Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
anzo
senior tag
Sziasztok!
Ismerkedem a Yettel TV-vel.
Megy szépen, a fórumban olvasva a feliratot is sikerült eltüntetni viszont a távirányítóról sehol sem találok semmit sem. Hogyan lehet a TV-t is irányítani vele? Hogyan tudom tanítani vele a régi távirányítót?
Másik probléma a ZTE routerrel van. Hogyan tudom Bridge módba állítani? Esetleg valami megkerülő megoldás?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
anzo
senior tag
válasz Viktor0610 #97753 üzenetére
Lehet túl naiv vagyok de van rajta egy választó gomb Box vagy TV és ha átkapcsolom akkor TV-nel villog a led.
-
MODERÁTOR
Bocs igazad van. Most olvasom a leírást. (Csak futólag láttam a ZTE cuccot.)
"5.2 Billentyűk testreszabása
Az STB távirányítóján négy TV tanulási billentyű található (Power, TV/AV,VOL+, VOL-) . Ez a négy megfelelő funkció a TV távirányítón testreszabással működtethető az STB távirányítón. A felhasználók csak az STB távirányítójával végezhetnek el néhány műveletet a TV és az STB számára is.
1. Tartsa lenyomva a SET gombot kb. 3 másodpercig, amíg a tanulás állapotjelzője egyszínű zöldre vált, ami a tanulási folyamat megkezdését jelzi.
2. Helyezze a két távirányítót egymással szembe 3-5 cm távolságra.
3. Nyomja meg a TV távirányítón a megtanulandó gombot (például a Powerkey-t), a tanulás állapotjelzője egyszínű zöldről egyszínű pirosra változik. Ezután nyomja meg a cél billentyűt az STB távirányítón (például a Power billentyűt), a tanulási állapotjelző kijelzője egyszínű pirosról egyszínű zöldre változik, ami azt jelzi, hogy a tanulási folyamat sikeres.
4. A többi billentyű megtanulásához kövesse a 3. lépést.
5. A tanulási folyamat befejezése után ne végezzen semmilyen műveletet, amíg a tanulási állapotjelző ki nem alszik, ami azt jelzi, hogy a tanulási információ sikeresen tárolódott. Vagy nyomja meg a SET billentyűt a tanulási beállítások elmentéséhez és a tanulási üzemmódból való kilépéshez."[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
anzo
senior tag
válasz Viktor0610 #97755 üzenetére
Hol találtad ezt a leírást? Két napja turom a netet de semmi használható infó nem jött elő.
A másik kérdés a box irányítása bt-n megy vagy ki lehet nyerni esetleg az IR kódokat? Be kellene tanítani a Broadlink RM Pro-t, hogy Home Assistant alatt is tudjam vezérelni.[ Szerkesztve ]
-
FattyDove
őstag
válasz autotaxmo #97758 üzenetére
Az egyik (ha nem a) legjobb Yettel-es flotta, aminél ráadásul a te neveden van minden.
Kedvező flotta - Telefon és internet előfizetések (kedvezoflotta.hu)
-
adam1400
tag
válasz Viktor0610 #97729 üzenetére
ha ezt úgy érted ahogy gondolom akkor kár itt is politizálni
-
MODERÁTOR
-
akaido
addikt
válasz FattyDove #97759 üzenetére
Beültetted a bogarat...hasonló cipő szorít, mint autotaxmo kollégát, mert ugyanaz a hello data start csomagom van náluk.
A számom kb. a 90-es évek óta ugyanaz, de ha nincs más lemondok róla.Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
-
félisten
-
donjohnson
addikt
válasz DrBubo77 #97776 üzenetére
de nehogy vegyél mert pont tegnap volt a mobilarena teszt, hogy nem megy benne az 5g itthon. 270k-ért drága nem működő 5g-vel.
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
k.csaba20
újonc
Sziasztok. Egy olyan helyzetben, hogy az e hónapi 04.26-i határidővel rendelkező számlámat, csak a következő héten tudnám 05.05-én tudnám rendezni. Számíthatok valami korlátozásra, akár kimenő akár bejövő forgalom esetén? A 30 napos türelmi idő, ami idő alatt nincsen korlátozás, amit egy több mint 3 éves yettel facebook kommentben olvastam helyénvaló lehet?
-
MODERÁTOR
-
aktív tag
Sziasztok, van itt esetleg aki Otthon Net Pro -val az ablakra ragaszthatós kültéri modemet kapta? Milyen sebességeket mértek általánosságban? Azért érdekelne, mivel ez az akár 1000 Mbit/sec a ZTE -s kültéri modem használatával kalkulál, viszont ahhoz fúrni kellene, ami itt nem lesz megoldható, a Nokiás modemre viszont semmilyen általánosítás nincs az oldalon.
Igen, nyilván rengeteg mindentől függ, a modem és a torony elhelyezkedése stb, csak érdekelne, hogy mások milyen sebességet mérnek a Nokiás modemmel
-
nagyúr
Ekkora szemétséget, hogy az ügyintéző nem aktiválja nekem a Volte-t... Hagyjuk már ezt a támogatott meg nem támogatott készülékek dolgot.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
MODERÁTOR
-
félisten
válasz Narxis #97783 üzenetére
Nekem azt mondták, hogy nem tudják egyénileg manuálisan aktiválni, hanem a rendszer aktiválja automatikusan, ha támogatott készüléket érzékel.
Elvileg deaktiválja is, ha támogatottból visszateszed nem támogatottba.Én is bosszantónak tartom, hogy a 3G lekapcsolás után nem lesz adatforgalmam hívás közben, de emiatt tuti nem fogok abból a szűk kínálatból választani. Inkább vettem plusz egy vodafone-os kártyát hívásokhoz.
A digi meg tudta oldani, hogy menjen a VoLTE minden erre képes készüléken. Kiváncsi lennék, hogy mi ennek az akadálya a yettel esetében.
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #97784 üzenetére
Ha ez tényleg így van akkor meg mondhatta volna. Nem értem amúgy ezek az infók miért nincsenek a Yettel volte oldalán? Feleslegesen terheljük az ügyfélszolgálatot is. Na mindegy, remélem akkor majd aktiválódik. Kb. mennyi idő mire kiderül? Pár nap?
Bici: akkor jó, én se veszek emiatt új telót.
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
tomp
félisten
válasz Viktor0610 #97784 üzenetére
Na és milyen telefonok támogatottak?
A yettel oldalán lévő lista gyakorlatilag csak tájékoztató jellegű...
Jó pár telefon rajta sincs a listán amelyek amúgy támogatottak. Konkrétan a Yetteltől van a VoLTE konfiguráció de a listán nincs rajta...
Majd megnézzük a varázsgömb segítségével. -
MODERÁTOR
-
yanna
addikt
válasz Viktor0610 #97793 üzenetére
És mi alapján támogatott vagy nem? Mert a lista kissé siralmas.
-
Somatom
veterán
Rossz listát nézek? Pl. az enyémet nem is forgalmazza a Yeti, de megy rajta a Yeti Volte. Viszont, az S23 -at forgalmazza, de a lista szerint nem támogatott. Akkor az aktuális flagshipen nem megy a Volte?
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #97796 üzenetére
De, akkor honnan tudja a leendő vásárló, hogy melyek a támogatott készülékek? Ha jól láttam, akkor az a lista 2022. márciusi. Azóta történt ez-az mobilfronton.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
tomp
félisten
2 ismerősömnek van Oppo telefonja.
Find X5 Pro 5G és Reno 7 5G. Előbbi független, utóbbi a Yetteltől.
Find X5 Pro-n bekapcsolta a rendszer a VoLTE-t, Reno 7 5G-re nem. Hívta a 1220-at. Nem támogatott. Nos. Mit is ír a Yeti oldala a Reno 7 5G-nél? VoLTE képes: Igen
3. ügyintéző kapcsolta csak be akit sikerült meggyőzni, hogy de támogatott...
Szóval ez a "támogatott akkor bekapcsolja ha nem akkor nem" olyan mint a lottó. Sorsolják...
Ha ott a telefonban gyárilag(azaz nem kell semmit sem csinálni) a VoLTE kapcsoló vagy a 4636-os menüben a szürke VoLTE kapcsoló engedélyezve van akkor ne mondják már, hogy nem tudják bekapcsolni mert nem támogatott. Akkor miért is adta át a szolgáltató a megfelelő beállításokat a gyártónak? Poénból mert unatkoztak...yanna
Szombatonként sorsolják este 6-kor, hogy kinek kapcsolják be...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vírusirtó topic
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest