Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Bash
őstag
Szombat reggeltől már elég erősen fújt a szél, és délután volt egy-két nagy zuhé is, dolgoztam 13 órát. Aztán éjjel megérkezett Frances, vasárnap elvileg délre kellett volna bemennem, de már reggel behívtak, nem is bántam, kezdett már veszélyessé válni a vezetés, két kézzel keményen kellett fogni a kormányt és az ablakon sem sokmindent láttam ki. Elég kemény szelek fújtak, az eső meg szakadt szünet nélkül. Vasárnap délután 3 körül a főépületben és az egyik lakóépületben elment az áram. A két Honda generátor csak némi világításra, meg egy-két apró dologra volt elég, a számítógépes rendszer és a telefonrendszer összeomlott, még a CB-rádiók sem működtek, mert pont a főépületben van az átjátszóadó. Maradt a mobiltelefonos kommunikáció, persze az sem működött mindenkinek. Egész nap dolgoztam, még hétfőn is egészen éjfélig, 38 órát egyhuzamban. Hétfő délutánra visszajött az áram, estére nagyjából elállt az eső, a szél is mérséklődött. Néhány fa kidőlt, néhányról csak az ágak szakadtak le. Két épületet megbontott a szél, a műanyag borítás és az eresz egy része leszakadt. Mindenhol törmelék és falevél maradt az utakon. A medence majdnem kiöntött (pedig van túlfolyója), a röplabdapályán kb. egy láb mély víz állt. Közben a TV-n figyelemmel kísértük a történéseket, a belvárosban is víz állt, egy kórházban is bokáig érő víz volt, a Bayshore Boulevard pedig teljesen víz alatt volt. Hétfőn este a melóhely tulajdonosa kiment jetski-zni a Bayshore-ra, de voltak ott kajakosok is. Hétfőn éjszakára már hazajöttem, az utcánk is tele volt törmelékkel. Aztán kedden ledolgoztam 14 órát megint, a tulajdonostól elkezdve az összes director és manager is dolgozott, nem volt kivétel. Ma pedig kaptam egy szabadnapot, de holnap már megint melózom. Asszem ez a hét még ilyen lesz, aztán remélem hétvégén Ivan már nem erre jön.
-
Loretto
veterán
nézitek?
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=86704&start=0#msg48[/L] -
törölt tag
Ez komoly hogy az e-bayen nem lehet Magyarországot de még csak Hungaryt sem megadni??
[L]https://scgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?RegisterChangeCountry[/L]
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Hali mindenkinek! Megvagyok, élek! :)
-
Mazlee
aktív tag
BRUNGEL KAPITÁNY KALANDJAI
-
Mazlee
aktív tag
HI!!!!!
Tudja valaki annak az orosz vagy valami balkán származású rajzfilmnek a cimét amiben volt egy Balsors nevű vitorlás?
Előre is köszi! -
bogingrol
aktív tag
hat...kvazi tag lettem, mert megerdemlem.most elmegyek es hullamzok egyet ennek oromere! szasztok PH-sok...
-
bogingrol
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
nem tom,attol fugg sikerul e SP2-t megszereznem,bar amilyen genya hangja van unokaoccsnek (engem neha nagyon idegesit) lehet hogy nem is artana ha a hangkartya diver-eve osszeakadna valami az SP kettoben es nem lenne hangja egy darabig , vagy legalabb nem dolbi szondsztormba szona...kepeket meg nem tom birok e majd folrakni, vagy logfajlot (mi az a logfajl?) mert egyikt meg nem tom hogy ko PH-n megcsinalani (de mar nezek is utana) a masikat meg nem tom mi.idot nem tudok mondani,attol fugg mikor er haza sulibol, mikor lesz idom meg ilyenek.mostan meg surranok elfele, de azert ne sirjatok,majd visszajovok egyszer csak....tenyleg jut eszembe.annyi hardver oldal van, miert pont a PH tetszett meg nekem?tud valaki errol valamit mondani?hjajj....meg meg a hazamat is moddolom....
[Szerkesztve] -
bogingrol
aktív tag
...tenyleg, van meg a PH-n valaki akinek van unokaoccse?vagy huga?marmint unokahuga?nekem van ketto unokaoccsom,az idosebbiket ma fogom ujratelepiteni, mert tegnap kitorolte a nid for szpid andergrand profajlomat, es kezdhetem UJBU az egesszet, meg van egy unokahugom is,de o meg kicsike, de nagyon edes.a multkor bejott es azt mondta ''ke'' :F, es foldhoz vagta a 30gigas maxtoromat,ezuton is koszonet a maxtornak hogy ha nem is mindig jo, de neha strapabiro HD-ket csinal.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Találtam egy jó meghatározást (állami!) a munkakörömre:
[L]http://www.afsz.hu/engine.aspx?page=AFSZ_FEOR_reszletesleiras&expr=&feorid=2133[/L]
Nem röhögni;]
a legjobb:
2133 Szoftverfejlesztő, informatikus
A számítógép operációs rendszerének ismeretében programokat, rutinokat ír, általában nem magas szintű programozási nyelven, hanem a gépi kódhoz közelebbi, assembly nyelven.
[Szerkesztve] -
bogingrol
aktív tag
nekem meg van otthon mukodo Atari ST 520 1MB ra (!!!!!!!!!!!!) bovitve+ eredeti SM124 mono monitor hozza.Szokom rajta jatszani FATE nevu jatekot!Akkora kiralysag mint atom!diszko betesz nyegenyege megfoz kave, kiont szorpi, diszko csere megisz kavet megisz szorpit, aztan mar indulhat is a jatek, es az a sok kis bomba amikor megjelenik....nagyon cuki....es ha elfaradtam jon az unokaoccs es segit egeret tologatni...
-
parandroid
félisten
válasz
Tithian
üzenetére
jaja, nagyon beindultak most a játékgyártók.
így az újra lecsapó nosztalgiahullám mellett ez asszem elégséges elfoglaltságot bizosít mindannyiunknak a hosszú téli estékre... :D
amúgy nemigen szeretem az fps-eket, de ha végre egy űrgárdista-osztagot vezethetnék belső nézetből a génorzók ellen... :O áááááááá :O ezt kéne doom3 motorra megírni. :U -
bogingrol
aktív tag
ah....elszallt az ihlet...pedig valami mekkorat akartam irni....
-
bogingrol
aktív tag
szasztok!
Csak beneztem mert egesz unom magam,''vegre'', megen melozok,de hat itt legalabb lehet PH-zni.Tenyleg, mar bocs a nagy gyik kerdesert, de az oftotyik mire jo? Mert en most eppen unatkozgatok es hulyesegeket kerdezek/irok.Valami ilyesmire ezert off?Tenyleg! -
Tithian
őstag
:)
Arany lett a WH40K Dawn of war, a Locomotion már csak napok kérdése, hogy megjelenjen, végre lesznek normális játékok :) -
anaqer
veterán
Na, nálam meg inkább hely van (nem szarozok sokat bútorokkal :DDD), de eddig még mindig úgy tudtam csak fejleszteni, hogy a régi gépet / alkatrészeket el kellett adnom. Talán most, hogy ezek a cuccok már bagót érnek, viszont a ''fő'' konfigot nem akarom bővíteni egy darabig, végre lenne lehetőségem pótolni a kényszerből elbiznicelt dolgokat - már amit megtalálok még egyáltalán (ld. #503).
Apropó, DOSbox - tessék szépen menni és aláírni - [L]http://www.petitiononline.com/bloodsrc/petition.html[/L] ! ;] -
faster
nagyúr
Ha nagyobb lakásom lenne, én is bevásároltam volna. Sőt, el sem adtam volna a régi konfigokat, hanem megmaradt volna az összes, mint ahogy a C64 is megmaradt. Sokkal jobb azon játszani, mint az emulátoron. A régi játékokhoz is sokkal jobb egy 386-486 dossal, mint bámilyen Dosbox, vagy másfajta emulációs program.
[Szerkesztve] -
anaqer
veterán
Na igen, az is kellene... meg egy 486-os...nyáron láttam egy gyönyörűséget, slim AT házban (DX40, Trident 8900D 1MB, 8MB RAM, 210-es WD Caviar... full extra) , de nem akarták leselejtezni, pedig ott porosodott a polc tetején. :O Erősen gondolkoztam rajta, hogy lelépek vele, de a dimenziói miatt nem tudtam csak úgy meló után bevágni a táskába. :D
De akkor már egy XT is kellene még, oldalán a Nagy Piros Kapcsolóval (TM)...
Na, ez kész. Megjön a fizetésem, egyből letámadom a helyi bontókat (2db.). -
Sick Boy
őstag
most akkor detonator, vagy ForceWare? :F :F :F

-
I_Am
veterán
Ha még szó van róla az egy Geforce 2 GTS kártya és mennie kell rajta az nfsu-nak, pár napja haverka még azon játszotta a gémet. 40.72-es detonátorral tökéletes.
-
Sick Boy
őstag
csináltam egy ''tribute'' közös légifelvételt a két csodakártyáról!

[L]http://sickboycuccai.uw.hu/karik_nagy.jpg[/L]
[Szerkesztve] -
Sick Boy
őstag
tuning? há' aztat nem tom, csókolom a kezit!!!
csak a Radeonommal műveltem ilyen dolgokat.
Az az igazság, hogy holnapig van nálam a kártya.
A srácnak nem ment az NFSU, az intrók tökjól bejöttek, de mikor megjelent a felület, csak ilyen kockák voltak, semmi más...
a Creative cucc volt a gépben, de van neki ez az ASUS.
2000-re datált Microsoft driverje volt fent, mondom neki, persze, h ilyen b+m persze netje nincs, így felpakoltam a karikat, és hazahoztam.
Az Asushoz leszedtem a ForceWare cuccot, a másikhoz mit szedjek le? nem tom pontosan megnézni, milyen kari, mert, hát ugye nem megy bele a gépembe.
Ja, a srácnak Milenniumja van,
-
Sick Boy
őstag
tehát akkor mindenféleképpen az Asus kari a jobb, ugye?
itt egy-két kép a Creative cuccról, Ti ettől biztosan okosabbak lesztek
[L]http://sickboycuccai.uw.hu/creative_01_nagy.jpg[/L]
[L]http://sickboycuccai.uw.hu/creative_02_nagy.jpg[/L]
[L]http://sickboycuccai.uw.hu/creative_03_nagy.jpg[/L]
-
anaqer
veterán
-
Sick Boy
őstag
és melyik melyik? :F
húúú, naon láma vok ehhez
mod: úúú, na ennyire nem vok láma, közben leesett, hogy talán a Radeonom 4-8 X-os AGP-s :DDD
akkor ezek szerint az ASUS kari 4 X-es AGP?
mod2.: tehát, láttam olyan AGP-slotot, amelyben nem volt ilyen ''osztó'' műanyag darab, az akkor az 1-2-4 X-es, ha jól logikázom...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Sick Boy
őstag
basszus lehet, h én vok teljesen hülye, de a creative karinak fordítva van az AGP-je, dögöljek meg, de nem tudtam betenni, mert pont fordítva állna benne.
Összehasonlításképpen rátettem ugyanabban az irályban és oldallal a Radeon9600-asomat, íme -->
[L]http://sickboycuccai.uw.hu/2_kari_nagy.jpg[/L]
akkor most mi a megoldás? nem tudtam berakni a gépbe...
[Szerkesztve] -
Sick Boy
őstag
LOL -->

[L]http://sickboycuccai.uw.hu/asus_matrica_01_nagy.jpg[/L]
[L]http://sickboycuccai.uw.hu/asus_matrica_02_nagy.jpg[/L]
-
twollah
nagyúr
Van e ertelme bekapcsolni a 4xes AGPt, es ha igen nem lesz instabil a rendszer tole?
Abit KT7As alaplap, benne a mas fentebb targyalas alatt levo VGA kartya. -
acer_
aktív tag
Tegnap anyám egy ismerőse megkeresett egy elég érdekes problémával.
Az illető pedagógus. Nemrég volt ugye ez az akció, hogy MS szoftverek az iskoláknak, és a dolgozóknak. Na, vettek ők is, egy XP-t, egy office 2003-at, meg vmi addon lemezt az office-hoz. Megérkeztek a cuccok, kifizették, és rájöttek, hogy ez nekik mennyire nem kell. El lehet ezeket adni? Mármint persze el, de ebben nem az a poén, hogy annál marad jogtiszta, aki megvette (főleg ennyiért.. pár e ft volt az egész pakk, ami azért boltban kb. 10x-ese lenne)?
Hogy is van ez?
(nem szerettem volna ennek a kérdésnek új topikot nyitni, szerintem bőven belefér ide) -
Sick Boy
őstag
válasz
duracell89
üzenetére
igyekszünk... :)

-
-
Sick Boy
őstag
Az ASUS-ra ezt köpte ki az AIDA:
nVIDIA GeForce 256 (Asus AGP-V6600MX) Videokártya
nVIDIA GeForce 256 3D gyorsító
Grafikus processzor tulajdonságai:
Videokártya nVIDIA GeForce 256 (Asus AGP-V6600MX)
GPU kódneve NV10
PCI eszköz 10DE / 0100
Tranzisztorok száma 23 millió
Gyártási technológia 0.22u
Busz típusa AGP
Memória mérete 32 MB
GPU órajele 120 MHz
RAMDAC órajele 350 MHz
Pixel futószalagok 4
TMU futószalagonként 1
Vertex árnyalók Nincs támogatva
Pixel árnyalók Nincs támogatva
Hardveres DirectX támogatás DirectX v7.0
Pixel Fillrate 480 MPixel/mp
Texel Fillrate 480 MTexel/mp
Memóriabusz tulajdonságai:
Busz típusa SDR
Busz szélessége 128 bit
Valódi órajel 143 MHz
Effektív órajel 143 MHz
Sávszélesség 2288 MB/mp
akkor most ez 64 bites, vagy 128?
jó ez a kari, nem?
baromira szaggat a 128 MB-os R9600-om után
ForceWare a telepítő neve? nem detonator?
-
twollah
nagyúr
válasz
duracell89
üzenetére
Sajna nincs rajta semmi, legalabb is nem emlekszem ra amikor megneztem a berakas elott.
-
twollah
nagyúr
válasz
duracell89
üzenetére
Ezt adta ki az Everest:
Grafikus processzor tulajdonságai:
Videokártya nVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X
GPU kódneve NV18
PCI eszköz 10DE / 0181
Tranzisztorok száma 29 millió
Gyártási technológia 0.15u
Busz típusa AGP
Memória mérete 64 MB
GPU órajele 274 MHz
RAMDAC órajele 350 MHz
Pixel futószalagok 2
TMU futószalagonként 2
Vertex árnyalók Nincs támogatva
Pixel árnyalók 1 (v0.5)
Hardveres DirectX támogatás DirectX v7.0
Pixel Fillrate 548 MPixel/mp
Texel Fillrate 1096 MTexel/mp
Memóriabusz tulajdonságai:
Busz típusa DDR
Busz szélessége 64 bit
Valódi órajel 148 MHz (DDR)
Effektív órajel 297 MHz
Sávszélesség 2376 MB/mp
Igen am, de mi a markaja ennek a VGA kartyanak. -
Sick Boy
őstag
a Creative elvileg egy Riva TNT?

-
Sick Boy
őstag
válasz
duracell89
üzenetére
valamilyen okból nem tiltották le ai IP-címemet... nemtom hogyan... mindenesetre erre a hónapra nem jött számla, de net az van... :F

-
twollah
nagyúr
válasz
duracell89
üzenetére
Bocsi elfelejtettem irni, hogy egy GF4 MX 440esrol van szo.
Ezt elbirja egy 300 wattos tap (1133as Thunderbird, KT7A alaplap, 256Mbyte ram, 80 gigas HDD, CDiro hangkartya, halokartya)? -
duracell89
senior tag
az valami geforce 4-es lesz!
-
twollah
nagyúr
válasz
duracell89
üzenetére
Kek vagy sotetkek nyak, passziv hutes, 64Mbyte ram, a ramok a GPU feloli oldalon vannak.
Ha jol latom 4 db, egy sorban kozvetlenul a GPU mellett a nyak vegeben. -
twollah
nagyúr
válasz
duracell89
üzenetére
Nekem nem, mert szeretnem tudni, hogy mit tamogat a kartyam, es mit nem.
Mert ezt igy ranezesre nem tudom eldonteni.
Az szinte 100%, hogy 8xos AGPt is tud, de a tobbirol gozom sincs. -
twollah
nagyúr
Na erre is jartam.
Ki kene deritenem, hogy mi a VGA karim gyartoja.
Vmi otlete vkinek? -
duracell89
senior tag
text! az átlagra szarnak! a sok suttyó áltisk tanár tele fogja tömni a búrád, hogy így meg úgy kell figyelni meg minden... ez baromság! tök jófejek felvételin, és ha tudsz akkor le se szarják a jegyeidet, meg intőidet, meg akármit...
amúgy az eötvösbe ne gyere oké? :DDD -
Sick Boy
őstag
Csá!
segítenétek?
van itt 2 videokari, az egyik aszongya... Asus V6600MX/32M jelű eeez mi a pöcs? és milyen meghajtó kell hozz?
A másik?
Creative CT6710 eeez milyen kari? és milyen meghajtó kell hozzá?
RElőre is köszi a segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- eGPU tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4144,100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

,