Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
simpley
őstag
Üdv!
Így a hűség lejártával gondoltam körbenézek más szolgáltatóknál is, első sorban tapasztalatok iránt kutatva.
- évek óta nem használtam Yettelt, illetve szerintem yettelt soha, még a Telenoros időkben jöttem át a vodához (one, khm..
), igaz voltam időközben Telekomos is egy pár hónapig/hétig.
Kérdésem az lenne, és első sorban az almásokhoz szólna, - ki mennyire elégedett a hívás minőségével? Ha jól tudom már elérhető a VoLTE illetve a VoWifi is, nem? Ezen túlmenően az adatsebesség mennyire elfogadható 4G-n? Bár, szerintem a one-os átlag 2-6mbit/s le, illetve 9-12mbit/feltöltési sebességgel nem nehéz versenybe szállnia Debrecenben..
-
simpley
őstag
válasz
n@p@lm
üzenetére
0680388388 - naponta frissítik.
-
simpley
őstag
Háát, ez nem hozott lázba!
-
simpley
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
mikor kezdődik a munkaidő?
-
simpley
őstag
válasz
zoltaneger
üzenetére
pár napja írták itt hogy 6-8k körül lesz a csomag ára. Szerintem ez alapján 1 új tarifa lesz, és csak mobilnet tarifa.
-
simpley
őstag
válasz
zoltaneger
üzenetére
ma lesz elvileg publikus az új tarifa. Bár én a KÜF-öt jobban várom!
-
simpley
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
de igen. kár tagadnod, mert én is így fizettem a számláimat annó.
E-Mail-ben jött. -
simpley
őstag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
valószínű bank szintű probléma, mi annó azzal fizettük be a számlákat...
-
simpley
őstag
válasz
zoltaneger
üzenetére
ez szerintem hiú ábránd..🥺
-
simpley
őstag
válasz
zoltaneger
üzenetére
30ft-os perc és SMS díj.
-
simpley
őstag
holnap jönnek az új tarifák?
Péntek lesz! -
simpley
őstag
válasz
SztiviVander
üzenetére
lattam. De az is ott van hogy a 6000.-ik felkratkozonal is visszavonhatjak
-
simpley
őstag
Üdv! Ismert már mikor zárják az adatforradalom nevezetű promociót?
-
simpley
őstag
Üdv
lehet már sejteni, hogy lesznek-e új csomagok a jövő héten? 😁 -
simpley
őstag
Látom, megújultak a számlás tarifák.
Pocsék lett az összes. 1GB /hó + 100perc 4000Ft-ért? Gondolkodnom sem kell ezek szerint melyik szolgáltatót válasszam..
-
simpley
őstag
Üdv.
van valakinek infója a 'Kedvező Flottáról'?
-
simpley
őstag
Kártyásként hogy lehet tarifát váltani másik kártyásra? (Hello Kártyásról Yettel Kártyásra)
-
simpley
őstag
válasz
simpley
üzenetére
erre adjon valaki választ:
A yetit most áttettem egy Samuba. CellMapper szerint B20, a 2779-es torony, -108,02dBM OpenCellInfo szerint B8: -90dBM 3817-es torony, sebesség 17.2mbps le, 8.21mbps fel nagyjából egyidőben. Ilyen gyakran (tényleg pár mp) lehetséges hogy át-át váltana egyikről a másikra?
-
simpley
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
egy helyen, voda-yeti is egyszerre, azonos szerveren (Digi Kft) annyit megjegyeznék, hogy a vodán egy pálcika mellett mérem ezeket az értékeket, míg yeti esetén max térerő mellett.
-
simpley
őstag
válasz
Landsmann
üzenetére
én is furcsállom-. az opensignal app a yetire ír átlag legnagyobb sebességet a Telekom-Yeti-Vodát figyelembe véve az aktuális helyen. Yeti:105,90 le 86.86 fel, T: 76.65 le, 20.13 fel, míg vodára 19.08 le, 9.25 fel
nálam a voda 90mbps le, 50-60 mbps fel átlag sebességet mérek..
-
simpley
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
a panelek miatt kell is ennyi. Szinte minden sarkon vannak cellák amúgy. Érdekes viszont, hogy a légvonalban távolabb eső vodás, B3-as cellára -77dBM-et ír, és 90mbps letöltést, 60mbps feltöltést nyújt átlagosan..

-
simpley
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Debrecen, írtam fent. Az adatokat cellmapper-ön néztem.
[link] -
simpley
őstag
Üdv! Kártyás tarifa esetén van valamiféle letöltési-sebesség korlátozás? Lehetséges, hogy azért lassú a sebesség, mert régi a SIM? (2016-os kb vagy 2014), jelenleg B8-as cellán muzsikál, -115,80 dBm. (Debrecen, Belváros), sebesség átlagosan 10-15mbps
-
-
simpley
őstag
válasz
akaszajanos
üzenetére
én is erre tippelek.
-
simpley
őstag
válasz
akaszajanos
üzenetére
nekem az a tippem, hogy beolvad pár év múlva a One-ba.
A két külföldi kiszáll, marad az állam aki majd átpasszolja a 4iG-nek. Mert miért is ne? -
simpley
őstag
válasz
Landsmann
üzenetére
Meghatározó szereplő nem lesz ezután sem szerintem, legalábbis itthon biztosan nem. Meglátásom szerint idők kérdése csupán, hogy a DIGI sorsára jussanak ők is és esetlegesen beolvadjon a jövőbeni "nagy" cégbe. (Voda-Digi -> One) Mert őszintén? Miért venne bárki is csak mobilt egy szolgáltatótól, egy másiktól pedig csak vezetékest, ha együtt olcsóbb? Személy szerint az FWA alapú internetszolgáltatásban sem látok sok jövőt sajnos.. Így pedig, hogy nincs vezetékes infrastruktúrájuk mondhatni totál veszteség beleölni annyi pénzt, főleg az FWA-ba, ami sose fog úgy működni, sose lesz olyan stabil mint egy GPON (FTT) hálózat....
Nevet nem fognak váltani szerintem. És annak is okai vannak, hogy helyben nem tértek át a Yettel márkanévre... Ha meg váltanak is, miért ne hívnák úgy, mint a nagy befektetőt? (e&) "éend", szerintem még jobban is hangzik, mint a Yettel.

-
simpley
őstag
válasz
sfdrakex
üzenetére
"A céget az Antenna Hungária, a Mol, a Videoton és a Wallis Holding, a dán, a finn, a holland és a norvég állami telefontársaság alapította közösen. Később a tulajdonosok fokozatosan szálltak ki a cégből, a norvég cég, a Telenor pedig 100 százalékra növelte tulajdonrészét a társaságban."
forrás: Wikipédia
Az viszont kétségtelen, hogy nevet ők váltottak a legtöbbször. Én beszámoltam mindent, a részvénycseréket is, stb..
P GSM - Pannon - Telenor - Yettel
-
simpley
őstag
Cellmappert hogy lehet frissíteni? Van egy torony ami a jelek szerint nincs fent....
-
simpley
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
simpley
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
hát, semmilyen papír nincs már meg.
így, majd 15 év után hol is lenne? Nem én voltam a szerződő fél sem... -
simpley
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szia!

Szerinted egy régi 6300-s Nokiát ki tudnának kódolni ha bemennék vele egy üzletbe? Kíváncsi vagyok, igazából csak elő szeretném venni kis nosztalgiázás gyanánt, csak hát vodás vagyok most már.
-
simpley
őstag
Üdv!
a Yettel Prime csomagban a 250 perc beszélgetés az magyar és EU-s számokra is érvényes belföldön vagy csak magyar mobil irányba?
-
simpley
őstag
az app még nemjo 😪😪
-
simpley
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
aha..
én azért gondolom, mert mikor a COVID idejét az "ittvagyunk-os " szöveg is csak simán átváltott mindenféle frissítés nélkül..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- Trollok komolyan
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Arc Raiders
- Milyen videókártyát?
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Újszerű Sony PS4 500GB + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
- és még jó pár évig nem tervezek másikat venni.. Közben egyébként néztem a VoLTE topikban a listát, elvileg működik de jó lenne kipróbálni kártyáson először.. 
És sajna ez nem csak itt jellemző, hanem úgy all in all az egész cégre.
Valószínű akkor erre felé ilyen a hálózat.. (A T-sem jobb amúgy), a voda valamivel, de az sem tudja az elméleti 150mbps-t, csak kb 80-90-et..