :DD -
I_Am
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
És az fps, hack'n'slash, brute force is milyen csúnyán hangzik. Kíváncsi lennék hány tanár kap a fejéhez kihalgatva egy-két vérbeli doom-ost a suliban.:D
-
PeliScan
addikt
Felfüggesztettek egy diákot PHP használatának gyanúja miatt
Brian Briggs [L]http://bbspot.com/News/2000/6/php_suspend.html[/L]
Topeka, Kansas - Brett Tyson, középiskolai tanulót a mai napon felfüggesztették, miután tanárai megtudták, hogy valószínűleg PHP-t használ.
- Egy tanár hallotta meg, amint azt mondja, hogy PHP-t használ, és ahogy azt a droggal szemben alkalmazott zérótolerancia-politikánk előírja, azonnal felfüggesztettük tanulói jogviszonyát - mondotta Clyde Thurlow iskolaigazgató. - Még nem tudjuk, mi az a PHP, de gyaníthatóan a PCP származéka, vagy egy újfajta diszkódrog, mint a GHB.
A szülőket nagyon megrémítette az újfajta veszély, és követelik, hogy az iskola tegye meg a megfelelő lépéseket.
- Úgy hallottuk, a PHP-ról az iskolában, az Interneten keresztül szerzett információkat. Lehetséges, hogy egy egész PHP webring működik az iskolai számítógépeken - mondta Carol Blessing, a szülői munkaközösség elnöke. - Az iskola feladata az lenne, hogy gyermekeinket írni és olvasni tanítsa, nem pedig hogy olyan veszélyes drogokkal ismertesse meg, mint ez a PHP.
A szülői követelés hatására az iskola átkonfigurálta a weboldalak szűréséhez használt Watchdog szoftvereket, hogy azok megakadályozzák a PHP-ról szóló weboldalak elérését. Szakértők szerint ez megakadályozza, hogy más tanulók is áldozatul essenek, mint Brett Tyson. Az iskolában speciális rendőrkutyákkal átkutatták az öltözőszekrényeket is.
A diákokkal folytatott beszélgetésekből kiderült, hogy a PHP használata széles körben elterjedt az iskolában, de különösen a számítógépes hobbit folytatók körében. Amikor a BBSpot erről kérdezte Brett Tysont, válasza a következő volt:
- Nem tudom, mi a fene folyik, de nem is baj, hogy felfüggesztettek, így több időm van fraggolni. Jiha!
A PHP egyébként egy hipertext-preprocesszor, ami máris elég veszélyesen hangzik. Úgy hiszik, a felhasználók általában a Perl kipróbálásával kezdik, és arról állnak át a sokkal hatékonyabb PHP-ra. Ha több információt szeretne arról, hogyan ismerheti fel, ha gyermeke PHP-t használ, látogassa meg a [L]http://www.php.net[/L] weboldalt. -
anaqer
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
No, azért nehogy sértődés legyen a dologból... (pakoltam én is smileyt, nem?) Eszembe nem jutott volna magára a műveletre (''összekötés'') rákeresni, az ''usb lan'' illetve ''usb ethernet'' nem adott választ.
(Nagyon LoL egyébként, a fő gépben ugye nincs floppy, a kicsiben is csak a boot miatt, úgyhogy most 16MB felett CDRW, azalatt meg digicam a fájlcsere útja :DDD na ezen gondoltam változtatni minimális befektetéssel (elvégre ezres tételekben gondolkozva ott a két NIC + kábel opció is, de fene sem akar csak ezért hálózatot kiépíteni). -
VladimirR
nagyúr
válasz
Jam-Master J
üzenetére
jobboldalt, a kereso alatt, az utolso hozzaszolasok lista felett a blokkmeret mellett van ket kis feher haromszog - azokkal lehet az iranyt allitani
szerk.: (azert a turbo az en kezemben is benne van ;] - 4-kent sikerult is megvalasolnom a kerdest)
anaqer: legkozelebb tobb smiley-t irok, nem legkozelebb nem irok szart sem - segiteni probal az ember, kicsit humoros formaban, erre... (egyebkent a temat meg azert irtam be, mert ugyan nem olvastam, de megeshet, hogy van benne olyan info, ami szamodra hasznos lehet, de hagyjuk)
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
Jam-Master J
üzenetére
a Blokk akárhány darab mellett baloldalt van két fehér nyilacska.
elég szarul látszanak, lehetne valami kontrasztjuk. ( - ez most kritika volt! :D)
azokat nyomkodd!
szerk: húbazz, csak harmadik lettem? :DDD
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
válasz
Jam-Master J
üzenetére
Jobb oldalt otta Blokk felirat, mellett két kis fehér nyilacsak. Klikk és have fun. :)
-
KovacsUr
addikt
válasz
Jam-Master J
üzenetére
A hozzászólásoktól jobbra, a hozzászólásszám-lenyíló izékétől balra van két gyakorlatilag láthatatlan színű kis nyilacska, egy lefelé, egy felfelé. Ezek egyikét kell megpróbálnod eltalálni.
-
Jam-Master J
aktív tag
Kérdés: Hogy a retekbe kell a ph-t beállítani úgy, hogy a hozzászólások időrendbe _visszafele: jelenjenek meg?
Kössz! -
anaqer
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Mondom pucér, úgyismint ''egy nagyságrenddel olcsóbb''. :P És az sem lenne baj, ha DOS alatt is menne (USB port driver már van hozzá, tehát csak a protokoll résszel lenne meló).
BTW, nem viszed egy kicsit túlzásba a dolgot? ;] Ez még csak a kötelező sanity check, konkrét implementációs problémákkal nyilván nem az OT## közönségét fogom terhelni. :D -
anaqer
veterán
Egy szál pucér USB kábelen meg lehet oldani Ethernet kapcsolatot?
-
amargo
addikt
ööö ez a két mappa akkor lett létrahozva, semmilyen tartlama nincs..
2004.09.28. 13:13 <DIR> .
2004.09.28. 13:13 <DIR> ..
2004.09.28. 11:20 <DIR> Forrasanyagok
2004.09.28. 11:20 <DIR> Kesz_tablak
2004.09.28. 13:13 37 list.txt
2004.09.28. 11:21 <DIR> Tabla_munka
1 fájl 37 bájt
...Forrasanyagok tartalma:
2004.09.28. 11:20 <DIR> .
2004.09.28. 11:20 <DIR> ..
0 fájl 0 bájt
...Kesz_tablak tartalma:
2004.09.28. 11:20 <DIR> .
2004.09.28. 11:20 <DIR> ..
0 fájl 0 bájt
...Tabla_munka tartalma:
2004.09.28. 11:21 <DIR> .
2004.09.28. 11:21 <DIR> ..
0 fájl 0 bájt
Listázott fájlok száma:
1 fájl 37 bájt
hopp: most, hogy írtam bele már meg sem tudom mutatni.. :(
ui: és tényleg! meg van! amit írtál.. az utolsó létrehozott dátum 21perc volt.. no, akkor azthiszem felállok és haza megyek.. így már nem lehet dolgozni :(
[Szerkesztve] -
Predator666
aktív tag
Mikor kell ujat nyitni(topicot?)
-
válasz
Integra
üzenetére
hát plextor dvd-írót olyan 30 körül vesztegetnek. viszont a tesztek alapján dvd-ben nem olyan jó a plexi, szóval szvsz vegyél egy pio 107-est, v. 108-ast.... az előbbit 16-18-ért vesztegetik, az utóbbit 22-25-ért :)
és tényleg, adatairchiválásra százszor jobban megéri már a DVD, mint a CD. (amikor Dodi már 200 Ft-ért árul TDK DVD-R-t)
én Cd-ből már csak audiót írok... :) meg ajándékba cuccokat, vendégnek, akinek nincs DVD-olvasója.
(arra tartom a plextort)
[Szerkesztve] -
Integra
titán
-
PeliScan
addikt
Ehhhh!!!!
hogy lehet itten az országos Széchényiben keresgélni? [L]http://morus.oszk.hu/LVbin/LibriVision/lv_menu.html?SESSION_ID=1096365734_1330573317&lv_action=LV_Menu[/L]
szark. azóta rájöttem :)
[Szerkesztve] -
válasz
Predator666
üzenetére
[L]http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=10&id=6148[/L]
[L]http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=10&id=7049[/L]
de akár rá is kereshetsz a hd-dvd és a blue-ray szavakra... -
parandroid
félisten
válasz
PeliScan
üzenetére
azokat a könyvtárakat, amik most alkönyvtárak, létrehoztad már korábban és úgy másoltad be ebbe a könyvtárba, amit egy perccel később hoztál létre?
predi: kicsit le vagy maradva...
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=10107&arc=f[/L], és a hozzá tartozó cikk: [L]http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=10&id=2597[/L]. 2003 februári cikk... :P
[Szerkesztve] -
Predator666
aktív tag
Na mit tudtok az uj generacios irokrol???
Azok mar nem piros lezerrel fognak irne, hanem kekk, aminek sokkal kisebb az atmeroje, aminek okan tobbet lehet majd irni a cd-kre(vagy lehet, hogy majd maskepp hivjak oket).
Allitolag a lemez mindket oldalara kb. 15GB-tol folfele mennyisegu adatot lehet, majd irni... -
PeliScan
addikt
válasz
Predator666
üzenetére
Lehet sokat, és lehet keveset. Lehet ügyesen felkenni, és lehet bénán. Sőt, lehet a procifelrakással elszúrni a jólfelkent pasztát. :)
(én így szoktam; ha nem új a proci, gondosan, letisztítani alkohollal, vízzel, szappanosa vízzel, mind1 csak tiszta legyen. aztán fogpiszkálóval egyenletes, és nagyon vékony réteget csak a magra!) -
PeliScan
addikt
Hátha valaki tapasztaltabb nálam...
Holnapra össze kell állítanom egy 30 tételes bibliográfiát ''Kapcsolatrendszerek és kommunikáció az 1944 utáni paraszti társadalomban'' témakörben. Asszem kicsit körlhatároltabb témáról fogo kírni, a tévé terjedése 44 után falun. DE! Hogyan tudnék a netről e témájú könyveket gyűjteni? Reggel óta próbálkozom, nem sok eredménnyel. -
amargo
addikt
hmm, munkatársamnak mikor elsőnek mutattam meg a teljes képet nem vette észre a hibát, de gondoltam ide nem a teljeset teszem be.. de azért érdekes

szerk: így már jó :)
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
válasz
Panther
üzenetére
Sajnos nem tudom, az egészt az öcsém okozta és rendezte le. Árpád hídnál megadta megát, persze tilosban parkolt le (másnapra két mikulás csomag :() elvitte szerelőhöz aszonták max 6e lesz. Azátn délután meg azt h szétment a tárcsa is (sőt, h valszeg ezért ment szét a bowden mert a tárcsa már nagyon elhasználódott volt) szóval 25k.
Nagyon köszi a felajánlásod, ha az én kocsim lenne biztos h nem vinném szerelőhöz, de így egyszerűen nincs időm/erőm belefolyni. Kár érte, de ez a sorsa. :( -
PeliScan
addikt
válasz
Predator666
üzenetére
OkozHAT. De nem túl valószínű.
Az én 1700+ prockóm amikor használtan vettem, úgy össze volt kenve ezüstössel, hogy csak úgy csöpögött róla, de letisztogattam, és ugyanúgy ezüstöset tettem rája, de csak a magra, azóta is megy. Vigyázz vele és nem lesz baj. -
Predator666
aktív tag
Szasztok.
Lenne egy kerdesem...
A Mistralban azt mondtak, hogy az ezustos szilikon paszta, rovidzarlatot okozhat az AMD-knel.
Igaz ez vagy csak szopattak?:F
Eleg sürgős lenne. -
Loretto
veterán
divit-tal mi van?nem nagyon látom.
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Kár. A bowden nem lehet túl drága, mondjuk 2-3k max, a motorra egy full új lendkerék 3k (ha az is elszállt), kuplungtárcsa 1.5k (ilyet én is vettem).
De hogy érted hogy szétmentek a tárcsák? Miért a többesszám?
Egyáltalán hogy történt a dolog? Gondolom menet közben elszakadt a kuplungbowden, ezzel esetleg a kuplungtárcsa is meghalhat (bár nem értem hogyan, egyszerűen csak nem kuplungolsz onnantól... ilyen pedig azért sokszor van normál használat közben is :) )
MOD: Itt csak a munkaköltség lehet ilyen sok... már ha az alkatrészárakkal nem vág át a szerelő. És ezt meg tudtuk volna mi is csinálni. :)
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Hali mindenkinek!
Három nap szünet után itt vagyok, megvagyok. :)
Jeanne nem kímélt minket, keményebb volt, mint Frances. Persze megint melóztam, de most nem töltöttem ott az éjszakát. Ezzel viszont azt vállaltam, hogy vasárnap reggel a vihar kellős közepén hurrikán-erejű szélben elvezetek a melóhelyig. Hát nem volt kellemes, úgy indultam, hogy épp mielőtt beszálltam a kocsiba az utcánk végében felrobbant valami transzformátor. :Y Kb. ekkor ment el az áram a környékünkön. Persze szakadt az eső, töröltem az ablakot, mint az állat, de ilyenkor ez nem sokat ér, a sávokat nem nagyon láttam, csak ''emlékezetből'' mentem. A kormánnyal rendesen birkóznom kellett, nem volt egyszerű nagyjából egyenesben tartani a gépet. Még szerencse, hogy nincs messze, 10 perc alatt ott is voltam. Itt átnyergeltem az egyik golfkocsira, a nap folyamán jópárszor majdnem felborultam vele. :)
Vittem magammal a kamerát is, de éppen a medencénél a kerítés mellett guggolva próbáltam egy képet csinálni, amikor kb. tőlem 3 méterre egy ölnyi vastag pálmafa tetejét letépte a szél és nagy hanggal a vízbe csobbant. Na itt fejeztem be a fényképezést. :(
Elvesztettünk egy villanyoszlopot is, szerencsére egy nagy fára dőlt, és az megtartotta. Kisebb raktárépületünket lerombolta a hurrikán, rengeteg fa kidőlt, meghajolt. Az épületek viszonylag jól bírták, csak néhány helyen rongálódott meg az eresz, meg a tetőburkolat.
Csodával határos módon az áramszolgáltatás viszont mindvégig fennmaradt. Na nem úgy itthon, anyukámmal telefonkapcsolatban álltam, gyertyákkal világított, meg próbálta legyezgetni magát, mivel a légkondi ugye nem ment, 82°F-ig melegedett fel a lakás. Hírek szerint Florida-ban 2.6 millió lakás maradt áram nélkül Hurricane Jeanne miatt, közben még Pensacola környékén 50,000 lakásban még a múlt heti Hurrican Ivan csapás óta nincs áram. :( Egyébként elég gyorsan dolgoztak, hétfő hajnalban 3:12-kor visszajött az áram, ekkor már én is itthon voltam. Viszont a kábelhálózat meghalt, így netezni csak dial-uppal tudtam volna, úgy döntöttem nem kínozom magam. Eléggé szerencsések voltunk, ma délután még az utcánk másik oldalától egészen a belvárosig (15 perc kocsival, egész nagy terület) sötét volt minden. Végig rendőrök irányították a forgalmat, szinte minden kereszteződésben dolgoztak a szakemberek, leszakadt jelzőlámpákat javítottak...
Két sarokra tőlünk egy Kinko's-nak egy része összedőlt, nagy gerendák feküdtek a földön meg törmelék. Sok tábla az útra dőlve, elhajolva stb. Este fél 12-re, mire hazaértem munkából már helyreállt a kábel is, és végig fényes volt az utca. :) Holnap nem dolgozom elvileg, végre kiszáríthatom a cipőmet. :)
Most pedig reszkethettek, mert hurrikántól felbőszülve kegyetlen és igazságtalan leszek, ahogy eddig is. :DDD -
Gambit
őstag
Ha már volt, akkor bocsi, de láttátok már Parci új avatárját? Nagyon brutál! Mikor cserélte ki?
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Apple iPhone 17 - alap
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Indul a ChatGPT Health
- NVIDIA® driverek topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest