Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
mucsgyver70
aktív tag
válasz domper2015 #95800 üzenetére
Még mindíg nem indult el a vowifi szolgáltatás.
-
MODERÁTOR
válasz domper2015 #95800 üzenetére
Tudtommal nem volt semmilyen dátom a VoWIFI indulása kapcsán.
Valószínűleg már nem kell sokat aludni addig.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
4Grider
nagyúr
válasz Viktor0610 #95803 üzenetére
A megfelelő háttércsoport tavaly januárban az ügyfélmenedzserünknek 2022 Q3-at írt vissza.
A vezéretek tavaly év vége felé 2023 elejét mondott az interjújában.
A műszaki vezérhelyettesetek október végén 2023 első negyedévét mondta.
Persze mindenki használta a "tervezzük" szót, amit tudjuk, hogy itt mit jelent... -
Zuglói
tag
Sziasztok,
szerintetek ha KÜF előfizetésem van, akkor előfizethetek a yeti tv-re, vagy nem? -
Somatom
veterán
válasz Zuglói #95805 üzenetére
Nemtom milyen előfizum van, de a Yeti ember azt mondta, hogy flottásra nem lehet rendelni.
Alternatíva: Sweet tv.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
azbest
félisten
válasz szaboi6512 #95797 üzenetére
nem láttam még ászf módosításban, hogy a hipernet home régi csomag megszűnne. Nem csak bepalizott az üzletkötő?
-
szaboi6512
őstag
válasz azbest #95816 üzenetére
Pedig de.
Mobilinternet tarifák:
Yettel Net Home S
Yettel Net Home M
Yettel Net Home L
Yettel Net Light
Yettel Net Medium
Yettel Net Active
Yettel Net Heavy
Yettel Net Pro
Yettel Net 3500
My Net Home S
My Net Home M
My Net Home L
My Net Home XXL
Yettel Net Tablet 1
Yettel Net Tablet 2
Yettel Net Touch 1
Yettel Net Touch 2
Yettel otthoni internet
Ezeket mind kivezetik.
Itt látható.ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
azbest
félisten
válasz szaboi6512 #95817 üzenetére
aha, köszi.
hát nem teszik egyszerűvé a helyzetet.
#95818 szaboi6512
szintén a két sim kártya (és kicsit a hbo max is).
Most vagy valami flottában lehet talán olcsón még több sim kártyával - hacsak az is meg nem szűnik.Na most szóltam ismerősnek is, hogy kereshet úgy előfizetést a hello datája helyett.
[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
válasz Somatom #95815 üzenetére
Nézd meg mire válaszoltam ezt nem tudom ki irta de én ugy gondolom Te
Nemtom milyen előfizum van, de a Yeti ember azt mondta, hogy flottásra nem lehet rendelni.
Alternatíva: Sweet tv. -
donjohnson
addikt
válasz csacsi67 #95821 üzenetére
és most min problémázol? ő egy alternatív tv-előfizetési megoldást ajánlott. oda is van írva a hozzászólásba amit bemásoltál: alternatíva.
akik nem tudnak előfizetni a yettel tv-re (mert a yettel nem engedi nekik a csomagjuk miatt), azoknak ez egy másik megoldás lehet.ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
barnibooo
aktív tag
válasz szabonagyur #95799 üzenetére
Akkor miért jelentik be
-
-
MODERÁTOR
-
tomp
félisten
válasz Viktor0610 #95826 üzenetére
Mindig találsz Yettel simogatót...
Akkor 4Gridernek is mindenki pontatlanul fogalmazott azaz senki sem tudja a cégnél, hogy mégis hogyan áll a dolog és mikor lesz. Oké. -
csacsi67
addikt
válasz donjohnson #95822 üzenetére
Egyedül elöfizetéses hang alapu elöfizetésre lehet TV szolgáltatást rendelni . Itt a vége .
-
Somatom
veterán
válasz csacsi67 #95828 üzenetére
Pontosan. Itt a vége annak, hogy pl. egy feltöltős előfizethessen a tévére. Ha most rossz infót írok, akkor nekem is rossz infót mondott a Yetteles ember. Azt mondta, hogy egy havi előfizu öt rugó körül van. A korlátlan netem másik SIM -en van, a feltöltőst csak telefonálásra használom, ami nálam minimális. 5 rugóból cirka három hónapig elvagyok. A havi különbözet cirka 3 rugó lenne és erre jönne rá a TV előfizetés. Ez, így nagyon nem éri meg, ezért kell vmi alternatívát találnom és sztem ezzel nem vagyok egyedül. Érthetetlen számomra a Yettel koncepciója.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Katicza
tag
Én a fiókkal szenvedek. Eddig volt benne a mobilszám, minden ügyintézés megy. Az Otthonnet számát nem akarja hozzáadni, bármit csinálok. Azt írja, hogy a szám már hozzá van rendelve az előfizetéshez. A számlán is egyben szerepel, de az oldalon nem jelenik meg.
-
Katicza
tag
Gondolom ezért is van a 3 hónapos 0 forintos promoció is. Élesben lehet tesztelni, állítgatni, frissítgetni, aztán lehet nyáron nyitni jobban. Addigra már a hálózatfejlesztés is előrébb egy negyedévvel. Lássuk meg. Nekem ez alatt a hét alatt jól muzsikált, hiba nélkül. Nagyon tetszik a tv, a net is ok, mondjuk az 5G-t azt nagyon várom. Jelenleg csak telefonon fogom, mostmár minden nap a lakás minden pontján de hivatalosan nincs lefedettség, ezért nem tudok otthon net pro csomagot kötni. Szerintem egy fél év és az is menni fog.
-
tomp
félisten
válasz Katicza #95834 üzenetére
Az a 0Ft sem olyan 0Ft!
Ha csak hang alapú számlásod van akkor nem kapod 0Ft-ért!
Kizárólag OtthonNettel együtt adják ingyen azaz máris nincs ingyen mivel a netet fizeted hozzá.
Sőt nekem azt mondták boxot is csak kizárólag akkor kérhetek ha van OtthonNet előfizetés is... -
tomp
félisten
válasz Somatom #95837 üzenetére
Nem hálózati terhelésre gondolok hanem kiszolgáló oldaliról.
Ezt már nem a OTT-ONE üzemelteti hanem a CETIN.
Most tudnak kijönni az apróbb ritka hibák szerver oldalról.
Addig amúgy teljesen okés. Bár hiányolom a Dolby hangsávot de rajta vannak:
"Foglalkozunk a Dolby Digital 5.1-es hangsáv támogatásával. A licenszeink megvannak hozzá, de egyelőre még nem tudjuk pontosan megmondani, hogy mikor érkezik" -
Katicza
tag
válasz csernak75 #95836 üzenetére
Van mobilelőfizetésem ami dolgozói csomagban van. Nevemen van de dolgozói díjcsomag. Korlátlan beszélgetés, korlátlan mobilnet. Azt fizetem, és bementem a kirendeltségre otthon net csomagot yettel tv L csomaggal igényelve. Azt kötöttem meg két év hűséggel úgy, hogy 3 hónap 0 ft, utána 7990/hó. Egyben van számlázva és így most a net is 0 ft három hónapig.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Ahhh, vagy úgy. Akkor valóban logikus fokozatosan növelni a terhelést. Kérdés, hogy mennyien fognak visszatérni. Próbahónap után 4 rugó a Sweet tv és box nélkül fut a Tizen TV -n. Meg, persze Androidos TV cuccokon, valamint telón, tabon.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
tomp
félisten
válasz Somatom #95840 üzenetére
Ha majd később adnak egy jó árat hűséggel még akár egy nagyobb tömeg is visszajöhet rá.
AndroidTV-n nagyon jó az app. Hiányzik a csatornaváltás CH-/+ gomb nélkül de szerintem megoldják hamarosan ezt a hiányosságot.
A korábbi műsor indítás elképesztő sebességű. Gyakorlatilag mintha pendrive-ról indítanám.
Shield TV Pro és Ugoos AM6B Plus-on is fent van. Utóbbin szépen át is vált 50Hz-re a box. -
tomp
félisten
Hello Data tarifásként bementem megkérdezni mit adnak.
Prime+ tarifa örök 30%-al ha 11hónapot aláírok. Részemről okés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Könyvajánló
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Politika
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Új működési profilozást kapott a DLSS 3.8.10
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest