Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Én is sajnálom, hogy be kellett zárni, gondolom nem kell mondanom, hogy kiknek köszönhető...
Egyébként igazad van, tényleg nem fikáztál semmit. Csak kicsit ''erősen'' fogalmazol (ezt most poén nélkül mondom), s ezt könnyen támadásnak lehet érezni (könnyen lehet, hogy IRL egyértleműen érezné az ember hogy miről van szó) -
Egon
nagyúr
Kár hogy be lett zárva a konzolos topic.
Egy választ még itt megejtenék, Cathfaern-nek címezve; remélem elolvassa:
''És nem rosszindulatú vagy, csak valahogy furcsán vitatkozol. Szóval leírod, hogy tulajdonképpen semmi bajod a konzolokkal, sőt (csak nincs olyan játék rá, ami téged érdekelne). Ehhez képest úgy fikázod a konzolokat/konzolos játékokat, mintha már csak a látványuktól is rohamot kapnál ''
Akkor lássuk sorban (lehet hogy nem fogalmazok elég világosan... Ami nem lenne meglepő: keresztelőn voltam, és kb. fél tucat _fajta_ alkoholos italt ittam...:D)
1. A konzol, mint adott hardver, alapjában véve szimpatikus elgondolás számomra... Nem kell húszféle procira/chipkészletre/oprendszerre stb. optimalizálni: elvileg drivergond kizárva.
2. A jelenlegi használhatósága (kontroller), illetve a rá írt progik miatt számomra még sem alternatíva.
3. Mutasd meg légyszíves, hol fikázom a konzolos játékokat! Az, hogy adott kategória _hidegen hagy_ (PC-n is!!! Pl. NFS további részeivel sem játszom), nem azt jelenti hogy fikáznám. Csak nem játszom vele. Nem is fikázhatnám pl. a GT-t, hiszen még _sosem láttam_... Értelmes ember látatlanba' nem fikáz egyetlen gamét sem...:P
PEace. -
_Volkovy_
nagyúr
Hamarosan elkészül a Voodo5 modding leírása,képekkel illusztrálva,a honlapomon holnaptól megtalálható.
(nem tudom mennyire közérdekű,de egy ideje nyaggattok már vele,gondoltam ez a jó fórum a nagy bejelentésre:D) -
Sick Boy
őstag
Szerintetek egy 733-as cerka meg 128 SD az elég DVD-íráshoz? persze 1X v 2X-es sebességgel.
Egyik ismerő csaj be akar ruházni egy DVD-íróba. Lebeszéljem, vagy rábeszéljem? :F
-
Bash
őstag
Nah, megjártam a repteret is. Két munkatársam elment 3 napra Boston-ba, így most dolgozhatok minden nap déltől éjfélig egyedül.
Cathfaern!
Mail-t megkaptad? -
anaqer
veterán
Ghost In The Shell (Kôkaku kidôtai)
színes japán-angol animációs film, 79 perc, 1995
rendező: Mamoru Oshii
író: Kazunori Itô
operatőr: Hisao Shirai
zene: Brian Eno, Kenji Kawai
A nem is olyan távoli jövőben az egyesült hálózatok a csillagokig nyúlnak. Elektronok cikáznak keresztül-kasul a világegyetemben. A fejlett technika azonban nem törölte el végleg a nemzetek közötti különbségeket. Mamoru Oshii, a különleges filmjeiről ismert japán rendező animációs kultuszfilmjében a komputer-világegyetem nem ismert tartományaiba kalauzolja el a műfaj szellemi kalandokra éhes rajongóit.
''Ízig-vérig cyberpunk történet, szellemekkel, hackerekkel. 'Vajon a cyberagy képes-e megteremteni saját szellemét?' - kérdezi Kuszanagi, a hősnő. Azaz önnön replikánsát. Mert ha igen, akkor mi értelme embernek lenni? Amennyiben az új, születendő intelligencia a homo sapiens és a gép pozitív tulajdonságait egyesíti, igenis van - sugallja a film, jól példázva, hogy cyborg-félelmeink szép lassan a múlt homályába vesznek. Esetleg 2019 Új-Tokiójában már arra se emlékszünk, hogy léteztek egyáltalán.'' Kömlődi Ferenc, Filmvilág, 1997. április
Egyébként meg minden idők második legjobb anime-je.
Vetítik: MTV (Magyar TV, m1) szeptember 15. Szerda, 23:30
(persze sikerült Szellem a kagylóban-nak fordítani)
//via SzániPress -
burgatshow
veterán
Hurrá, PH Addikt lettem! :DD :DD :DD :DD
-
kíváncsi
őstag
Hi all!
nem jut eszembe, hogy nevezik azt ami a helyes testtartással meg ilyenekkel foglalkozik valami energómia szerű. Azért keresem mert volt egy téma a számítógépasztal tervezésről és annak a címében benn volt ez -
hungeek
senior tag
Bash: te milyen állampolgár vagy? amerikai? a 2ös állampolgárság úgy tudom nem engedélyezett ott.
Egyébként kíváncsi vagyok azért kérdezem :) -
KovacsUr
addikt
Eh... Törölték a twollahos petíciót a petitiononline.com-ról. Rendőrállam ez, kérem szépen.
-
hungeek
senior tag
valaki legyen szíves világosítson fel.
Az itt említett [L]http://www.om.hu/vonal2004/karok/10.html[/L] közgazdász képzés tulképp melyik karon folyik? Ugyanis a kar nincsen megjelölve csak hogy BKÁE, és máshol is így említik.
ahha már értem :)
''A BKÁE a nappali képzésben a közgazdasági szakcsoport alapozó képzésére veszi fel a hallgatókat, akik a képzés folyamán választanak szakot (gazdálkodási, közgazdasági, nemzetközi kapcsolatok, pénzügyi, politológus-közgazdász, szociológus-közgazdász, szociálpolitikus-közgazdász) és ennek megfelelõen kapnak kari besorolást.''
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
üdvölet.
-
TrollBalint
addikt
-
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
inkább mégsem irtam be. kedd? :Y jó melohely lehet
-
Loretto
veterán
na aki gyors volt az láthatta:P de csak 1 picit
-
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
hja.diákmelo.(még) a munkakört inkább nem irám le, mert poénok céltáblája nem akarok lenni.de nem megalázó vagy égő, csak lehet vele viccelődni.
[Szerkesztve] -
divot
veterán
És még a TU-154 volt nagy élmény, mert egyrészt csöpögött a kezemre a víz (az ablak mellett ültem), másrészt nem működött rendesen a nyomáskiegyenlítés az utastérben, ezért leszálláskor a sztyuárdeszek is megfeküttek, és az egész társaság még az útlevélkezelésnél is szédelgett. :DDD
-
Bash
őstag
válasz
Loretto
üzenetére
Hajnali negyed 3 van, egy szál gatyában ülök a nyitott panorámaablaktól 3 méterre. Az ablak kb. 4-5 órája van nyitva, de nemsoká bezárom, mert csak a meleg jön befelé, a légkondi nem győzi hűteni a levegőt. Egyébként évszaknak megfelelően 79°F (26°C) van kinn (84% páratatalom). ;]
-
Loretto
veterán
mindenhol ilyen rohadt hideg van?vagy csak pécsen?
-
_Volkovy_
nagyúr
-
divot
veterán
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Olyan volt ez, mint a fodrászom, aki le akarta cserélni a Fiat Puntoját, aztán elment egy kereskedőhöz, aki úgy díleresen megrugdosta a kasznit, megrángatta a kárpitot, és csupa rosszat mondott árcsökkentő céllal az autóról, mire a fodrászhölgy berágott, és elviharzott, hogy senki ne merje sértegetni és bántani az ő drágaszágát. :D
-
-
_Volkovy_
nagyúr
divot úgy döntöttem mégis megtartom a KOSS fülest..:)
Úgy szól mint a vadbarom.Igaz,hogy nyomja egy picit a fülem,de ha a hangminőség és a kényelem között kell választani,akkor a fülcimpám a vesztes.:D -
Grass
aktív tag
Mennyért adhatom el a 800as celeronomat? (működik) gyorsan kéne a válasz.sürgős.pls mondajotk valami hozzávetőleges árat.
-
Som@
őstag
Amennyiben régi Pannonos előfizetésem van - aminek már megszünt az értékesítése (Momentum) - még vajon mindig másodperc alapon megy a számlázás, vagy perc alapon? :U
Számlát nem tudok jelen pillanatban megnézni, hogy visszaszámoljam. -
Panther
HÁZIGAZDA
Ja egyébként tök jó, garancia vége előtt két héttel visszavittem a Napa MiniCD-s MP3-lejátszómat hogy rossz. Holnap járna le a gar, mára ígérték hogy meglesz. Bemegyek, nem tudták megjavítani. Sajna újat se tudtak adni, mert már nincs nekik (tavaly májusban vettem), így hát felajánlottak egy Beatman II-t. Megnéztem, mondtam nekik hogy nem tetszik, mert se ID3, se távirányító, meg az AAA-s aksijaim sem jók bele (ceruzaelemmel megy). Nem volt mit tenni, visszaadták a pénzt, annyit amennyiért vettem :)
:DD 32.750.- Ft :DD
(Ha cserélik, eladtam volna, kaptam volna érte jó esetben 15e-t :DDD) -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
DPI = Dot per inch. Magyarul (kép)pont inchenként. Szóval ha megtalálod hogy hány cm egy inch, máris rendben vagy. :)
(Más kérdés hogy mostanság a dpi-kkel is van valami átverés a tintasugaras fronton, valamit azzal izélnek hogy a 3 festékpötty, amiből egy pixel színét kikeveri, az rögtön 3 dot-nak számít (az adott inchen belül) vagymi...) -
PeliScan
addikt
Nem tudja véletlenül vki, hogy a Canon i450esnek mennyi a maximális nyomtatási felbontása? Pixel/cm a mértékegysége, de mennyi lehet?
-
bogingrol
aktív tag
...bocs hogy igy beszolok, de nem tudja veletlenul valaki hogy a audiokatalisztnak melyik a legffrisebb verzioja?kb 15 percig aktualis aztan le kell szalnom a netrol...
-
tildy
nagyúr
válasz
Panther
üzenetére
Hát kellett neked bme-re menni.Kandón is 1 nap mindig szabad volt:D Elsőtől kezdve.
Mellesleg azt hiszem másoddipiként felveszema villmérnökit , njanuártól.Lehet keresztféléves képzésre jelentkezni annak, aki már diplomás?Nem tudjátok?
Csak mert levelező villmérnökire mennék...És ugye ha kandó, akkor a tantárgyaim jórésze el lenne fogadva (anal, digit, elektro, meres)
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
válasz
Panther
üzenetére
Ez bizony gáz, mert ilyen áron tényleg nem éri meg. :(
Mondjuk a BMEn teljesen más a tanárok hozzáállása is, ami nem feltétlen pozitívum az én szempontomból. Nálunk a tanárok is próbálják a hét első felére rendezni az óráikat, tehát a péntek alapból kb szünnap. :) Persze ez így nem igaz, szemináriumok vannak, de előadások pl nincsenek. Ráadásul mivel nincs se Neptun, se ETR, tegnap egy 20 fős szaminárium időpontját tetettem arrébb, rábeszéléssel. Hogy az az időpont jobb mindenkinek. Nekem persze az. :D
Szóval megint 3 napos a hét. :D -
PeliScan
addikt
válasz
Panther
üzenetére
Nekem is kellett kompromnisszumokat tenni, pl egy két tárgyat nem vettem fel, de mivel tavaly 34 kredtitet teljesítettem, most nem gáz h csak 27 lesz.
Min két nap munka, és hamar összejön egy Skoda ára! :D
(hozzátartozik, h a két szak óráinak a 60%a megegyezik, tehát nem kel mindenre bejárnom) -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Na menj te a f.... :DDD
Nekem az egy szak mellett sem jön össze egy üres nap sem. :( SEHOGY! Egyszerűen ott vannak az órák hogy mik valók harmadik félévre, és nincs választási lehetőség hogy mikorra rakod őket... egy kurzus van mindenhez, vagy ha van kettő, akkor egyszerre vannak. Ottrohadjonmegmind aki ezt kitalálta :((( (Ráadásul ugye én Érdről mehetek be minden nap, ezzel napi 3 órám el is veszik...) -
PeliScan
addikt
válasz
Panther
üzenetére
Áh, az egyetemi szarkodásokra megy el minden időm, a hét minden napján be kellett mennem inzétni vmit, órafelvétel, efféle.
De, két szak mellett, úgy néz ki, lesz két szabad napom, siekrült így intézni, lobbizni!! :D Hétfő és péntek üres!!
(viszont szerda 8.00től 20.00ig folyamatosan, 15perces szünetekkel... nem tudom fogom e bírni) -
Mazlee
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
hát már hogyne!
-
Loretto
veterán
köcsög mailbox, megint nem jönnek meg a mailjaim.
Aktív témák
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- LG LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Google Chromecast topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...