Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-06-06 15:06:01

LOGOUT.hu

Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#44526) ferikegyerek


ferikegyerek
friss újonc

Sziasztok!
Egy olyan problémába ütköztem bele, hogy:
Adott 2 gép 1: volt egy 500W táp, viszont kevés volt a konfighoz.
2: 600W táp, sok a konfighoz.
Úgy döntöttem, hogy kicserélem őket. A második számú pcbe vissza akartam helyezni a kisebb tápot, minden csatlakozást bedugtam a helyére, de nem kapcsolt be a gép, ezért úgy döntöttem, visszarakom a régi 600Wos tápot, hogy kipróbáljam, jó-e, hát úgy sem ment. Ekkor az 1. számú gépbe beraktam a nagyobb tápot, bekapcsolt minden, így már elbírja az új videókártyát.
Szóval a helyzet az, hogy valamit elronthattam, mert egyik táppal sem kapcsol be a gép. A kábeleket igazából leelenőriztem, de nem vagyon én nagy szakértő, másodjára cseréltem tápot életemben. Esetleg valami ötlet, hogy mégis mi lehet a baj? képeket, bármit tudok csatolni, kérdésekre is tudok válaszolni, nem egy analfabéta vagyok, de mégsem egy profi, és egy kis segítségre lenne szükségem, ha másnem megy a szerelőhöz, de szeretném magam megoldani, mert úgy érzem, hogy ez nem valami nagy probléma, elvégre egy tápcserétől nem kellene nagy bajnak történnie.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.