Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi968
tag
válasz bollokcs80 #44251 üzenetére
Persze, ez még akár tovább is fokozható, ha pl. duálsimes telód van /neadjisten/
még kártyafüggetlen is ! Neten rendelsz 0 Ft-ért Telenor Mystart kártyát, feltöltöd 1500 Ft-tal, s a Klikkel 3 hónapra megvan a neted! Utána kártya kuka, rendelheted a következőt! Így kevesebb mint 500 Ft-ból megvan a havi 1 GB neted! ... és ez megint csak egy ötlet volt a sokból! -
MODERÁTOR
-
jozsi968
tag
válasz bollokcs80 #44253 üzenetére
Nyugi, ha nem töltesz a kártyára, akkor az meggszűnik. Vagyis nem lesz a neveden 10 db-nál több kártya, így a TEK sem fog elvinni!
-
geckowize
őstag
Hali,
Jovo heten megyek 5 napra Ausztriaba, ha akarok ott mobilnetezni, akkor az EU Duo Hetijegy az esszeru megoldas, ugye?
-
asdf_
veterán
válasz geckowize #44256 üzenetére
Ha biztosan lesz 75 perc inditott hivasod, akkor igen, ha nem, akkor csak netre hetijegy M 3490 Ft-ert 1 GB net. Vagy, ha nem pistike vagy aki a fel internetet letolti, kulfoldon ellenallhatatlan vagyat erez a yotube-ra, mindenfele streamingre, es barhol lat a weben egy play gombot megnyomja, az osszes automatikus frissitesed ki van kapcsolva -es van hazai adartcsomagod-, akkor annak terhere 20 Ft/MB felarral netezel odakint, es nem veszel semmilyen kiegeszito csomagot (100 MB megvan ezer forint alatt). Ez utobbi termeszetesen felhasznalas- es felhasznalofuggo, meg hogy szallason van-e wifi ilyesmik, ezt mindenki maga tudja.
[ Szerkesztve ]
-
DrBubo77
veterán
válasz Viktor0610 #44254 üzenetére
Egy szolgáltatónál lehet 10 vagy mindnél összesen?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Doggy dog
senior tag
válasz jozsi968 #44249 üzenetére
Ha már praktikum+net.
Van,hogy havi rendszerességgel töltök 3e Ft-ot,van hogy 2havonta.
Az érdekelne,ha csak 2havonta töltöm,akkor lehetséges-e rendelni az egyszeri 500mb-ot a második hónapra?Ezt ugye nem minden hónapban rendelném.Első hónapra talán elég a feltöltésre járó "bónuszok".Otthon,munkában wifin vagyok.Régi klikkem van,lassítás után a böngészést el is lehet szinte felejteni.APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
MODERÁTOR
-
Doggy dog
senior tag
-
geckowize
őstag
Hali,
Koszi, en amire hasznalnam, az az fb, pokemon go.3490 FT-os 1 GB-s hetijegy M lehet tenyleg nem kell, mert ha ugy nezem, a 20 Ft/MB-val ezt az osszeget 175 MB adatforgalommal ernem el, amennyi 5 nap alatt lehet ossze sem jon. Tehat akkor nincs semmifele teendo, nyugodtan roamingon nyomhatom kint a mobilnetet? Nem kell aktivalni elozetesen ezt?
-
Doggy dog
senior tag
Androidos my telenor appban nem mutatja a jelenlegi net csomagot,így lemondani sem tudom?Gondolom csak a netes felületen tudom ezt megtenni,laptopról.
Telenornál kapható Lenovo a2016a40 az a Lenovo vibe b lenne?
Családban van 2 és kellene hozzá tok,fólia.APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
darvinya
titán
Lett új SIM feltöltős kártyám.
Feltöltésről nem jött SMS, Üsz mondta, hogy nem mindig küldenek. -Ok
Na, de azóta semmilyen SMS nem jön.
Telon már mindent átnéztem mi lehet a gond, de minden Ok.
Üsz szerint náluk minden rendben.
Másik készülékben is ugyanaz helyzet.Na most mi lehet a gond?
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
janitor01
tag
Sziasztok,
Vásároltam ma egy Hipernet L-t ami havonta 5930 Ft-ért 100 Gb-mobilinternetet ad Választottam hozzá a 3500 FT os keretből egy plusz egy családi mytv előfizetést és ugye megkaptam hozzá a huaweii rutert (E5186s-22a) meg az apple TV-t
Remekül is megy minden. Jön a TV az apple TV-n. MEgy a net (még netflixezni is tudok míg az adatkeret engedi) de a Youtube nem megy. Egyetlen videót sem játszik le sem mobilról sem gépról. Ez miért lehet? Mi lehet a gond?
-
asdf_
veterán
válasz geckowize #44263 üzenetére
Ha tisztaban vagy vele, hogy mennyi a napi forgalmad, akkor allj csak neki a forgalmi dijasnak. Nekem 5+ eve mutatja a lehuzhato ertesitesi savban a telefon, hogy mennyi az adathasznalatom, hogy allok a havi kvotahoz kepest, 4 evig havi 100 megabyte-ba kellett belefernem, igy teljesen tisztaban vagyok vele, hogy mi mikor mennyit eszik, mit vallalhatok be, mit nem, mobilnetrol egyertelmu, hogy csak az opera minit nyitom meg, hogy az alkalmazasok automatikus frissitese ki van kapcsolva es hasonlok. Ha ez a tudatossag es tudas nincs meg nalad, akkor menj a biztosra, es rendelj valami kiegeszito csomagot, ne en legyek a ludas, ha csinalsz egy tizropis szamlat . Ha sok hivast inditasz, akkor a duot, ha csak netre kell, akkor meg a 3500-ast.
-
marsu.
senior tag
Sziasztok!
Régi SIM-kártya, újra való cseréjét csak az tudja elintézni, akinek a nevén van az előfizetéshez (DPI) kapcsolódó kártya, vagy más is?
-
MODERÁTOR
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #44274 üzenetére
Boltba semmi kedvem menni, mert 1h várakozás kicsit sok nekem.
Igen.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Dr.Én
veterán
Hali!
olyan kérdésem van hogy, MyTariff S csomagom van, még hűség idővel...tudok így Telenor BLUE M csomagra váltani, hogy megmaradjon a számom?
azt látom ennél a csomagnál többet lehet beszélni korlátlanul..és netre is nagyon adatforgalmat ad...WOT: kissio
-
MODERÁTOR
-
Dr.Én
veterán
válasz Viktor0610 #44279 üzenetére
akkor holnap megpróbálom..ha nem sikerül akkor be megyek a telenorba...
ugyan annyit fizetnék...de többet tudnék beszélni, netezni...WOT: kissio
-
MODERÁTOR
-
Dr.Én
veterán
válasz Viktor0610 #44281 üzenetére
Mytelenorra gondoltam..de akkor telefonálok du..melóbol..
Köszönöm![ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
bollokcs80
Korrektor
Arról tudtok valamit, hogy számlásról is lejet kártyásra váltani jóságos hajócsavaréknál?
(MyTariff-ról mennék Mytalkra.)
B.Cs.
-
MODERÁTOR
-
Dr.Én
veterán
válasz bollokcs80 #44284 üzenetére
Értem..nagy francok...
Pont nézegettem az ezen hónapban használt adatmennyiséget.. kb 700 mb-nál járók..azt hiszem bőven elég lesz a csomag..WOT: kissio
-
Dr.Én
veterán
válasz bollokcs80 #44288 üzenetére
Értem... én mindig figyelem... Azt tudom a 300 mb kevés egy hónapra... számomra... buszozás és meló közben sokat éreknrá netezni...
De én is bízok benne hogy elég lesz.
Köszönöm!WOT: kissio
-
törölt tag
válasz darvinya #43423 üzenetére
Bocs a napi búvárért, csak nem volt konkrét információ erre vonatkozóan:
Akkor a MyChat csomagban a Viber, FB, Messenger, WhatsApp, Twitter és Insta ingyenesek, de pontosan melyik funkcióik? Szóval a hanghívás például nem, ez kiderült korábban, de a push-to-talk hangüzenetek, vagy képek, vagy egyéb csatolmányok igen?
-
marsu.
senior tag
válasz Viktor0610 #44274 üzenetére
A 6 számjegyű lesz az, igaz?
-
MODERÁTOR
-
marsu.
senior tag
válasz Viktor0610 #44295 üzenetére
Világos. Köszi szépen!
-
vimes
senior tag
Sziaztok,
ha bemegyek a Telenor üzletbe, hogy vágják meg a micro SIM kártyámat nano SIM méretre, akkor kell-e fizetni érte? Kártyás előfizető vagyok, kb. 4 éves a kártyám. Vagy jobban járok, ha bemegyek egy GSM üzletbe?
"Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok