- Fórumok
- Üzlet és Szolgáltatások
- Yettel topik
- (kiemelt téma)
- potyautas: Sára és a párja.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-02-16 14:21 Téma összefoglaló
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
TMhun
tag
-
törölt tag
-
Peltár
aktív tag
Köszi!
Hát mint írtam én sem bízok az ilyesfajta csodában. Próbálok "megbarátkozni" a gondolattal. A Samsung A23 5G akkor lett volna jó választás ha, az én naiv verzióm működik az egyszeri előleg 2év + a még egyszer valami 4.800,- azt pont. Ez is csak családi okból lett választva, különben ha már 90e akkor a fenti 4 készülékből, arra mondanám azt, hogy ér nekem ennyit. Most próbálom kihozni a maximumot ebből. Ezzel is elleszek, megtalálom a hasznos oldalát, csak az elveim sérülnek, a fogadalmam, + az aktuális anyagi körülményeim miatt is rohadt bosszantó, de 99% magamnak meg a hülye körülményeknek köszönhetem. Ugye az addig nyújtózkodj (kellene) ameddig a takaród ér....
-
csaszi75
őstag
-
yanna
addikt
-
Jim74
nagyúr
-
cocka
veterán
Tudom, hogy volt többféle.
Ezekből ha az egyiket a cég megszünteti, vagy éppen egy rég megszűnt csomagot teljesen kivezet, és te még azt használod, akkor jogosultak lehetnek a csomagodat átváltani egy újra.
Igen, ez így is volt, amikor mindenkit átrugdostak a Hello kártyásra a régebbi csomagokból. Viszont ez még a Telenor időszakában volt, mióta Yettel lett, egyszerűen megszüntették a Hello kártyást és senkit nem váltottak át automatikusan Yettel kártyásra.
Aki a régi Telenor kártyásat használta, azt idővel automatikusan átváltották az új Hello kártyásra.
Igen tapasztaltam.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
mrobes
tag
-
apuci04
tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
asdf_
veterán
Szerintem simán csak erőforrásmenedzsment. Aki csak TV-zni akar, arra nem pazarolunk sávszélt meg egy dobozt. Majd ha már megy pörög a dolog és x éves és belefér, majd akkor. Ha ez az új TV-s cucc miniszter lenne, akkor azt mondanánk, hogy még nem melegedett meg a szék alatta, vagy még nem találja a kilincset.
Az ügyfelek véleménye meg ilyen marginális dologban nem számít, hatmillió módja van az embernek TV-t nézni, ha ez épp nem elérhető számára, akkor válassza a másik 5 999 999-ből az egyiket. Az alapeset ugye az, hogy egyáltalán nem kéne mobilneten tv-zni, mert ez az infrastruktúra és sávszél lehető legnagyobb méretű pazarlása baromságra, csak mivel egylábúak, kényszerből van. Ebből adódóan ne várjon el az ember mindent is, ha nem tetszik, arrébb kell tolni a biciklit. Sokkal fontosabb az, hogy több tíz- százezer embernek szétkúrják-e a netjét, mint az, hogy most sír-e kétezer ember a TV miatt. Több nagyságrendnyi különbség lehet a két réteg között, teljesen logikusan nem a tv-seknek fognak barnáig nyalni. Egyelőre még mindig nincs vowifi, 5G csak mutatóba, szerintem vannak itt fontosabb dolgok is a tv-s bohóckodásnál. -
viktorhu
veterán
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Shummo
senior tag
-
asdf_
veterán
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
dokee78
félisten
-
Landsmann
addikt
-
Landsmann
addikt
-
Gubu0101
veterán
-
Fifi
őstag
Köszönöm ismét a gyors segítséget!
4. Így viszont nem értem, hogy miért szerepel ez a mondat az árlistában.
Nem esne jól ilyen értékű készüléknél, ha a szolgáltató betűről betűre betartatná a leírtakat.Alszok rá még, hogy biztos kell-e egy ilyen telefon és felkeresem a helyi üzletet akkor.
-
Fifi
őstag
-
aprokaroka87
nagyúr
-
atosan
veterán
-
atosan
veterán
-
törölt tag
-
törölt tag
-
FattyDove
őstag
-
törölt tag
-
Laca1212
őstag
-
Somatom
veterán
Nem azt mondtam, hogy jogilag támadható. Amit hivatalosan vállal (0/0), azt mindenképpen teljesíti. Csak az benne a csavar, hogy a user adatmennyiségben meghatározott tarifát fizet, de 0/0 -án nincs felhasználható adatmennyiség. Ami az ésszerűséget illeti, a usernek van egy felhasználói szokása, ami alapján csomagot választ, majd azt a szolgáltató hűségidőn belül ellehetetleníti. Szerinted, ha ez jogilag rendben van, akkor valóban rendben van?
-
Somatom
veterán
Először is, nem rólam van szó. Nálam otthon évek óta megvan stabilan a 30/15. Nekem inkább az a nyűgöm, hogy nem tudok Tkom.de -n roamingolni, mert nem enged fel rá.
Másodszor, nem azt írtam, hogy a user szar lefedettségre vállalt hűséget. Évek óta stabil kapcsolatra vállalta, majd a hűség alatt jött a modernizáció és nála hálózat huss. Olvass vissza, erre is volt itt példa! -
aprokaroka87
nagyúr
-
Bl.Gyo.
őstag
-
aprokaroka87
nagyúr
-
4Grider
félisten
-
Somatom
veterán
Jogos! Ez az újdonság nem ugrott be. Kíváncsi leszek, hogy mi lesz belőle. A Voda is így kezdte a Red -del, aztán elkezdett tiltogatni, majd egyoldalú szerződésmódosítással megszűntette a korlátlan roamingot. Mondanom sem kell, hogy az összes, nemzetközis kamionos kolléga Redes volt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
r3dsnake
nagyúr
-
zseko
veterán
-
zseko
veterán
Persze, üzletben állították be, mikor csomagot és telefont váltottam, a biztosítást megkérdezték akarok-e, első hónap ingyenes (mondtam hogy az ingyenes egy hónapra igen), ezt nem. Annyira nem akarom csesztetni őket mert amúgy mindig tök normálisak és rendesek, ám azért valahogy majd jelezni fogom, hogy ez így nem okés. Majd forduló előtt lemondom, balhézni akkor fogok ha nem megy egyszerűen.
Persze az ilyeneket is az appból lenne a legegyszerűbb, legkényelmesebb, és legértelmesebb állítani, de hát... -
zelikocc
őstag
-
Katicza
tag
Anno a Vodafone is így volt. Csak és kizárólag, de azt is sikerült hazahoznom
Aláírtam, hogy vállalom és ha nehezen is de belementek. Itt pedig máris van egy homokszem a gépezetben, amit a cikkíró írt. Eszköz mellé egy deikált app és magad méred fel hová helyezd el a routert. Amint lesz 5G és aktuális lesz, megírom neked, hogy miképpen is ment a dolog. 
-
snooze
veterán
-
aprokaroka87
nagyúr
-
Sofian
őstag
-
nfsu17
veterán
-
zseko
veterán
+sfdrakex, tomp
én pont számlazárás napján mentem be, SIM csere is volt (biztos ami biztos, vágott kártyám volt), mire áttöltött mindet a régi telefonomról és beállítottam a nagyját délután, az appban is az új csomagomat mutatta.
Azért voltam kíváncsi, mert ennek fényében vicces volt, hogy másnap felhívtak pont abból a Yettel üzletből ahol bent voltam csomagot váltani és új telefont venni, hogy
'Látják nemsokára le fog járni a csomagom, ráérek-e, megbeszélni a váltást, és esetleg nem-e akarok új telefont (is) venni'.
Tsókolom, tegnap voltam bent pont nálatok ez ügyben, és megcsináltuk
'Jah, ezt még nem látja a rendszerben.'
Ezért érdekelt. -
qltsar
veterán
Nálam az ügyfélszolgálat egy pillanatig nem erősködött, hogy maradjak, egyáltalán nem érződött, hogy meg akarnának tartani, pontosabban semmilyen formában nem kaptam reakciót, hogy szolgáltatót fogok váltani HD megszűnés után. Aztán lehet, hogy pont kifogtam egy "lelkes" ügyfélszolgálatost.
-
4Grider
félisten
Viszont akik elmennek, azokat jó darabig elveszíti a szolgáltató. Itt sem hülyék dolgoznak, tudják jól, hogy miért van szükség az ügyfélmegtartásra. Az automatikus tarifaváltás viszont garantáltan sok elégedetlen ügyfelet jelent, úgyhogy ha marad az utolsó pillanatig sok ezer előfizető a régi csomagjában, akkor az ügyfélszolgálat egy részét rájuk kell uszítani. Jó/csábító ajánlat nélkül meg ez nehéz lesz, szóval ezért nem értjük amit írtál...
-
zseko
veterán
Szerintem arra gondolt, azért hogy ottmaradjon az ügyfél, és még így is többet fog majd fizetni mint ha maradna a HD csomag. ~6800 vs. 8400, vagy nálam 9400, mivel vettem új telefont is, és így már ezzel is jól járt. Ahogy én is, mert egyébként is vettem volna, így meg itt lett a legolcsóbb a telefon gyári garanciával, nem 'sufni' boltival.
Ha nem kaptam volna meg a 30%-ot én is léptem volna a Telekomhoz és ott vettem volna meg a telefont is, a vezetékes net + telefon amúgy is ott van. -
tomp
félisten
-
tomp
félisten
-
r3dsnake
nagyúr
-
bollokcs80
Korrektor
-
tomp
félisten
-
mucsgyver70
aktív tag
-
tomp
félisten
Kifelejtetted a legfontosabb faktort: Yettel

Anno nekem a MyMusic mellett fogyasztotta az adatkeretet a Tidal. Nem akarták elhinni aztán 1,5hónap alatt csak sikerült normálisan megcsinálniuk.
De emiatt kb 3naponta hívni kellett őket, hogy adjanak plusz adatot freeben. 3naponta ment el 5GB és max 5-öt adtak egyszerre. -
Bl.Gyo.
őstag
-
szaboi6512
addikt
-
Katicza
tag
Pedig reméltem, hogy azok sem fognak mivel nemrég frissítették a céggel, már belekalkuláltak dolgokat, mert van benne némi emelés. Rengetegen decemberben kötötték meg, illetve hosszabbítottak. Most meg pár hónap és kapnak emelést ismét.
Viszont a routerre találtam választ, hogy nemhogy látják, még állítani is tudják a távolból:"Eszközök távoli managementje: A Yettel Magyarország által nyújtott OtthonNet és OtthonNet Pro router eszközök hálózati távfelügyelet alá tartoznak, amelynek keretében a router meghatározott, a Yettel Magyarország hálózatához való kapcsolódásra, valamint helyi hálózati (wifi) teljesítményre vonatkozó adatok távoli lekérdezését teszi lehetővé a Yettel Magyarország számára, amelynek célja a gyors hibaelhárítás és távoli
teljesítményoptimalizálási lehetőségek megteremtése. Az eszközadatok lekérdezésén túl a hálózati távfelügyelet lehetőséget biztosít az eszköz meghibásodása vagy nem megfelelő teljesítménye esetében a különféle eszközoptimalizálási beavatkozásokra (különösen újraindítás kikényszerítése, firmware frissítése, sebességteszt elvégzése, gyári beállítások visszaállítása, hibalista lekérdezése). A Yettel Magyarország kizárólag előfizetői megkeresés alapján alkalmazza a hálózati távfelügyelettel történő adatlekérdezést és eszközoptimalizálási beavatkozásokat. A kapcsolódó adatkezelésről a szolgáltatói ÁSZF 2. mellékletében (Adatkezelési Tájékoztató) található teljeskörű információ."Szóval amennyiben veszek routert, akkor látják, hogy nem az üzemel amit ők biztosítottak, és tisztában vannak vele, hogy a szokásos 120-260Mbps közötti sebesség helyett ha van 5G és megfelelő térerő akkor ez lehet akár 300-600Mbps is, akkor is ha még a lakóhelyemen nincs hivatalos 5G lefedettség. Viszont ők maximum 300Mbps sebességet tudnak garantálni "akár 150Mbps" mert ennyit tud a 4G. Vagyis sejthetik, hogy Pro szerződés nélkül nagyobb sebességet kaphatok, mint mondjuk a szomszéd akinek 4G-s router biztosítja a netet. Erről nem mertem kérdezni őket, csak én vagyok ilyen, hogy ezen rágódom pár napja, amióta olvastam a részleteket az oldalon

"Az otthoni internet szolgáltatásainkat lehetőséged van saját routerrel is használni, amennyiben az műszakilag megfelelő, OtthonNet Pro esetén képes 3600 Mhz frekvencián 5G hálózaton működni."
-
Zoolee19
senior tag
-
Zoolee19
senior tag
-
tomp
félisten
-
tomp
félisten
-
Spush
csendes újonc
-
Samott
addikt
-
htc07
addikt
-
törölt tag
-
totopad
senior tag
-
Somatom
veterán
-
MC Pite
veterán
Kérlek fejtsd ki, hogy ha van egy imei számom tőled, és megkapnám részletre vették-e/ki van e fizetve (úgy mint a fekete lista, igen/nem), milyen adatoddal tudnék visszaélni?

Valóban jól szórakoztam az eljárás során, amíg az N8-asom levélnehezék volt. Adásvételi is volt, de erre nem tért ki (azóta nyilván erre is figyelek). Meg azért volt ilyen gyors a rendőrség, hogy fél év után újra használhattam is, az eladó csal enyjebenyjét kapott.
-
TomPack
őstag
-
TomPack
őstag
-
törölt tag
-
garga pista
őstag
-
gidacska
tag
-
INGJOKE
veterán
-
akaszajanos
tag
Köszi! Gyakorlatilag csak a készüléket venném, illetve egy prepaid kártyát, hogy valamivel olcsóbb legyen. De voltaképpen ott helyben ki fogom fizetni, szóval jó lenne, ha nem lenne szolgáltatóhoz kötve - bár kétlem, hogy az évek alatt jobb lenne majd a T hálózata a Yetinél.

-
szabonagyur
félisten
-
4Grider
félisten
-
TODI1111
veterán
Szerintem rosszul tudod.
Amennyiben előfizetői hűségre vásárol valaki és nem fizeti a havi számláját akkor simán tiltják a készüléket. Amikor úgyanis előfizetésre vásárolsz akkor nem a listaárat fizeted a szolgáltatónak, hanem cserébe készülékár kedvezményt kapsz. Ezért ugye ha nem fizeted a számlát akkor nem vagy jogosult a kedvezményre (felrúgod a szerződést) és tiltják a készüléket.
Ha esetleg rosszul tudom, majd jön valaki aki a szolgáltatónál dolgozó aki kijavít. -
Jim74
nagyúr
-
Jim74
nagyúr
-
FIREBLADE78
addikt
-
domiromm
tag
-
domiromm
tag
-
domiromm
tag
Amikor szerződést kötök akkor miért egy egész hónapot számolnak fel hogy belépek 1 tarifába utána felhívnak több év után hogy megszűnt az a fajta tarifa át kell lépnem egy drágább csomagba. Következő hónapban már küldik a drágább számlát de még akkor az olcsóbbat kellene küldeniük mert után fizetés van és most behozta a yettel 1 vagy 2 hónapja hogyha csak kéz pénzel tudsz befizetni minden tranzakciónál 1000 forintot számolnak fel pluszba és mikor szerződést akarsz bontani akkor rátesznek még egy hónapot mert közlik veled hogy után fizetéses vagy.
Közben az embereket meg átverik hogy előfizetésre kötik meg a szerződést és mikor felmondja a szolgáltatást utána lehúznak róla egy hónapot plusz ha átlép egy másik tarifába onnan is lehúzzák még a különbözetet.
Más szolgáltatónál meg megtudják oldani hogy ha túl forgalmazásod van átviszi a költséget következő hónap előfizetésére. -
domiromm
tag
-
mjuti
tag
-
r3dsnake
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
-
sifarr
senior tag
"Új szerződést kötne rendelkezésre állási időben történő feltöltéssel is" - igazából ott nem köt új szerződést, hanem a meglévő szerződését hosszabbítja meg,
Szó nincs hosszabbításról. Sima feltöltés esetében sem.
Hírközlési tv. (2003. évi C. tv.) 134. § (16):
Az előre fizetett díjú előfizetői mobil rádiótelefon szolgáltatások esetében a (14), (14a) és (15) bekezdés nem alkalmazható. E szolgáltatások esetében az előfizető általi egyenlegfeltöltés új határozott idejű szerződés ráutaló magatartással történő megkötésének minősül. Az előfizető általi egyenlegfeltöltéssel az előző határozott idejű szerződés megszűnik azzal, hogy az előfizető hívószáma változatlan marad. -
oba
addikt
Próbáltam most a yettel oldalán tölteni rá online de azt írja, hogy telefonszám nem található. Ma reggel járt le szóval a 30 napból még lenne bőven. Akkor nem úszom meg a személyes ügyintézést. Csak az a baj hogy vidéki vagyok és 40 km-re van tőlem a legközelebbi ügyfélszolgálat. 😏
-
törölt tag
-
4Grider
félisten
Megtaláltam közben az ÁSZF-ben (ezek szerint eltérnek kedvezően az eht-től):
A Kártyás Előfizető által feltöltött, de fel nem használt egyenleget a Yettel az Előfizető
kérésére visszatéríti („Kártyás visszatérítés”). Kivételt képez ez alól, ha a hanghívásra
alkalmas Kártyás Előfizetés megszüntetésére a 12.3.2.2. C) pont szerinti megtévesztés
alapján, vagy az 5.3.1. pont szerinti felfüggesztést követően kerül sor.
A Kártyás Előfizető a megszűnést követően legfeljebb az elévülési időn (1 év) belül
terjesztheti elő a Kártyás visszatérítési kérelmét – azaz a kérelemnek ezen időn belül a
Yettelhez meg kell érkeznie.
A Kártyás visszatérítési kérelemnek tartalmaznia kell az alábbiakat:
- a visszatérítéssel érintett, megszűnt Kártyás hívószám;
- Kártyás Előfizető neve és lakcíme (nem Értékesítési Ponton közölt igény esetén
születési helye és ideje, valamint édesanyja leánykori neve megadása is szükséges);
- kártyaszintű jelszó (Értékesítési Ponton közölt igény esetén);
- Telefonos Ügyfélszolgálaton keresztüli igény esetén személyi igazolvány száma/útlevél
száma;
- az Előfizető nyilatkozatát arról, hogy a visszatérítésre milyen módon tart igényt:
o magyar bankszámlaszámra történő átutalással – bankszámlaszám megadása 8
számjegyenként, kötőjellel tagolva; vagy készpénzben a Yettel saját tulajdonú
üzleteiben.
- a Kártyás Előfizető aláírása (írásos igénylés esetén).
A Kártyás visszatérítési kérelem benyújtásának módjai:
- bruttó 20.000 Ft alatti egyenleg esetén az 1.2. pontban foglalt írásos csatornákon, vagy
a Yettel Értékesítési Pontjain és Telefonos Ügyfélszolgálatán keresztül;
- bruttó 20.000 Ft vagy azt meghaladó egyenleg esetén a Yettel Értékesítési Pontjain és
Telefonos Ügyfélszolgálatán.
A Yettel a Kártyás visszatérítés elvégzését a kérelem közlésétől számított 30 napon belül
biztosítja. -
mucsgyver70
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 512GB (Graphite) - Karcmentes, újszerű állapot
- ASUS Vivobook X1704VA Intel Core 5 120U 16GB RAM 512GB SSD ÚJ ÁLLAPOT GARANCIA 2029-IG!
- Lenovo ThinkPad E14 Gen 5 13.gen FHD+ FÓLIÁS TÖRÉSGARANCIÁVAL!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 Ryzen 5 PRO 6650u Ultravékony, üzleti prémium! Garancia 2027.05.
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 13 128GB Red-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aláírtam, hogy vállalom és ha nehezen is de belementek. Itt pedig máris van egy homokszem a gépezetben, amit a cikkíró írt. Eszköz mellé egy deikált app és magad méred fel hová helyezd el a routert. Amint lesz 5G és aktuális lesz, megírom neked, hogy miképpen is ment a dolog.