Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- lezso6: Kvaterner szégyen
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Szőrös
veterán
némmá az én rangom nem változott semmit. mégilyet ! :D
-
duracell89
senior tag
most láttam csak, hogy html tageket alkalmaz pl. a szerkesztésnél ahsz-ben...ezt kipróbálom
<a href=''http://prohardver.hu'' target=''blank''>próbalnik html taggel</a>
szerk.: hát ez nem jött össze
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
-
-
Sianis
addikt
Nem tudjátok, hogy a rangok hogyan változtak? Vagy mindenkit lejebb rakta 1-2 szinttel? :D
-
Sianis
addikt
Egyem meg! Én is csak sima tag lettem...pedig hát majd ezer hozzászólás. Na de sebaj...
-
TexT-BoY
addikt
alaphelyzetbe felfutnak a 3ikra:(
de a deguk nagyon ''bonyolult'':Flelki világgal rendelkeznek... pl depresziosak lesznek ha 1et tartasz
én erre gondolok hogy ez történt... (macska megilyesztette)
vagy szeritned egy egéséges jóltáplált degu meghal magáol? szvsz nem
nyuszi én is balcsin voltam ... hazajöttem adtam nekik iszit meg eszit... aludtam ma gondoltam kitakarttom őket meg többiek... ezért kivittem a kertbe osztán mire viszavittem a tányérokat amiket megmostam már meghaltak:(
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Hat nem egy strapabiro alaltok ugy laccik!!!
Tarcs inkabb piranyat, az egyik esmerosomnek volt, es az az istenenk sem ijjedt meg a macskatol, max neha megharapta a labat ha nagyon zavarta hogy a macska kotoraszik a akvariumban:- )))) utanna tettek ra tetot mert feltettek a amcskat:- ))))
udv
neduddki -
lesaux
veterán
A rangok a legközelebbi hozzászólás alkalmával változnak, azért találhattok még érdekességeket.
-
MoP_FX 57
őstag
válasz
duracell89
üzenetére
hasznalhatnam a hozzaszolasodat alairaskent?
-
TexT-BoY
addikt
meghaltak a deguim:(
szegények valszeg egy macska jelenlététöl iedtek meg :( valszeg amiatt hogy 1 hete nem volt körülöttük semmi mozgás most sokkal jobban féltek midenkitöl...
szegényeknek szép sárga fogakkal kelett távozniuk az élök soraibol... :( (a deguknál minnél narancsosabb a foga nnál jobb)
:O:O -
VladimirR
nagyúr
LoOoL: pont most neztem, hogy ma egy eve volt meg a 10000. regisztarlt felhasznalo:DDD
-
MoP_FX 57
őstag
talaltam meg egyet ,o talan megjobb [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=68618&start=1230[/L] 1237-es Predator666
-
MoP_FX 57
őstag
pl .: o is az Pá itt a link [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=68618[/L] 23-asHsz,de meg keresem az igazit :DDD
-
Tithian
őstag
Tudna valaki mondani egy jó ''háztervező'' programot?
Valamilyen szépen csillogó, 3D, könnyen kezelhetőre gondoltam, de a gugli nem segített :F -
Mosqu!to
addikt
úgy tűnik nekem arányban voltak a hszeim a regisztrációmmal, mert maradtam ph addikt :t
-
MoP_FX 57
őstag
Nem baj az ido nekem dolgozik ;];];];]
-
MoP_FX 57
őstag
mikor leszek ujra senior tag? :O:O:O:O
-
TexT-BoY
addikt
legalább nem kell ezentul annyit kapálni a kövi ranghoz... egyszerüen majd az idő adogassa:D leszek én még PH! addikt 16ezer hszel:DDD
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
na ez kitölt vagy 300 hsz-t.mármint ez a rangos dolog.
[Szerkesztve] -
MoP_FX 57
őstag
Az miert van ,hogy valaki 50 napja regisztralt van 450 HSZ-e es fanatikus tag
-
_Volkovy_
nagyúr
Ahha.
Tehát csak idő kérdése,és ismét régi fényemben tündöklöm?:D
btw az tetszik hogy teksztboj pl erősen vissza lett vetve..azért ne vicceljünk már,azért mert egész nap szórja valaki a hsz-okat,még nem bizti h alapember(mint ahogy én sem-engem is csak megtűrnek:D)
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Valaki árulja már el hogy hova tűnt a nagyúr rangom.
Mi ez a marhaság(már elnézést hogy a magam bunkó módján kritizálni merek)?
Holnap újonc leszek?Agyam elszáll.
Ja igen,érdekes ez az új rendszer,akármilyen is..
A topicnyitó és köztem van kb 1200hsz és 400 nap különbség,mindketten kedvencek vagyunk,ez most hogy van?Pusztán érdeklődöm..
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
egeszen pontosan: iksz
(egyebkent valszeg 600, mert Volkovy 581-gyel mar csak kedvenc)<BR><BR>
loller, csak emliteni kellett
_Volkovy_: parci beleturt a rangokba (javitsuk a ph-t topic, off13, meg ez az informaci forrasa)
[Szerkesztve] -
anaqer
veterán
Normálisan ilyenkor Bash jönne a pontos statisztikákkal, de hát ugye őt is köti most a titoktartás... szóval jó számolgatást! ;]
-
Loretto
veterán
na azért Kalandor hsz-át ide azért betennném,mert bizti lesz olyan aki nem olvas vissza.
''Parci feltette a serverre az tag-adagoló v2.0-t és ez már figyelembe veszi azt is, hogy mikor regisztráltál''
vladimir igen én csak őstaggá lettem.lehet hogy akkor nem év hanem 300 nap kell? -
VladimirR
nagyúr
olvasd el Parci hozzaszolasat az elozoben (utolso 10-ben van)
ahhoz, hogy valaki ostag legyen, eloszor is kell 1600hsz
ha ez megvan akkor a renccer megnezi, hogy x ideje itt van-e mar
ha nincs, akkor marad segnior
Matrixnak a hsz nincs meg, neked az ido
ostaghoz valszeg 300 nap kell, mivel Loretto is visszalepett, de o csak ostagga, es 301 napja regelt
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
ááá:) senior tag lettem!!!!:D
[Szerkesztve] -
Új topicot nem nyitok mert hülyeség lenne de azért leírom h:
Ma van a 23. szülinapom! Na? Jó mi? -
Loretto
veterán
na Panter volt a ''hiéna'' :DD
-
Matr x
aktív tag
Apropó rangrendszer... kevesebb nagyúr is lett...
_Volkovy_ és erdoke is visszalépett. Majd megpróbálom megsaccolni, hogy hány nap kell nagyúrrá váláshoz...
[mod]: én 600napra tippelek... tehát én már lehetnék nagyúr :P
3nap múlva 666 napja leszek itt :DDD
[Szerkesztve] -
anaqer
veterán
Papírmunka intézve.. :)
(BTW jó az új rangrendszer.) -
Panther
HÁZIGAZDA
Végre itt van, Parci mondta hogy kell új. Nem maradhattam le. :D
Előzmény - [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=73382[/L]
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Legion 5 15IMH05 15.6" FHD IPS i7-10750H GTX 1650Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell G15 5511 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB 1TB NVMe magyar vbill új akku gar
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- Samsung Galaxy Z Flip5
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4350
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest