Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
A személyeskedést hagyjuk,ha nem tetszik a pofám,nem kell hozzám szólni.
A tojáshéjas hasonlatot kifejtenéd bővebben?
Ha nincs jogsid,talán nem kéne tanácsot adni,igazán díjazom az igyekezetet,de felesleges.Azért köszi.:P
Figyelj,én nem szeretek haragban lenni senkivel,azt mondom hagyjuk békén egymást.. -
VladimirR
nagyúr
muszaj lesz? ezek szetrint meg mindig nem tudsz vitorlazni? ;];];]
anaqer: miert? nem egyertelmu?
_Volkovy_: sanjos ez nem igy mukodik, hogy aki nem akar, az nem ul autoba, mivel ra van kenyszeritve az emberek tobbsege, amig nincs normalis tomegkozlekedes
mellesleg nem attol jo, vag rossz vezeto valaki, hogy remeg-e 80-nal
es ami meg fontosabb, vezetni tudni keves, meg kell tanulni kozlekedni is --- ez utobbi a tobbsegnek nem sikerul
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Nagyon unom már a beszólásaidat,ugye tudod?
Aki nem képes egyszerre figyelni pár dologra,az tényleg ne üljön kocsiba,és ezt nem bántásként mondom.
Nekem az elindulás jelenti a legnagyobb gondot,onnantól oké.
És nem remeg a kezem 80-al se :D
Az arányt tényleg nemtom:),lényeg hogy sokszor már sikerül.
De szerintem ezt hagyjuk abba,mert így,ebben a formában nem sok értelme van. -
TexT-BoY
addikt
tildy az a ''nehéz'' váltás teszi jobbá a stylt! pl fater megis halna ha a 2est nem huzathatná ki 5500ig:DDD hanem már 3000nél már 3asba esne a cucc:D
eddig anyám is igy beszélt mint ahogy te: jaj a váltó éde istenem jaj automata rules stb
aztánmostmár a közel 1éves ''rutnával'' már hiányzozna neki a váltó
amugy mét is nehéz elidnulni benzines cucal? még nekem is sikerült:P -
hááát...
a nőknek ezért nem adnék jogosítványt, mert úgysem tudnak egyszerre 4 helyre figyelni, pláne, ha még beszélnek is közben.... :t :D
jajj, most előjött belőlem a hímsovén, elnézést hölgyeim... ;]
egyébként nyugi. az egész vezetési mozdulatsor (váltás, pedálozás, stb.) teljesen beleívódik az emberbe...
a nőknek inkább az egyszerre kell nézni előre/hátra/jobbra/balra/tükörben kombó szokott nehezen menni.
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
Nos, igen. A nők többsége jobban szereti az automata váltót, mint a manuálisat, ezzel szembe a fériak többsége nem szereti. :) Hogy mért, azt nem tudom. Most nem izélésből mondom, de ez valahol igaz. Végülis az automata váltónak is biztos van előnye, meg a kézinek is. Ha sokat mész autópályán, akkor meg szinte mind1, mert ott nemigazán kell váltani.
De erre szokták azt mondani, hogy kinek a pap, kienk a papné.
Tanítható automata váltó? Az érdekes gondolat lenne. Szerény tudomásom szerint az automata váltónak az a lényege,m hogy két fordulatszám között hajtja a motor az autót. Tehát pölö 1000 és 3000 között. 3000-nél felefele vált egyet, még 1000-nél lefele. Gondolom ezzel lenne 1-2 beállítási ötleted.
Üdv: balu -
-
Bash
őstag
Szombat reggeltől már elég erősen fújt a szél, és délután volt egy-két nagy zuhé is, dolgoztam 13 órát. Aztán éjjel megérkezett Frances, vasárnap elvileg délre kellett volna bemennem, de már reggel behívtak, nem is bántam, kezdett már veszélyessé válni a vezetés, két kézzel keményen kellett fogni a kormányt és az ablakon sem sokmindent láttam ki. Elég kemény szelek fújtak, az eső meg szakadt szünet nélkül. Vasárnap délután 3 körül a főépületben és az egyik lakóépületben elment az áram. A két Honda generátor csak némi világításra, meg egy-két apró dologra volt elég, a számítógépes rendszer és a telefonrendszer összeomlott, még a CB-rádiók sem működtek, mert pont a főépületben van az átjátszóadó. Maradt a mobiltelefonos kommunikáció, persze az sem működött mindenkinek. Egész nap dolgoztam, még hétfőn is egészen éjfélig, 38 órát egyhuzamban. Hétfő délutánra visszajött az áram, estére nagyjából elállt az eső, a szél is mérséklődött. Néhány fa kidőlt, néhányról csak az ágak szakadtak le. Két épületet megbontott a szél, a műanyag borítás és az eresz egy része leszakadt. Mindenhol törmelék és falevél maradt az utakon. A medence majdnem kiöntött (pedig van túlfolyója), a röplabdapályán kb. egy láb mély víz állt. Közben a TV-n figyelemmel kísértük a történéseket, a belvárosban is víz állt, egy kórházban is bokáig érő víz volt, a Bayshore Boulevard pedig teljesen víz alatt volt. Hétfőn este a melóhely tulajdonosa kiment jetski-zni a Bayshore-ra, de voltak ott kajakosok is. Hétfőn éjszakára már hazajöttem, az utcánk is tele volt törmelékkel. Aztán kedden ledolgoztam 14 órát megint, a tulajdonostól elkezdve az összes director és manager is dolgozott, nem volt kivétel. Ma pedig kaptam egy szabadnapot, de holnap már megint melózom. Asszem ez a hét még ilyen lesz, aztán remélem hétvégén Ivan már nem erre jön.
-
Loretto
veterán
Aktív témák
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okos Otthon / Smart Home
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest