Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Integra
üzenetére
Csakhogy még nem múlt el. Na de majdcsak túlélem, elvégre már sejtettem egy ideje hogy ez lesz... volt időm megbarátkozni a gondolattal. Csak szörnyű hogy megint egyedül... hiányozni fog. És jön az unalom, ami helyett eddig sokkal jobban tudtam eltölteni az időm.
De boldog vagyok... elvégre mindennek ellenére legalább szar a frissen vett MP3-lejátszóm, és vár holnap a kis-ZH is. Happiness :U
MOD: Na most 9800 hsz. :)
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Hát igen, a játékkal én is így vagyok. A legújabb játékom a Half-Life... de most full komolyan. Leszoktam. Persze a BW még mindig jó :)
Majd talán kiírom magamból ha már szakítottunk... kedden-szerdán esedékes. Ehh... még jó hogy nincs naptáram. Elég hülyén nézne ki.
Kedd 14h-15h: szakítás -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Asszem lesz időm bőven a közeljövőben, így hát jászhatnánk majd párat. Tanulni azt kéne, legalábbis hasznos lenne, de kinek van kedve... szabadidőmet részben barátnő-kereséssel fogom tölteni nemsokára (:(), részben meg itthon leszek; na ilyenkor asszem jópárszor lesz kedvem BW-zni, csak teljen az idő valamivel. Már unom az unatkozást. :U
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Cathfaern
üzenetére
Sajnos nem ott kell, mert én Érden lakom. De itt nem lehet kapni semmit, vagy ha lehet akkor 2x áron. Úgyhogy hétfőn mehetek be a Nyugatihoz MÁR MEGINT. Pedig mire megszereztem, már az is csomó telefon, meg 4-5 személyes látogatás volt. (Hosszú sztori.) Ja, és ez volt az utolsó darab a boltban elvileg, szóval nemtom mire fogják cserélni. Szerencsére a vasárnapot leszámítva (zárva vannak) a hétfő a 3. nap, szóval lesz nemulass :((
UI: Sztem most megkínálom az aksit a telefonom töltőérintkezőiről jövő feszültséggel, megnézem mit csinál. Elvégre az is 3.6V Li-ion aksitöltő... meg nem is hagyom rajta sokáig. -
Panther
HÁZIGAZDA
Nah fullos, úgy néz ki a lejátszómban szar a töltésért felelős rész. Megmértem multiméterrel, és képes 0.5V-tal megkínálni töltéskor a 3.6V-os aksit. Így aztán persze hogy lóf*** sem megy bele... Ja, és 0.5V akár USB-ről, akár a 220-ba dugható tápegységéről töltöm.
Mondjuk ha kicserélik a lejátszót, remélem nem olyan lesz az új mint ez, hogy az USB kábelt beledugom, és minden erőkifejtés nélkül épp annyira tud kijönni, hogy már ne érintkezzen. Ott megakad, szóval nem ''esik ki'' belőle a kábel, de már épp nem érintkezik. Fájentos így fájlokat másolni...
Utálom a garanciális szarakodást! :( -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Cathfaern
üzenetére
Igen ezt én is észrevettem... a nagyon régi topikoknál valami komoly gáz van. Pl a Prohardver Tali Golden Edition topik több mint 300 hozzászólásos, de nekem csak 50 jelenik meg (ennyi van egy oldalon), lapozni meg nem lehet. Ha 300-at állítok be, akkor annyit látok, de a 301-ediket már sehogy nem tudom megnézni. Meg a régi hírekhez kapcsolódó topikokra nem lehet átugrani a hírből a ''hozzászólás'' gombbal. Viszont visszafele meg jó. (A topikból az ''Eredeti hír'' gomb jó helyre visz.) Nagyon elvadult az az ősi részleg. :)
Egyébként megtaláltam, nem én vagyok a hülye: sosem voltam újonc! :)
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=4366[/L], # 189 (2002-09-29) :
[...] Tök állat az új dizájn, és az újítások is jók: [...] a rangsorolás [...]
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Integra
üzenetére
Nem, a ''beállítások'' megmaradnak. Bár azért voltak itt adatbázis-konvertálgatások a verzióváltásoknál, de az adatok végülis megmaradtak, csak át kellett őket alakítani hogy használhatóak legyenek az új rendszerben is.
Találtam egy Barton nevű usert, még igen régről. [L]http://prohardver.hu/rios3_popup.php?mod=27&id=204[/L] Tisztára meglepődtem hogy ő választott egy nevet, aztán pont ez lett egy AMD procimag kódneve is :) (Persze azóta rájöttem, hogy lehet hogy nem ez volt a neve a regisztárciókor, hanem utólag változtatta meg :) ) -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
VladimirR
üzenetére
Nem, ennél sokkal egyszerűbb. Amikor regisztráltam, még nem voltak rangok. :P
MOD: Valaki erősítsen már meg légyszi, mert kezdek kételkedni az emlékeimben... ugye így volt? Legalábbis nekem úgy rémlik fanatikusként kezdtem. De hogy Panther (újonc)? Áááá... :D
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
m-bazsi
üzenetére
A telefonom fordítva csinálja, feltölti majd leszívja. Utána már úgy is marad. :(
Hát fullos. Most már abszolúte semmi nem megy a lejátszóm aksijába. Töltöm két órája (elvileg ennyi idő alatt kéne tele mennie), lehúzom, be se kapcsol. :( De akármennyi ideig töltöm is, ez az eredmény. A f... kivan!! -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
zsoltee10
üzenetére
Hát én már abszolút nem vagyok biztos abban, hogy kell vagy sem... neten azért elég sok helyen írják hogy kell, úgyhogy megcsináltam. Ja, és vételkor az eladótól is megkérdeztem, ő is azt mondta hogy kell!
Szerintem mehetek megint sz*pni a garanciával... Soha nem lesz már működő MP3-lejátszóm :O
MOD: De ha nem kell formázni, akkor sem kéne hogy baj legyen hogy megcsináltam... elvégre akkor csak olyan mintha rádugtam volna a töltőre, az meg töltse amíg tele nincs. Nem?
Egyébként a telefonom is Li-Ionos, de az kicsit hülye, ugyanis ha rádugom a töltőre, feltölti, de ha nem veszem le róla amikor elkészül, akkor elkezdi leszívni... :F Magyarán ha este rádugom, akkor reggelre teljesen kinullázza az aksit. :( Vagy akkor ez normális, és a lejátszó is leszívja az aksit ha túl sokáig van a töltőn? :F
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Meglett ugye végre a Diva GEM MP3-lejátszóm. Egyedi Li-Ion aksija van. Az létezik, hogy beraktam az aksit, formázásként töltöttem 18 órát, levettem és alig volt benne? Ezután addig hallgattam amíg kimerült, töltöttem újabb 9 órát, és csont üres :(
Ja, most meg megint egész éjjel a töltőn volt, és bírta 2 percig :O :O -
Panther
HÁZIGAZDA
Whew, végre megvan a Diva GEM MP3-lejátszóm. Most formázom az aksiját, remélem reggelre kész lesz :)
-
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Integra
üzenetére
És végül 2-4. Leglábbis én itt hagytam abba a meccs nézését, mivel mostanra tejesen szarrá ment a Viasat3 képe. Amerre nézek csupa csík, mák, RTL Klub. Tudnám nappal miért jön rendesen, éjjelre meg miért szaródik állandóan el :(
MOD: Talán éjjel erősebben sugározzák az RTL Klubot, és azért nyomja el? :F
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Nemtom, nekem első látásra is hangdoboznak tűnt. Bár ez a kézigránát nem is rossz. :)
Jut is eszembe azon gondolkodtunk az egyetemen unalmas órák alatt, hogy mekkora poén lenne már a Petőfi-híd budai hídfő villamosmegállóban várni, és amikor jön egy jól megtömött villamos, amire még felpréselődnek páran (úgy hogy már az ajtók is alig záródnak be), szóval mielőtt a villamos elindul hogy átmenjen a hídon, ajtózárás előtt még épp bevágni egy yóó kis füstbombát. Képzeljétek el milyen jól nézne ki ahogy robogna át a Duna fölött a kis happy-csomag... :)) -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Na azért ez így nem egészen van rendjén... attól hogy a kuplungtárcsa már nagyon elhasználódott, attól csak annyi van hogy folyton csúszik. A bowden attól nem szakad el, az fix.
6e -> 25e váltást meg végképp nem értem. Esetleg azt tudom elképzelni hogy eredetileg csak egy új bowdent akartak berakni, és a 15 perces kis munkájukért kértek volna 6e-t... aztán amikor kiderült hogy lesz az 2 óra is, mert ki kell venni a motort a kuplungcseréhez, akkor azt mondták hogy legyen 25e. (Mert mondom, a tárcsa maga kb 1.500 Ft.)
...Állat drága egy helyre mentetek azt tudjátok? -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Kár. A bowden nem lehet túl drága, mondjuk 2-3k max, a motorra egy full új lendkerék 3k (ha az is elszállt), kuplungtárcsa 1.5k (ilyet én is vettem).
De hogy érted hogy szétmentek a tárcsák? Miért a többesszám?
Egyáltalán hogy történt a dolog? Gondolom menet közben elszakadt a kuplungbowden, ezzel esetleg a kuplungtárcsa is meghalhat (bár nem értem hogyan, egyszerűen csak nem kuplungolsz onnantól... ilyen pedig azért sokszor van normál használat közben is :) )
MOD: Itt csak a munkaköltség lehet ilyen sok... már ha az alkatrészárakkal nem vág át a szerelő. És ezt meg tudtuk volna mi is csinálni. :)
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Ne viccelj már... méghogy 25k. Annyiért én egy komplett motort kaptam volna, beszereléssel és minden járulékos cuccal együtt.
Mi a baja annak a kuplungnak? Megjavítjuk? :) (Wartburghoz már kb értek :B)
Jut is eszembe nemrég ismét láttam menni a régi jó Warbit... az új tulajnak még mindig müxik az általam kipucolt és összerakott motor :DD Tök jó érzés :DD
Wartburg Warp Engine forever [L]http://pantherz.uw.hu/auto/wb_javitas/wb_warp_engine_02.jpg[/L] ;]
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Integra
üzenetére
Na igen. Pedig amikor elkezdtem, arra gondoltam: Csak nehogy az legyen hogy elszáll vmi és fölöslegesen töltöm le! Hát nem ez lett? :(
Egyébként meg most happy vagyok mint a pannon csomag, lassan nagyúrrá válok. :) Bár jobban örülnék ha a Radeonom lenne olyan, mint most a hozzászólás-számom... :D
A jövőbeli érthetőség kedvéért: 9700
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Na most írtam egy csomó hasznosat ([L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=91857[/L]), és boldog vagyok hogy segíthettem. :) A napi jócselekedet. :D
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Igen, erre gondoltam én is. Erre a Windowsra persze nem ment fel... de az SP1 meg rajta van. :F Igazából az zavar hogy ha nem akar feltelepülni, akkor minek kellett egy órán át tölteni... :((
Ja, egyébként érdekes az a Win, mivel tök jól működik az egész, de a Ctrl+Alt+Del-re előugró ablak az esetek 90%-ában nem ugrik elő, mert hibát okoz az ''ntdll.dll'' modulban és kifagy. :D -
Panther
HÁZIGAZDA
Elvileg nem az, Campus programban tett szert rá a család. Bár nemrég vissza kellett vinni a boltba, ahol vették (hardverhiba), ki tudja ott milyen Windowst raktak rá... Gondoltam egyébként erre is, de nem az volt, hogy a Microsoftnak fontosabb hogy fent legyen az SP2 minthogy a hackelt verziókkal szarakodjon? Meg akkor nem úgy kéne lennie hogy le sem tölti?
Egyébként egy ilyen esetleg ''szürke Windows''-ban hogy tudom kicserélni a Product Key-t a legálisra, hogy utána azzal aktiválhassam? -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
fokukac
üzenetére
Voltam a minap egy volt oszttársamnál (csaj :) ) gépet javítani, és a vége felé fel akartam rakni az XP SP2-t. Gondoltam jól fog az jönni nekik, úgyis hemzsegtek a vírusok a gépen (mármint érkezésem előtt). Elkezdem letölteni, írja 1 óra mittudoménmennyi (512 ADSL). Tyű mondom az jó sok. Na nem baj, rendes munkát végzek, megvárom. Egy óra után le is ért, elkezdi csinálni, fél percen belül kiírja hogy ''a frissítést nem tudta telepíteni''. És letörölte az egészet amit letöltött a kis köcs*g ****, hogy a #&[@}!!
[Szerkesztve] -
-
Panther
HÁZIGAZDA
Azta hogy ti mennyit írtatok... szörnyű. :)
Autó ügyben velem csak annyi történt, hogy megint eltörött a jobb hátsó keréken a dísztárcsa. Egy hete szereztem pedig nagy nehezen az előző törött helyére. A másik háromnak viszont semmi baja... ki érti ezt? Talán azzal az egy kerékkel van valami baj, ami miatt eltörnek a dísztárcsa tartópöckei? :F A vicc egyébként hogy nem esik le magától... 6 pöcökből 2 egymás melletti maradt és tartotta. Aztán levettem megnézni hogy miért mozog a helyén, visszatenni már nem lehetett. -
Panther
HÁZIGAZDA
Egy vicc itt a nagy komolyságban:
Egy ír, egy olasz és egy lengyel ülnek a bárban, valahol New Yorkban. Állati jól érzik magukat és egyetértenek, hogy ez egy nagyon frankó bár. Aztán az ír azt mondja:
- Ja, ez egy tényleg frankó bár, de ahol én születtem, Dublinban van egy ennél sokkal jobb. MacDougal a bár neve, és ott rendelsz egy piát, aztán még egyet, akkor MacDougal személyesen kihoz egyet ingyen!
A többiek egyetértenek, hogy az tényleg egy jó hely lehet. Utána az olasz kezdi mondani:
- Viszont ahol én születtem, Pármában, ott van egy annál is jobb kocsma: a Vinny kocsmája. Ott, ha iszol egy piát, Vinny hoz egyet ingyen. Veszel mégegyet, Vinny hozza a következot ingyen.
A többiek egyetértenek, hogy az tényleg egy jó hely lehet.Végül a lengyel jut szóhoz:
- Azt gondoljátok, hogy annál jobb hely nincs? Ahonnan én származom, ott van egy hely, úgy hívják ''Warshowski''. Na, ott ha bemész, akkor rögtön fizetnek neked egy piát. Aztán, ha megittad, akkor még egyet. Utána fizetnek egy harmadikat is, majd hátravisznek egy kis szobába, ahol egy állati nagyot kefélhetsz.
- Ezt már nevezem! -- mondja a másik ketto. -- Az tényleg egy fantasztikus jó
hely lehet!
- De mondd csak, -- kérdi az ír -- ez valóban megtörtént így veled?
Mire a lengyel:
- Hát igazából nem velem, hanem a húgommal!
:D -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Megoldás még ha a DivX-beállításokban kikapcsolod az Overlay Extended Mode-ot. Meg DivXG400-ban. Meg az összes kodekben, ami az adott AVI lejátszásakor aktív. Ez esetben nem lesz hardveres gyorsítás, és működni fog a normal screenshot.
Egyébként ha ezt a nemkívánt layert fotózod le, az tök poén, mivel ha a lopóprogramban nézed a képet, és a háttérben még megy a videó, a lopott kép azon részén, ahol a videóból kiszedett kép kéne hogy legyen, látszani fog a háttérben még lejátszás alatt levő movie. :) -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
VladimirR
üzenetére
Ha nem vágom el valahol a mondatot, akkor az egész hsz-t idéznem kellett volna. :)
Én megpróbáltam minél normálisabban viselkedni. Jó, azt odaírtam hogy valószínűleg nem lesz sikeres ez a bazár. De most hogy lehetne emberi hangnemben elmondani? Mert először meg akartam neki írni hogy ezekkel az árakkal itt nem fog labdába rúgni, de akkor meg megint az jön hogy miért bánunk így az újonccal. Idejön mi meg rögtön elcsesszük az üzletét hogy ''ezek az árak itt nem mennek''... Mit kellett volna írni? De komolyan. Én nem tudtam kitalálni semmi jobbat, mintsem megkérdem az árát annak ami kell, és ha jóval drágábban adja mint a bolt, akkor ezzel indoklom hogy miért nem veszek tőle. Szerintem talán még így lehet a legfinomabban tájékoztatni vkit hogy kicsit drágán akarja eladni a dolgokat.
Egyébként érdemes megnézni a tag többi topikját is, van olyan hogy ''nem nem vesz senki?'' ''hahó jöjjön már vki'' és aztán nulla átvezetéssel ''topic zárható''. Ja és közben nem adott el semmit. Szóval nekem kissé fura, de ez most más kérdés. -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Verhetetlen árak a Harver Piacon!
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=89092[/L]
Nagyon duuurva :DDD -
Panther
HÁZIGAZDA
Jajjdejó az XP SP2 :D [L]http://index.hu/tech/biztonsag/xptuz0916/[/L]
Ez most igaz? Mert akkor: :))
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
De jó, holnap lehet megint 8-ra menni suliba. :( (Ma csak 10-re kellett. Mondjuk így sem tudtam kialudni magam. :D)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Eseménytelen volt a mai nap... 6 órán át ültem egy helyben az I.B.028-ban. Szanaszéjjel untam az agyam. Meg a hátsóm is legyökereddzett volna, ha nem keltenek fel lépten-nyomon a ki-be mászkálni vágyó emberek. Velük már nagyon tele volt a micsodám a nap végére :((
Eldöntöttem hogy veszek egy Diva GEM 32MB-t, de még nem tudom hol...
Ja, és vettem ma rendszámtábla-tartót, így már újra szabályos vagyok elölről is. :) -
Panther
HÁZIGAZDA
Megvolt az első nap a suliban. A Reklámszociológia órán jó sok volt a csaj. :)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Ja, egyébként ma jól elhagytam az első rendszámtáblámat... hazaértem és egyszerűen nem volt meg. Mondom vazze! :(( Mehettem vissza érte BP-re. Szerencsére legalább meglett... hazafele jövet szakadt le, amikor egy szembejövő teherautóról leesett egy öklömnyi kő, és az aszfaltról visszapattanva épp a rendszámom találta el. Hogy' rohadna meg... :((( (Én meg mivel a kő felverődése miatti csörömpölés után már nem volt semmi zörgés, örömmel konstatáltam hogy megúsztam, csak az alvázat koppantotta meg picit, úgyhogy folytattam utam hazáig.)
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Persze, de azért királyság. :D (200k? :Y Most nem azért, de abból a pénzből már autót kapsz... :) )
I_Am: Köszi az infót, de egyelőre még mindig a 2000+ a nyerő, a sulinet miatt. Meg ez legalább tuti lockmentes, és tudom mennyire lehet húzni. (És még bízom a kvázi-tagokban :) )
Bár úgy néz ki lesz rossz 2000+-om is. :D (Ennek fényében gondolkodtam egy 2500+ Bartonon is, de az melegebb lenne, aztán a végén még hangosodna a gépem...)
MOD: PeliScan: Tényleg szép állapotban van. :C
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
140-et? Az állati. :) Akkor lassan tényleg esedékes nálatok is a forgattyústengyely-csapágy-törés, majd a motorcsere. :D (Nekem is úgy kezdődött hogy ''képzeljétek, mentem 130-al a Wartburggal!'' :DDD)
A cél pedig még mindig: [L]http://pantherz.uw.hu/auto/wartburg.jpg[/L] :P
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
2000 :Y
MOD: Hogy pörög már a topik. Alig bírtam elcsípni a kétezrediket. :) Mindenki ráizgult Text-boyra a gyúrás miatt :D
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Jujj, ez morbid.
Miért nem sír a kislány aki elesett a biciklivel?
Mert a kormány átszúrta a tüdejét :o -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
burgatshow
üzenetére
Én is. Úgy látszik akármennyi időt el tudok itt a PH!-n ba... izé... tölteni. :D
-
-
Panther
HÁZIGAZDA
Ja egyébként tök jó, garancia vége előtt két héttel visszavittem a Napa MiniCD-s MP3-lejátszómat hogy rossz. Holnap járna le a gar, mára ígérték hogy meglesz. Bemegyek, nem tudták megjavítani. Sajna újat se tudtak adni, mert már nincs nekik (tavaly májusban vettem), így hát felajánlottak egy Beatman II-t. Megnéztem, mondtam nekik hogy nem tetszik, mert se ID3, se távirányító, meg az AAA-s aksijaim sem jók bele (ceruzaelemmel megy). Nem volt mit tenni, visszaadták a pénzt, annyit amennyiért vettem :)
:DD 32.750.- Ft :DD
(Ha cserélik, eladtam volna, kaptam volna érte jó esetben 15e-t :DDD) -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
DPI = Dot per inch. Magyarul (kép)pont inchenként. Szóval ha megtalálod hogy hány cm egy inch, máris rendben vagy. :)
(Más kérdés hogy mostanság a dpi-kkel is van valami átverés a tintasugaras fronton, valamit azzal izélnek hogy a 3 festékpötty, amiből egy pixel színét kikeveri, az rögtön 3 dot-nak számít (az adott inchen belül) vagymi...) -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Na menj te a f.... :DDD
Nekem az egy szak mellett sem jön össze egy üres nap sem. :( SEHOGY! Egyszerűen ott vannak az órák hogy mik valók harmadik félévre, és nincs választási lehetőség hogy mikorra rakod őket... egy kurzus van mindenhez, vagy ha van kettő, akkor egyszerre vannak. Ottrohadjonmegmind aki ezt kitalálta :((( (Ráadásul ugye én Érdről mehetek be minden nap, ezzel napi 3 órám el is veszik...)
Aktív témák
Hirdetés
- Kiwi Ears x HBB Punch
- Jura Impressa C5 automata kávéfőző
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest