Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
snooze
veterán
komolyan ennél a szolgáltatonál nincsenek tisztába dolgokkal?volte-t kellene bakapcsolni egy elöfizura,de nem lehet,mert nem támogatja a készülék..p smart z..a másik ugyanilyen elöfizuval meg megy..amugy az ujon is ott a volte kapcsolo..
GO Gunners!!!
-
4Grider
nagyúr
válasz snooze #75453 üzenetére
Gondolom a ZTE support ráfogta a VoLTE bukdácsolását a nem támogatott készülékeken használt VoLTE profilok inkompatibilitására, így bekeményítettek a szolgáltatónál. Nem egyedi jelenség a szolgáltatók között. Csak így sosem fognak megszabadulni a 3G-től, sokkal inkább az ügyfeleik egy részétől...
-
4Grider
nagyúr
válasz #72445440 #75455 üzenetére
Mindenkinek anno bekapcsolták ránézés nélkül. Én pl. bekapcsoltattam 13e Ft-os Energizer VoLTE-képes butatelefonokra is, amiken aztán egy-két nap használat után elkezdődtek mindenféle hívásproblémák (nem voltak elérhetőek, hívni sem lehetett velük újraindítás nélkül, stb.). Nevetséges, hogy egy technológiát ilyen fos módon valósítsanak meg...
-
fant0mi
őstag
-
4Grider
nagyúr
válasz snooze #75457 üzenetére
Nekünk is mentek az Energizer telefonok is néhány napig gond nélkül. Aztán egyszer csak hívásproblémák jelentkeztek rajtuk...
Szerk.:
Azt már csak halkan említem, hogy nekem full kompatibilis telefonom van (S9), mégis előfordul rajta minden hónapban (néha többször is), hogy VoLTE-n egyszer csak nem érnek el, és csak a hívásértesítő sms-eket kapom...[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Nem tudom, hogy mi abban a nagy durranás. Nem kértem, csak bekapcsolták. Roamingban viszont nincs Volte. Én nem hallok semmi különbséget a hol Volte és hol nem Volte hívások között.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Vagy én vagyok a béna, vagy nem lehet ilyet.Play áruházban történő vásárláshoz hozzá lehet rendelni kettő telenor számot?
Lényeg hogy lehessen választani.
Elvileg mindkét kártya esetében aktiválva van a szolgáltatás, de csak az egyiket kínálja fel mindig.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Somatom
veterán
válasz #72445440 #75469 üzenetére
Nem tudom, hogy az a Yes mit tud. Nekem egy Hello Data kéne publikus IP -vel, társkártyával, a főkártyán legalább 20GB roaming nettel. Most ilyenem van havi 5800Ft -ért, csak ezen nincs hanghívás. Előny lenne, ha a svájci roamingot is 1 -es zóna szerint számolnák.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
-
Landsmann
addikt
válasz #72445440 #75455 üzenetére
Nekem simán bekapcsolták ugyanilyen készülékre. Ráadásul mindkét kártyára, pedig nem egyszerre aktiváltattam, más ügyintézőt fogtam ki. Próbálkozni kell, valaki csak bekapcsolja. Pedig nekem is az elsőnél várakoztatott vagy 2-3 percig, nyilván valamit nézett a rendszerben. A másodiknál már talán fél percet kellett várnom. Redmi 8-ra meg 10 másodperc alatt bekapcsolta.
Egyébként tökéletesen megy a hívás indítás-fogadás és a net is. Semmi probléma nincs vele. Hm, ami most jutott eszembe. Én a Telenortól vettem a készüléket. Igaz, semmi nyoma ennek a készülékben. De lehet azt ellenőrizte náluk lett-e véve és ezért aktiválta. A tied honnan van?[ Szerkesztve ]
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Landsmann
addikt
válasz aprokaroka87 #75468 üzenetére
Be lehet állítani mindkét kártyát, de trükközni kell. Ha az egyik megvan, akkor a másik kártyát állítsd be alapértelmezettnek. Utána hozzá tudod adni. Azt viszont tudd, hogy vásárolni mindig csak annak a terhére tudsz, ami az alapértelmezett. Én is így használom. A 2-es SIM egy kártyás előfizetés. 21 éves szám, de megszüntetni nem akarom, mivel sok hivatalos helyen ez a szám van megadva. Így aztán életben tartom, mivel a telefon két kártyás. A Google Playes vásárlásokat, extra adatcsomag rendelkést erről a kártyáról intézem, így nem szaporodik a végtelenségig az évi egyszeri 3000 Ft-os feltöltés. Szóval mikor Playről akarok shoppingolni, akkor arra az időre átállítom alapértelmezettnek a 2-es kártyát. Azt tudni kell, a Play rendszerében nem azonnal történik meg a váltás. Tapasztalatom szerint 1 és 20 perc közötti az az idő, amikor a másik kártya megjelenik aktívként a fizetésnél.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
asdf_
veterán
válasz Landsmann #75480 üzenetére
Azt tudni kell, a Play rendszerében nem azonnal történik meg a váltás. Tapasztalatom szerint 1 és 20 perc közötti az az idő, amikor a másik kártya megjelenik aktívként a fizetésnél.
És ha a váltás után nyomsz a google play services-nek egy force stopot? Akkor ugye elindul rögtön újra, gondolom benyalja az aktív kártyát rögtön az elején és akkor nem kell várni. Egy próbát megér, szerintem működhet.
-
Pulykahuszár
csendes tag
Sziasztok! Napok óta nem működik a Walletem, általános hibát ír. Korábban az app ujratelepitésével megoldódott, de most azzal sem akar. Nektek működik? Esetleg valami tippet tudtok adni?
-
MODERÁTOR
válasz Pulykahuszár #75484 üzenetére
Ha a számlafizetés a probléma, akkor az nem bug.
Fizesd más módon a számlád. Az elmúlt hozzászólásokban van pár alternatíva.Xiaomi 13T
-
Pulykahuszár
csendes tag
válasz Viktor0610 #75485 üzenetére
Mindegyik opciónál ez a probléma, nem csak a szamlánál.
-
Pulykahuszár
csendes tag
Mytelenorba engedte befizetni a számlát, aztán próbáltam volna egyenleget feltölteni egy kártyás számra ott meg már elutasította a bankkártyát. Érdekes... Mindegy azt már megoldom máshogy.
[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
válasz aprokaroka87 #75468 üzenetére
Nem lehet. Csak 1 simet lehet egyszerre vásárlásra használni. Dual simnél mindig azt a simet lehet play vásárlásra fogni amelyik az alapértelmezett netes kártya. Ez esetleg megoldás lehet.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
DrBubo77
veterán
A Telenornál mióta van törthavi számlázás?
Az egyik előfizetéses számunkat kivittem kártyás csomagba, erre a következő havi számlán arányosan számlázták ki a havidíjat.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
MODERÁTOR
-
DrBubo77
veterán
válasz Viktor0610 #75493 üzenetére
Köszi.
És a feltöltősnél van ez a "20 perc hálózaton belül (heti)" szolgáltatás. Ennek hogy van pontosan az érvényessége? Ha hétfőn reggel rendelem meg pl. 7 órakor, akkor következő hétfőn 7 órakor vagy hétfőn éjfélig?ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Croft-21
őstag
Ma vettem egy Redmi Note 9 Pro telót a Telenorba, ha a régi mobilomon vettem simple appban bkk bérletet és át költözök az új telómra, akkor az új telón ugyanúgy elérhető lesz a bérlet?
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest