Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz szabonagyur #43901 üzenetére
Fogalmazzunk úgy hogy sok embernek ilyenkor jobban lehetősége,nagyobb adatmenyiséget forgalmazni.
Youtube,letöltés pl.
-
judzsin
tag
válasz szabonagyur #43901 üzenetére
Értelek.
Amiatt paráztam rá, hogy az ügyintéző is azt mondta nincs meglévő internetelőfizetésem. Az akciónál pedig ott van az apróbetűsben, hogy bármilyen meglévő, aktív mobilnetcsomaggal.
Azt mondod minden előfizetőnek és kártyásnak ingyé van függetlenül a csomagjától?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz aprokaroka87 #43902 üzenetére
Fogalmazzunk úgy hogy sok embernek ilyenkor jobban lehetősége,nagyobb adatmenyiséget forgalmazni.
Ez sem igaz, sokan ész nélkül ilyenkor töltenek mindent, meg ugye a terheljük le a hálózatot habitus is megjelenik.
-
tomp
félisten
válasz aprokaroka87 #43888 üzenetére
Ebben a T nagy mester. Simán eladják a 8Mbites adsl előfizetést a max 1Mbitre képes területen. A hatóság szerint az teljesen rendben van...
"Sajnos ennyit tud a hálózat!" kijelentéssel el van intézve. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz szabonagyur #43904 üzenetére
Mert sok embernél egyszerüen nem éri meg a letöltés ha nincs korlátlanság.
Ha van pl 1gb-os csomagod 1 hónapra eléggé bátornak kell lenni hogy elhasználd pl egyszerre letöltésre.
Mondjuk ki hogy ár/érték arány az 0 akkor.
Na itt főleg a feltöltőkártyások vannak szívatva.
500ft/100mb
1000ft/500mb
1500ft/1gb
2500ft/3gb
3500ft/5gbNa nekem pl az elmúlt 2.5 nap kb 10gb adatforgalma nem 3500ft lett volna.
-
snooze
veterán
válasz aprokaroka87 #43906 üzenetére
Ha elfogy az adatforgalmad,akkor lehet vásárolni is..ja,hogy az pénzbe kerül?basszus,ha kifogy az üzemanyag a kocsibol,akkor a benzinkúton nem adnak ingyen.. 😊 ha meg nem akarod hogy kifogyjon,akkor nem mész vele.. 😊 igaz?
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
félisten
válasz aprokaroka87 #43906 üzenetére
Én megértek mindent, de tényleg mindent.
De azt, hogy valamiért fizetek kemény pénzeket és azért nem tudom kiélvezni, mivel a szolgáltató úgy gondolja pár napra, hogy lesz@rja a fizető ügyfelet és egy lapon kezeli azokkal akik ilyenkor ingyen neteznek, na ezt nem tudom megérteni.
Na mind1, lassan vége a napnak, remélem nem csak reggel 6kor szűnik meg a korlátlan net és akkor végre tudom használni.
-
asdf_
veterán
válasz szabonagyur #43908 üzenetére
Ne ide panaszkodj, hanem a telenor kukacara, hogy ad1, vagy priorizaljak a fizetosoket az ingyeneshez kepest jovore, vagy ad2, felejtsek mar el ezt az ajandek ingyennetet, mert minden egyes evben fizetos ugyfelkent szopsz vele es tobb a kara mint a haszna.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
asdf_
veterán
válasz szabonagyur #43911 üzenetére
Na meg ingyen stress tesztel a nep nekik.
-
Hunter2
addikt
hogy lehet mytelenor oldalon elektronikus hívásrészletezőt nézni?
-
MODERÁTOR
-
Core2duo6600
veterán
Nem értem a panaszkodást,
Nekem gond nélkül működött a net a telon, pontosabbban a laptopon, mert azon használtam
Gyorsabb volt mint a kábeles2 nap alatt vagy 50 gigat felnyomtam a felhőbe !
[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
asdf_
veterán
válasz Core2duo6600 #43915 üzenetére
Tehát ha neked ment, mindenkinek ment, értem (az adatmennyiség alapján sanszosan pont miattad nem ment pl. másnak)
-
gyurkikrisz
őstag
válasz aprokaroka87 #43900 üzenetére
"Szerinted a szolgáltató melyiket tudja biztosabban preferálni?" - ??? keményeket tudsz írni.
core2duo: a feltöltést senki nem használja, gondolom ezért volt jó.
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
Core2duo6600
veterán
válasz gyurkikrisz #43918 üzenetére
Mind a 2 jó volt.
Amikor bekapcsoltam a adatot, ill a wifire a továbbosztást az első néáhány mp ben szerencsétlenkedett
utána már rendesen ment, sebességet nem mértem, de ha az oldalak fürgén jöttek be, akkor annyira rossz nem lehetett.[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz gyurkikrisz #43918 üzenetére
Megtehette volna a Telenor hogy a 3 napra mindenkinek lekorlátoz minden hálozat terhelő dolgot.
Youtube,letöltések(bár nem tudom ezt technikailag lehet-e).
Torrent. -
TeeJay
félisten
most reggel már 130/48megabitet mértem
fene hitte hogy a karácsony ennyire megfogja a 4G netet egy 1200lakosú faluban is (fele idős ember tutira)
ahol van UPC szinte mindenkinek vagy T-home internetMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
aprokaroka87
nagyúr
Tudjátok mi a furcsa?
Eddig itt akkor sem volt ilyen szintű belasuláss,amikor annó nem tudták korlátozni a netforgalmat.
Sem amikor korábban voltak ilyen korlátlan napok
a minimum akkor is kb 3mbit/sec volt.Vagy hirtelen ilyen népszerű lett a Telenor internet?
-
MODERÁTOR
válasz aprokaroka87 #43922 üzenetére
Nem mindegy, hogy nem korlátoznak (de azért az adatkeret elfogyhat) vagy nem számít az adatforgalom.
Egy korábbi hasonló nap annyi adatforgalmat bonyolítottak az ügyfelek, mint az évekkel ezelőtti teljes internet teljes adatmennyisége!
Xiaomi 13T
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Viktor0610 #43923 üzenetére
Értem
Szerinted ha pl 7-8,mbit/sec-re korlátozták volna a max sebességet akkor jobban birta volna a hálózat?
-
törölt tag
válasz TeeJay #43921 üzenetére
Azért azt ne felejtsd el, hogy egy BSChez több állomás is tartozik és ezeknek általában közös a kapacitása, azaz nem biztos, hogy (csak) a közeledben lévő állomás volt leterhelve.
Valamint azt sem érdemes elfelejteni, hogy a 800as hálózatot közösen használják a Telekommal, és ebben az esetben a Telekom ügyfelek vélhetően prioritást kaptak.
Továbbá nincs az a döntéshozó aki karácsonykor mikor csak ügyelet van hagyja engedni hogy összeboruljon a hálózat, így valamilyen szintű védelem 100% hogy be volt állítva.
Összességében mindezek ellenére az "ócska kínai szar gagyi ZTE" most is hibátlanul elvitte a többszörös forgalmat.
Aki meg itt nyavajog az ingyenes hipernet miatt és sebességkorlátos csomagokért kiált az váltson szolgáltatót!
[ Szerkesztve ]
-
Armahun
addikt
válasz #71835392 #43925 üzenetére
Aki meg itt nyavajog az ingyenes hipernet miatt és sebességkorlátos csomagokért kiált az váltson szolgáltatót!
Egyet mondj négyszíves.
upc meg se nem szolgáltató mobil téren se nem bárki számára elérhető.
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
törölt tag
válasz Armahun #43926 üzenetére
Úgy értettem, aki azért anyázik, mert volt ez lehetőség mindenkinek és neki is belassult és "csak" 15-20 megával tudott tölteni, az menjen máshova.
Meg az is aki itt azon ötletel hogy hozzák vissza a sebességkorlátos csomagokat, amit végre egy éve kb eltöröltek.De tényleg. Lehet menni Telekomhoz, Vodához. Ott nincs ilyen probléma, igaz ingyenes korlátlan netes napok sem. A Telekomnál meg meg is kapja a sebeségkorlátos csomagokat.
Korlátlan net meg van teljesen versenyképes áron, félpublikus, mindenki csatlakozhat, igaz aki ahhoz is lusta, hogy két kattintást tegyen érte az csak sírjon hogy drágák a publikus csomagok.
-
MODERÁTOR
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
TeeJay
félisten
válasz #71835392 #43925 üzenetére
ööö én úgy tudom hogy ami szüleim háza mögötti hegyen van torony az Telenor torony, régen ők húzták fel
mert a völgyben észak felé másik domb tetőn meg ott a Telekom torony
ezért van az hogy mi Telenorosok 2G-3G-4G módban is csutka térerőt kapunk hiszen 1km-re lehet fent a hegyen a toron míg a Telekomosok meg cumiznak mert északra egy szomszéd hegy tetején van tőlem már 3km-re kb. és a völgy felé irányítva tehát nekik jóval gyengébb a vétel és valakinek beltérben gondja is van a hívással...akkor ezek alapján hogy is lehet a dolog?
meg ha más községet nem tud ellátni mivel körbe csak magasabb hegyek vannak akkor mi a helyzet?
vidéken tuti hogy csak 800MHz-en megy a 4G?
ráadásul nem optikán kapja a hálózatot hanem másik toronyról átjátszva? anno mikor épült már volt UPC és Telekom a községben, vicces lenne ha nem húztak a toronyhoz optikát mikor végig ásták a hegyoldalt és abban vitték az áramot neki.hogy is van a vidéki cella kapacitás?
LG G4-em CAT6-os tehát 300/50-ig tudom használni
itt valszeg 150/50-es hálózat van mert 4G+ jel nem volt soha csak 4G
tehát akkor ezen a 150/50megabiten osztozik egy község mobilnetből?
vagy 2x150/50-en vagy hogy működik ez?Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
4Grider
nagyúr
válasz Viktor0610 #43928 üzenetére
Nekem ebből az jön le, hogy az átlagos időszakhoz képest csak kétszeres terhelés volt, és ennek láthattuk/érezhettük az eredményét. Magyarul még mindig nincs itt az ideje a valóban korlátlan csomagoknak...
-
khorvat
senior tag
válasz 4Grider #43932 üzenetére
Azt azért ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy ez INGYENES és korlátlan időszak volt egyszerre vmint pihenő és nem munkanapok voltak, azaz mindenki több időt tölthetett a neten mint egy átlagos munkanapon.
Tehát szerintem simán beleférhetne már lakossági publikus csomagoknál is a korlátlan net ajánlata, ahogy ez már létezik több félpublikus flotta esetén és működik is.
Akinek korlátlan mobilnet kell ma már meg tudja oldani és meg is oldotta. Tehát kb. ezzel az igények hagyjából le vannak fedve, a publikusban korlátlan nyitás max +20% növekedést okozna szerintem terhelésben és csókolom ez csak akarat kérdése már 2017-ben! -
aprokaroka87
nagyúr
válasz 4Grider #43932 üzenetére
Lehetne
De nem 100 mbit/sec /ügyfelenként.A másik hogy szerintem nincs a hálozat max vagy az közeli használtnál normálisan kitesztelve.
A 3 nap sem fixen volt 100% terhelésen,hanem időszakosan csak.
De simán lehet hogy pl 70%-os picit hoszabb terhelésnél beállitottak valamit ami miatt a sebesség brutalisan csökkent.
-
TeeJay
félisten
ha akarnák a szolgáltatók már rég lehetne korlátlan csomag...
1-2-4-8megabit de korlátlan
akinek meg gyorsabb kell kaphat de korláttal
pl a fék nélküli csak 10-20giga legyenén egyből váltanék 2-4megabitre csak ne legyen korlát mert az többet ér mint a mostani 500megás Telenor flottás netem ami ha elfogy 32kbit...
igaz csak 1ezerbe kerül és csak azért kértem mert akkor út közben is látom ha írnak viberen vagy messengeren meg ha valamit meg kell nézni akkor nem kell wifit vadásznom
de azért jobb lenne már a 4G korában ha sebesség limites de korlátlan forgalom lenneMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
tomp
félisten
Nagy zűr van a telenor rendszerében. Most volt számlazárásom az éjjel.
Ennek ellenére még az előző számlázási ciklusból megmaradt adatkeretet mutatja a MyTelenor. Sms is jött, hogy a korábban megrendelt adatcsomagot törölték. Szolgáltatások listában nem is látom az 5GB-os adatot.
-
-
tomp
félisten
válasz #08205312 #43938 üzenetére
Nemnem.
wetomi
Igen tudom. Egyszer volt, hogy felhívtam őket mert este is még lassítva voltam. Mindig reggel frissült előtte is és utána is.
De a szolgáltatás törlést viszont nem értem. Miért törölték? Én nem kértem. Ők sem jelezték, hogy törlik az előző ciklusban történtek miatt. Semmi. Csak jött egy sms, hogy törölve. Hát köszi... -
tomp
félisten
válasz wetomi #43941 üzenetére
Volt egy állandó fix 5GB-os adatom ami mindig újraindult. Megújuló adatkeret. E mellé aktiváltak hetente +5-öt mindig. A MyTelenor csak az általam aktivált 5-öt mutatta a hiba miatt a heti 5-öt nem.
DrBubo77
Szomorú, hogy nem tudják rendbe rakni az előfizetői profilomat a rendszerben...
Mint egy sz...rá állítgatott windows. Csak egy teljes újratelepítés segít. Na ugyan ilyen káosz lehet nálam is... -
aprokaroka87
nagyúr
A telenor ennyire nem tudja profilozni az ügyfelek álltal igénybe vett szolgáltatásokat?
Ismerősöm feltöltötte 3000ft-al a kártyáját,ebben a hónapban másodjára,az első feltöltéskor igénybe vette a 7 napos netet.
Erre most megint azt kapta sms-ben hogy igényelheti a 7 napot.Persze hogy az sms tartalma a rossz.
-
aprokaroka87
nagyúr
Csak nekem furcsa ez a hibaüzenet?
A segítség ott van fent a kép tetején(állapotsori rész)
-
Prien
addikt
Melyik asztali router a jobb?
Vagy miben különböznek, a méretükön kívül?
A kevés is több a semminél.
-
Core2duo6600
veterán
-
tomp
félisten
Poénos volt, hogy az előző számlázási ciklusból maradt még 230MB-om ami nem törlődött az éjjel hanem délutánig a megmaradt adatkeret ment. Délután egyszerűen a MyMusic hiba miatt aktivált "egyszeri adatjegy" mennyisége átváltott "Start" tarifa adatkeretére. 1MB-ot sem vettek le belőle. Azaz a rendszer adott "ajándékba" +30MB-ot.
Remélem a megrendelt megújuló 5GB-ot nem fogja a rendszer törölni január 28-án.
Na de így estére helyreállt a világ rendje. Új ciklus szerinti adatkeret van, 5GB újra aktív(oké én rendeltem meg), MyMusic tökéletesen korlátlan. Remélem a jövőév gond nélküli lesz. ( ) -
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple notebookok
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Linux kezdőknek
- Lexus, Toyota topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest