Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
snooze
veterán
-
törölt tag
válasz matthewKER #44849 üzenetére
Rossz a kérdés. Létezik egyáltalán olyan adatcsomag, aminél beleszámít?
-
lacko0123
tag
válasz radio100jozs #44846 üzenetére
Köszi.
Akkor nálam tényleg valami hiba volt a mytv-vel, mert én tudtam nézni az alapcsomagnak megfelelő csatornákat és az HBO GO-t. -
Genova1983
tag
Sziasztok!Hipernet Home net csomagok kedvezménykeretéből a MyTV alapcsomagra (1290Ft) is elő lehet fizetni?Vagy ez csak az HBO-s közszolgálati és családi csomagra használható fel?
-
radio100jozs
őstag
válasz Genova1983 #44855 üzenetére
Igen, bármelyik MyTV csomagra elő lehet fizetni, ha esetleg annak havi díja több, mint az extra kereted, akkor a különbsége havonta kiszámlázásra kerül.
[ Szerkesztve ]
-
Genova1983
tag
válasz radio100jozs #44856 üzenetére
Köszi,ez jó hír,mert nekem ez az alap csomag is bőven elég.A Telenor honlapja viszont csak a közszolgálati+HBO és a családi+HBO csomagokat ajánlotta fel a Home net extra keretekhez,ezért nem mertem még megrendelni az alap TV csomagot.
-
Harkovz
aktív tag
Nagyon jók ezek a Home csomagok.Főleg mióta olcsóbbak lettek nincs ellenfelük.Én egy éve kötöttem 6500ft/50+100 Gb. Sajnos gondolom nincs lehetőség,hogy akár hosszabbítással vagy nagyobbra váltással az új kedvezményes árat kapjam meg.?
-
andrás47
senior tag
Üdv ! Esetleg tudja valaki a Telenoros Honor 8 dual SIM függetlenül kerül forgalomba ? Köszönöm.
-
kicsihp
csendes tag
válasz lacko0123 #44841 üzenetére
Azt írja, hogy ez a router van hozzá. https://www.telenor.hu/hipernet-guru/blog/minden-ami-mobil/huawei-mobile-wifi-teszt
Tehát ha nem tévedek akkor simán magammal vihettem a táskámban és úgy rácsatlakozhatók pl telefonról, persze ahhoz előbb be kell kapcsolni a Mifi-t. Az, hogy normál simes az még jó is, mert ha több napig nem vagyok otthon akkor át tudnám könnyen tenni a dual simes telefonomba. A mostani vodást is úgy használom mifin keresztül, vagy néha átteszem a telefonba) A mifire meg több eszközzel rá lehet csatlakozni, vagy telefon esetén a wifi-hospoton keresztül tudom megosztani a netet)
A 100 gb + 100 gb elég soknak hangzik, hogy eddig havi szinten megvoltam 20gb alatt. De így lehet a youtube-n is lógni meg live stream-et is nézni.
Maga az Apple TV-t könnyű volt beállítani? Ugye csak kábellel kell csatlakoztatnia TV-hez? Adnak hozzá HDMI kábelt?
-
MODERÁTOR
-
Harkovz
aktív tag
válasz Viktor0610 #44862 üzenetére
Akkor jól gondoltam. Köszi a választ.
-
TODI1111
veterán
Sziasztok.
Árulhat a telenor bontott,használt készüléket? Egy ismerősöm vett egy samsungot, de a doboz nem volt zsugorfóliás és a zárjegy is fel volt nyitva. Mikor rákérdezett, hogy miért azt mondták neki, hogy megmutatták egy vásárlónak (a színe miatt) de nem tetszett neki. Nekem viszont feltűnt az is, hogy az usb kábelról hiányzott az összefogató gyűrű.Egyébként nincs használatnak nyoma (meg lehet nézni valamivel? Mert ha mégis használt lenne akkor még 3 napon belül cseréltetheti, nem?) és a My samsung oldalon is be lehetett regisztrálni. -
TODI1111
veterán
válasz 4Grider #44866 üzenetére
Túl nagy problémát nem csinál belőle, mert a vásárlás napjától él a 2 év garancia csak mégis egy kicsit ba...a a csőrét, hogy egy hivatalos boltban (nem sufni gsm) lehet, hogy használt készüléket adtak el neki. Az jutott az eszébe, hogy lehet ez egy interneten rendelt készülék amit 14 napon belül visszaküldtek. Ezért lenne rá kíváncsi, hogy valamilyen számból (pl. imei) nem lehet-e megállapítani hogy ezt a készüléket előtte már másnak eladták-e.
-
4Grider
nagyúr
válasz TODI1111 #44867 üzenetére
Az elállási jog is csak új készülékre vonatkozik. Az a készülék elállás után is új lesz. Ha nem az lenne a jog szerint, nem lenne köteles a kereskedő visszavenni. A rendszerben benne van imei szerint a készülék előélete (ha van neki), csak épp a rendszer nem szabadon elérhető.
-
szabifotos
senior tag
Sziasztok!
Látom sokan váltottak MyMinute-re, és nem vonták le nektek sem a váltási díjat. Ha korábban még nem történt tarifacsomag-váltás akkor elengedik a díjat (ha valaki esetleg nem tudta eddig)
-
erzol
őstag
válasz TODI1111 #44869 üzenetére
A samsung phone info szinte mindent kiír a telefonról.
A személyes menüpontban a fülhallgató és a töltő csatlakoztatás számát.
Ha itt szerepel egy minimális érték, az a gyári tesztelés miatt lehet.[ Szerkesztve ]
-
Peter.70
addikt
A home nettel mennyire nézhetők online filmek? Adat keretbe mennyire fér bele? Engedélyezve van?
Helyhez kötött, vagy az országban bárhol tudom használni, ahol van lefedettség?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Peter.70
addikt
válasz Viktor0610 #44875 üzenetére
Köszönöm
-
_Karesz_
tag
Ma este frissült a MyTV appja az AppleTV-n. Az időzíthető műsorújság jó dolog, viszont a csatornarendezésre még mindig nem jöttem rá, hogy hogyan lehetne, ha lehet egyáltalán.
-
edk-
őstag
Szervusztok,
A Wallet alkalmazásban a mobilvásárlások (pl. parkolás) prepaid SIM esetén egyenlegből történnek vagy a regisztrált bankkártyára terhelődnek?
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
radio100jozs
őstag
válasz Peter.70 #44874 üzenetére
Adat keretbe mennyi fér? Pofon egyszerű pedig, egy film átlagban 2-3 GB, és akkor már te is ki tudod számolni, hogy mondjuk a 100+este 100 GB-os csomagba mennyi fér. Viszont ha HBO GO-t is kéred, akkor az nem fogyasztja a havi adatkeretet, így onnan bármennyit nézhetsz.
ÁSZF szerint helyhez kötött, azaz címhez, de már jó ideje akciósan ez fel van oldva, sőt adatmegosztót is kérhetsz hozzá.
Külföldön is használható, ha feloldod a roaming tiltást, persze a havi adatkeret csak belföldre használható fel, így külföldre venni kell valamilyen adatcsomagot, már ha nem akarsz gigasokat fizetni a letöltésekért.
-
törölt tag
válasz radio100jozs #44879 üzenetére
Külföldön a MyTV -hez VPN kell. Remélem, hamarosan ezt is megoldja az EU.
-
Bferibörs
addikt
válasz Viktor0610 #44875 üzenetére
Tehát ha veszek egy home netet , beleteszem egy dualos telóba és arról esetenként kiszórok k
wifit akkor bárhol az országban tudom használni ? Nem címhez kötött már ?Ez a csomag is 225-300 Mbit/s sebességgel működik ? ( ugye elvileg )
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Bferibörs
addikt
hát nézem (bele néznék ) ebbe a MyTv cuccba, 30 Mbiten be sem jön egyenlőre
láss csodát,elindult !
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Online rendeltem 0 forintos simet. Aktiválással kapcsolatban mi a teendő? Megkapják a kézbesítési bizonylatot és aktiválják, vagy nekem kell?[ Szerkesztve ]
Maine coon
-
Fifi
őstag
válasz atosan #44888 üzenetére
Semmi teendőd, csak várni a központi aktiválásra.
Nekem kedden hoztak ki egy ilyen kártyát (sajnos microSIM volt) és szerda este aktiválták, így ma (csütörtökön) tudtam kicseréltetni nanoSIM-re a helyi kirendeltségen. Amíg nincs aktiválva, addig nem tudják cserélni.
A szerződés szerint amúgy 15 napjuk van az aktiválásra.
Bye, Fifi
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
Nem tudom kinek mi a véleménye, de szerintem per pillanat a Telenornak vannak adatszolgáltatás terén a legjobb ajánlatai. Kezdve azzal, hogy flottában csak ők adnak korlátlan netet, aztán pl feltöltősök is egyedül itt vehetnek normál áron sok adatot és ugye itt vannak az olyan adatforgalmat nem fogyasztó kiegészítő opciók mint a MyTv vagy a MyMusic. Ilyen téren a másik kettő fasorban sincs hozzájuk.
-
Zeki
nagyúr
válasz #71835392 #44896 üzenetére
Kettő jó azért van a Telekomnál is.
Az online rendelt Domino Fix extra, ami 80 perc duma mindenfele, 1GB net, és 365 napod van arra, hogy ezt elfogyaszd. Mindez 990-ért, ingyen házhozszállítva.
A másik jó a Dominóhoz a Maraton net, aminek nincs lejárati ideje, addig él, ameddig a sim.
Igen, ezek az alig fogyasztóknak jók.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest