Hirdetés
Aktív témák
-
Loretto
veterán
engem meg nem zavar.az az igazság hogy nem is bánkódnék hogy ha ez maradnék.mert nem vagyok függő (húúúú) asszem.
meg én nem géppel születtem csak hobby, aztán ragad rám 1-2 dolog :)
tény hogy gorneck hip-hop összerántott x ezer hsz-t.dew ahogy nézem sokat is van itt.Soirée...
-
faster
nagyúr
Azóta nem lettem ''faster'', inkább csak nyugodtabb, és nem vagyok kötve időhöz. (Most megint emlegethetném a holland vonatokat, ahol szintén nem voltam kötve időponthoz, mert szinte minden fontos vonalon 20 percenként indultak szerelvények.) Még a dugók sem zavarnak, addig lehet nyugodtan rádiót hallgatni.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Bp es cegléd közt vágányzár van.Ha kinéztél volna balra, láttad volna, hogy azért áll a gyorsvonat, mert nincs sín.Máskor szolnokról inkább az újszászi vonalon utazz fel, igaz ez a keletibe jön, de nincs vágányzár.Én tegnap újszászról 1 óra 10 alatt fenn voltam, (szolnok eseten adj ehhez meg max!20 percet...) a kiírt 1.15 helyett.
Ja monor előtt (bp felé) van a vágányzár konkrétan!
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Esmein
nagyúr
9300, oda vissza és ebben benne van 4 napos helyi bérlet ? Az nem is olyan rossz. Mondjuk ha 2 napot ott vagyok akkor meg is kell szállni valahol, meg kajcsizni. :/
[Szerkesztve]"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Integra
titán
na olyankor van szétverve a hangszín.... én is nagyon utálom ha csak a basszus búg ezerrel. technikus srácok mesélték hogy a szigeten is ez volt a gond a nagyszínpadnál.
sajnos egyre gyakoribb zárt helyeken is, hogy a basszus teljesen szétver mindent:(
pedig a basszusnak szervesen kell csatlakoznia a magashoz és a középtartományhoz, különösen elektronikus irányzatoknál....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
Predator666
aktív tag
válasz fokukac #1052 üzenetére
Mi 92 ben vettük az első gépünket de arra nem emléxem mert 4 éves voltam:U (lehet számolni) de az első telefonunkra igen ericcson T118(talán) 50k volt:DD
Btw nagypapáméknak volt először a városrészben színestévéjük.
Akkoriban ment a szekér rendesen.:(Kivettem, mert volt, kit zavart.
-
Bash
addikt
válasz fokukac #1157 üzenetére
Nem gondolkoztam rajta. Annak az esélye azért elég kicsi, hogy pont nálunk érjen partot egy erősebb hurrikán, bár most Charley napokig fenyegetett. Általában 7 évente ér partot Florida-ban ilyen pusztító erejű hurrikán, most viszont nagyon úgy tűnik, hogy ebben az évben kettő is lesz. :((
Charley később partot ért Dél-Karolina-ban, de már csak egyes erősségű hurrikánként, és gyorsan le is lassult trópusi viharra. Heves esőzéseken kvül nem volt semmi.
A névadással kapcsolatban pedig olvasd el ezeket: [L]http://www.aoml.noaa.gov/hrd/tcfaq/B1.html[/L] [L]http://www.aoml.noaa.gov/hrd/tcfaq/B2.html[/L]http://bashtravel.com/
-
neduddki
nagyúr
válasz fokukac #1391 üzenetére
!HI
na leszen itt balhe, pedig en mekprobaltam egy balhe nelkuli forma1 totyikot is, de hat arra mostanaban mar nincs kereslet:- ))))
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Cruz
aktív tag
válasz fokukac #1524 üzenetére
Nono!
Sztem twollah kolléga, nem konkrétan a feltételezett emberek lakóheylére gondolt, hanem átvitt értelemben a Microsoft háza tájára és az ott rendet tenni igyekvő forgószélre. Ebben az értelemben pártolom (virtuális forgószél), mivel annyira nem vagyok hasraesve az op rendszeremtől (nem flame, kéretik másoktól is így kezelni).
Üdv
C.Az ég szerelmére, mikor Isten azt mondta: ''Szaporodjatok és sokasodjatok!'', nem azt mondta: ''mint a nyulak''...
-
Cruz
aktív tag
válasz fokukac #1534 üzenetére
Sorry! :(
Én néztem el. Azt gondoltam a 1499re válaszoltál, de nem. Az összes hozzászólásomat úgy kell értelmezni, mintha te nem a 1500-ra reagáltál volna, hanem azt megelőző képre.
A 1500-ra pedig inkább nem kívánok reagálni.
Még egyszer bocs mindenkitől.
Üdv
C.Az ég szerelmére, mikor Isten azt mondta: ''Szaporodjatok és sokasodjatok!'', nem azt mondta: ''mint a nyulak''...
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest