- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ck.
addikt
Fiúk, fix pénzből történő Megane 2 CC vásárlása esetén megéri a dizliséget beáldozni a faceliftesség oltárán?
Konkrétan, ugyanannyiért 2004-2005-ös fl előtti diesel, vagy 2006-os fl utáni benzin?
Éves futás 45-50 ezer km jelenleg, de ez bármikor felére csökkenhet munkahely váltás esetén, szoval nincs kőbe vésve.
Maga a facelift tud annyit, ami elfeledteti velem a benzines alacsonyabb nyomatékát és többlet fogyasztását?
Az árból csak 1.9 dCi és 2.0 16V jönne ki, de utóbbiból csak a szívó.
A keret fix, a többi a vásárlás utáni teendőkre kellene, ha asszonyka a kabriós élet mellett döntene. -
hotibi
aktív tag
Uraim, köszönöm a válaszokat. Nekem sincs benne kettőstömegű és akkor LUK vagy VALEO lesz benneahogy javasoltátok. Szombaton nézi meg egy szaki, és kiderül kuplung-e. 1500 as fordulat környékény gázadáskor keletkezik egy morgó hang ami zavar. Szerelő szerint lehet hogy valami gumitartó bak és ott rezonál. Dunakeszi közelében esetleg renault szerelőt tudtok ajánlani?
-
rob210
Topikgazda
válasz
Mágus2 #38390 üzenetére
Hát nem tudom. Nekem a luk bevált, az enyémben valeo van igaz nem kettős tömegűvel szerelt
De eddig a luk volt az amiből nem kellett gariztatni.Utoljára egy mazda sachs kuplung szettet kellett visszaküldeni, botrány, hogy 17.000 kilométer alatt kotyogni kezdett.
Ment a huzavona 3 hónapig, mire a forgalmazó, nem a gyártó a forgalmazó benyelte. Nagy respect nekik ezúton is, mert nem olcsó mulatság. Főleg ha még a szervízért is fizet valaki.
-
hotibi
aktív tag
Sziasztok! clio 1.5 Dci 2002 es 60kW os kis szerelmem kuplungot követel. Ok de milyen gyártótól? köszönöm a válaszokat.
-
daniel2121
őstag
Sziasztok
Van egy 2008-as Megane kombim és ma vettem észre hogy a jobb oldalon középen csöpögés van nyílván a klímával van összefüggésben mert idáig jobb elől csöpögött. Valszeg dugulás lehet de hol szokott. -
_NCT
addikt
Kovács autótól mennyi idő mire megjön a rendelt csomag? Tegnap du. kifizettem bankkártyával ( tegnap érkezett meg az összes cucc nekik).
-
rob210
Topikgazda
-
-=Tiger=-
tag
válasz
rob210 #38368 üzenetére
Én régebben használtam 1.5dCI-be Castrolt. Pontosabban, mikor lett véve a kocsi, járt hozzá egy olaj, szűrő csere és azt tették bele, így én is automatikusan azt kezdtem el használni. Nem rossz olaj, de....
Több olajat evett, hangosabb volt kicsit. A belevaló ELF sokkal jobban tetszik neki. Nem azt mondom, hogy nem megy el vele, meg tönkreteszi, mert ezt nem hinném, de tény, hogy a gyári ajánlás a legjobb bele.
A volt '96-os Polo Classic-ba símán beletenném.
Más. Én minden olajcsere után teszek hozzá adalékot is és általában mikor cserélem, akkor is valami motormosóval operálok.
Szerencsére most már nem kell kocsival járnom dolgozni, így többé kevésbé egy periódus jó tud lenni egy évre. Így kizárólag 5W-40-el hajtom.
Ha évi 2 olajcsere szükséges akkor télre 5w40 nyárra 10w40 és természetesen megy mindkettőbe az adalék. (ez így bevált az elmúlt évek tapasztalatai alapján)
Az adalék egy orosz cucc ha jól emlékszem (REMETALL), 2-3E lehet belőle egy adag, én kb 2-t szoktam tenni bele, de kifizetődik. (természetesen, hogy mennyi javallott bele, az a futásteljesítményen múlik)
-
-=Tiger=-
tag
Megtudná valaki mondani, hogy a szélvédőn lévő rendszám-matricát mennyiért és hogyan és hol (okmányiroda?) lehet cseréltetni?
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Renault Thalia 2002-es 1.4 75Le 8V motorba milyen olajat javasoltok?
Illetve váltó olajat is akarok cserélni. Minőségi olajokat akarok venni.
Most a motorba ELF olaj van. -
gabx76
senior tag
Sziasztok!
Kicsit topikidegen kérdésem lenne:
Jövő héten nagyobb túrára indulunk a bocival, útba ejtve a fővárost megejtenénk ott egy kis pihenőt a gyerkőc miatt.
Tudtok javasolni az M0 déli/keleti gyűrűje környékén (M6-->M3) valami jobb helyet étkezés céljára?
Előre is köszi! -
-=Tiger=-
tag
Campusba mennyi egy első szélvédő csere kb?! :S
-
Sly189
senior tag
Sziasztok, megjött az OBDII mini kialakítású olvasóm, mennyire baj az, ha rádugom és nem választom le -tehát folyamatosan rajta hagyom? M2 2007
-
Lacy6
senior tag
Valóban jó motor és szerintem ahhoz képest nem eszik túl sokat.
Ha vigyázok a fogyasztásra 5,9-6,2 jobban hajtva 7,2-7,5.
Képem sajnos nincsen sok, de ígérem nemsokára teszek fel csak kicsit rendbe kell szednem.
Pár kép, sajnos a rozsda egyből látszik a féktárcsán egy kis eső és állás után.
Kép1
Kép2
Kép3
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest