Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
-
LOGOUT.hu
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabx76
őstag
Nnnna, kb. erre számítottam. Mondjuk nem félek az ismeretlentől, de reméltem hátha valaki már ismeri.
FRENK1988: Miből jutottál erre?! Szerintem pont nagyon nem Valeo-s (most is olyan van a kocsiban, az így néz ki)
Ellenben a Beru-ra eléggé hasonlít.Hozzáteszem, találtam ilyeneket is:
-Denso utánérzés BPP márkanév alatt olcsón.
-AcDelco szett (GM eredeti prémium alkatrész) szintén Beru hasonmás, még mindig a hazai ár alatt egy 5-össel.
-Ez pedig a csúcs: Beru utánzat, illetve Denso utánzat Kínából - fillérekért.Az SKV és az AcDelco szimpatikus, az előbbinek nagyon baráti az ára. Viszket az ujjam a "Buy it now" ikonon.
[ Szerkesztve ]
-
Ck.
addikt
Üdv Srácok,
Remélem minden oké ideát.
Mitaszondtok arra a kérdésre, hogy ugyanannyi pénzért 2003-2005-ös Megane CC szívó benzinest (1.6-2.0) vagy sima Megane 2 (2006-2007) ráncfelvárrott, 1.5 dci-t érdemesebb-e venni?
Az évi 45 ezer km-t most ne vegyük figyelembe, inkább az ár-érték, élmény arányt.[ Szerkesztve ]
-
rob210
Topikgazda
A 2.0 literes szívó nagy eséllyel "sose" megy tönkre. Van benne erő tartalék.
Azt csak tudni kell etetni.
Az 1.5 dci nem egy rossz motor, de diesel és a típus hibákat meg kell csináltatni, ha még nincs túl rajta.
Jah és ezekben már mindegyikben van kettős tömegű érdemes rá figyelni.Az egyhat szopót felejtsd el egy cc-ben az nem lesz élmény.
[ Szerkesztve ]
Renault power
-
FerNandor
őstag
Nem szedtem szét, most végeztem ejszakasbol megint és szar az idő, úgyhogy megrendeltem a komplett készletet.
tud valaki jó és olcsó szállást szilvásváradon?Tálaltam már, de hátha valakinek van ismerőse vagy valami mielőtt lefoglalom.. Juni30 vagy juli1-től juni 6-ig
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
csibor
addikt
Gyors kérdés Megane I ph2. A légzsákviaszjelzőnek hol a biztosítéka? Hol lehet ideglenesen kikapcsolni a lámpát.
-
DonThomasino
veterán
Ha az egyik fékkörből elfolyik az olaj, (hátsó dobfék)
azt nem jelzi visszajelző lámpa?
99 twingo" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
toldy
őstag
Sziasztok, jó régen jártam erre, bár sajna az oldalon is.
Viszont szeretnék egy kis segítséget kérni, nemrégiben volt egy kis balesetem, amiben a jobb első kerekem ( és futóművem) teljesen tropa lett. A gondom az hogy az a felni egy clio 182-esről való 8 ágú 16" ezüst színű alufelni, amit itthon nem nagyon találok, illetve külföldön is sok helyről még csak visszajelzés sem jönn, nem hogy megtudnám rendelni. Kérdésem hogy tudnátotok segíteni felhajtani egy ilyen felnit? köszönöm
Lassan a szín is mindegy, fújhatóak, csak menthető legyen, és 1 db elég.
[ Szerkesztve ]
Az élet nem habostorta.
-
Hugo85
aktív tag
válasz Doki16 #38216 üzenetére
Nem fog kinyílni, de ilyen szempontból mindegy, mert ha világít a lámpája, akkor sem fog kinyílni.
Ha hibát érzékel a légzsák rendszer az egész leáll, akárcsak egy ABS vagy ESP rendszer ha nem megy az egyik kerékfordulatszám érzékelő.Amúgy ha kicsit jobba figyelnek műszakin akkor kiszúrják, hogy gyújtásnál nem gyullad ki egyáltalán a légzsák lámpa és utána nem alszik el mint rendes üzemben kellene. Én biztos nem szerelgetnék oda-vissza ezért, inkább akkor már borítékoznék a vizsgahellyel...
#38219 - Ha az egyik fékkör kilyukad, akkor szerintem elfolyik a tartályból is a folyadék azon a fékkörön keresztül, így vissza fog jelezni, mert alacsony fékfolyadék szintet jelez, általában ugyanazzal a lámpával mint a behúzott kéziféket jelzi.
[ Szerkesztve ]
-
rob210
Topikgazda
Srácok ha valaki tegnap vett osztrák pályamatricát beszéljünk már privátban !
Köszi. Nem trükközni akarok infó kéne.Renault power
-
diablo1984
veterán
Ma volt időm, az asszony mondta, hogy még 20 perc és ebéd, gondoltam lekapom gyorsan a Laguna 1-esem önindítóját(így a szerelő is bármikor tudja fogadni, ha nem kell a kocsit is kerülgetni vele), mert bár 2 hónapja mióta a Yaris megvan(és megy és megy és megy), a Lagunába nem ment 8km sem, de gondoltam a néha szarakodó önindítót megcsináltatom, mert ha megmarad, akkor ne szivasson, ha eladom, akkor ne szídják az anyámat.
aknára állás megvolt, keresem a tárgyat, az a poén, hogy fenntről nem látszik, alulról meg csak a vezetékes kis csücske, azt sem látom, hogy honnan van felfogatva! most ez komoly, rommá kell szedni az autót az önindítóért? ez mekkora francia találmány, besz@rok, a csigazabálónak a kanyarcsápon lógó szemét tolnám bele a seggébe mikor ezt kitalálta, miért, kérdezem, miért? 2 literes benzines motor, akkora hely van még a motortérben, hogy 2db 1.0-ás suzuki motor még beférne, akkor meg mi a picsáért tömörít?ha ez igaz, amit láttam, akkor bizony szenvedjen vele a szerelő, bár az óradíjtól fogom leszívni magam, ilyen fos megoldást......
-
Doki16
addikt
válasz diablo1984 #38224 üzenetére
Megane 3-ba 10e Ft volt a munkadíj, pedig az önindítót is náluk vettem Ahogy én néztem valószínűleg a komplett elejét le kellett venni.
[ Szerkesztve ]
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Lacy6
senior tag
Sziasztok!
Renault Megane 2.0 dCi vásárláson gondolkodok.
Mi a véleményetek róla?
Miért van ilyen kevés autó sedan kivitelbe?
Jóformán csak kombiba van 2.0 motorral.
Link
Link
Ha jól látom eléggé jó paraméterekkel rendelkezik ez az autó:
LinkMennyire jó autó ez a 2.0 dCi megan amit linkeltem?
Adódna egy lehetőség h ismerős eladná 1,6 millióért 80 ezer km-el.
Szerintetek megéri, nincs ezeknél vmi típus hiba?Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
mycso
Topikgazda
Szia, a 2.0dci egy nagyon jó motor. Jól fogyaszt és nagyon jól megy is. Egyébként láncos nissan motor. Csak elég ritka sajnos, pedig én is nagyon rá vagyok fagyva ezekre a motorokra. Problémát még nem igazán olvastam róla, mindenhol dícsérik.
A szedánok valahogy amúgy is elég ritkák...kombiból sokkal több eladó van.
Illetve én azt mondom, hogy a kombinak csak előnye van.
Ha az ismerősödének valós a futása, normálisan szervizeltette, jól felszerelt és ilyen 2007-8 környéki, akkor tuti vétel.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Lacy6
senior tag
Köszi a tartalmas választ. Több mint valószínű, hogy megveszem. A valós futást kilehet valahogy deríteni?
Kopás nem látszik sehol, és az ülések is jó állapotban vannak.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
diablo1984
veterán
szerintem a pontosat sehogy, de ha ismerős, akkor bízz benne, hogy nem ver át! sőt ha ismerős és a kocsi magyarországi, akkor bementek a kpm-hez kézenfogva és lekéritek a műszakikhoz tartozó km állást amit rögzítettek műszakikor! ha ebbe nem megy bele, akkor inkább felejtős, ha belemegy, akkor legalább tudhatod, hogy az elmúlt 4 műszakin mi volt az állás!
ha külföldi volt a kocsi, akkor a szervízkönyvet érdemes átlapozni, bár nem szentírás, meg azt is úgy hamisítják, mint a huzat, de kiindulásnak jó, főleg ha renaultos pecsét van benne, nem sufnituning garage gmbh...... -
tresh
veterán
válasz diablo1984 #38231 üzenetére
szerintem a futás még mindig nem lényeg.. ha zavar a km óra állása átírják neked arra amire szeretnéd. Inkább vidd el állapot felmérésre és rögtön okosabb leszel 20k max plusz 2-3 k zsebe a szakinak (renault) és megmondják a frankot, nincs zsákba macska plusz ha van amit cserélni kell rajta futómű,motorikus téren az jó alkupont.
Folytatva diablo gondolatmenetét
[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget úgy döntöttem h megveszem, merrt kipróbálva igen meggyőző és bízok benne h nem vernek át. Az autó jó állapotban van, még az se nagyon zavarna ha dupla ennyi km van benne.
Majd később lehet megírom h jó döntés volt-eÉn vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
senior tag
sziasztok, ismét gond van a járgánnyal renault scenic 1.4 rte. 2002es évjárat a jobb hátsó lengéscsillapító "kopog" , mennyibe kerül kb egy másik ?
-
hotibi
aktív tag
üdv! clio MK2 1.5 dci első fék zörög :-( Minden rndben vele..csak zavar, hogy zörög! Az autókerekeit megütögetem kézzel , zörög. Ha au ujjammal lefogom a nyerget megszünik. Légyszíves ha valakinek van tapasztalata mit hogyan kell zsirozni olajozni..lehegeszteni írjon! köszi előre is.
-
DonThomasino
veterán
99 Twingo váltóból szivárog az olaj.
Tudomásom szerint a váltónak semmi baja csak szimeringezni kéne.
Ahogy néztem anyag ár pár ezer HUF viszont
a munkadíj 50-60 e . Reális ez...?" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Megane2000
aktív tag
Na én most adtam le a verdát.. Nálam is előjött ugyan az mint az F1-ben a Renault-oknál.. Váltó hiba.. De szerencsére nekem idén csak az 1. váltó cserém lesz
Hozzá jön még a kuplung csere, plusz az általános szervizelés.. Egy nyaralás ára rámegy de nem bánom mert kiszolgál!
-
törölt tag
Én is rendbe tetettem az öreget!
[link] -
rob210
Topikgazda
válasz DonThomasino #38240 üzenetére
Erre van egy két fél darabból álló speckó szimering.
Azt hiszem a Zsu- nál még be is szerezhető.
Mert különben valóban le kell szedni az egész váltót sőt a leszedett váltót még szét is kell borítaniRenault power
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest