Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz DrBubo77 #42749 üzenetére
MobilVásárlás
Autópálya-matrica (E-Matrica), MobilParkolás
Mobil Lottó és Mobil Totó
Vasúti menetjegy vásárlás SMS-ben, Utasbiztosítás
Hirdetésfeladás
Színház, zene, Állatkerti belépőjegy
SMSPincér, Csajok és Pasik, Habtárca, Webrandi,
CéginformációXiaomi 13T
-
DrBubo77
veterán
válasz Viktor0610 #42751 üzenetére
A Play-en is le lehet vásárolni?
És a myTelenoron hol tudom megnézni? Sehol nem találtam.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
MODERÁTOR
-
DrBubo77
veterán
válasz Viktor0610 #42755 üzenetére
Csak az app-ban, a neten nem?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
MODERÁTOR
-
DrBubo77
veterán
válasz Viktor0610 #42757 üzenetére
És hogy tudok a terhére vásárolni a Play-en?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
darvinya
titán
válasz DrBubo77 #42758 üzenetére
Mikor rányomsz vásárlás gombra, feldobja a lehetőséget Telenor számla terhelhetőség.
De fontos elsőre, hogy mobilneten legyen az adatforgalom, különben nem azonosítja, utána már mindegy milyen hálón vagy.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
MODERÁTOR
-
A Telenornál ilyen random a számlázás? Van erre magyarázat mielőtt elkezdek anyázni az ügyfélszolgálaton?
Volt a telefonon úgy 9Ft elérhető egyenleg, meg lehasználtam a Klikk 1GB-os csomagot.
Feltöltöttem a mytelenor app-on keresztül 3000Ft-al amihez jár elvileg 150MB adat, jött két SMS, egyik arról, hogy sikeres volt, másik arról, hogy sikertelen volt a feltöltés.
Aztán jött még egy SMS, hogy aktiválták a Klikk 1GB csomagot.
A jelenlegi egyenlegem így lett 1801Ft, meg 823.81MB adat, és végig wifin lógott a telefon| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
draco31
veterán
Feltöltősként ha új simet akarok, az mibe kerül nekem? 8-9 éves már a kártya, aztán nem kedveli az új mobilokat. Azt tudom, hogy a vodánál ingyenes a csere, tapasztaltam.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
wetomi
aktív tag
válasz kraftxld #42761 üzenetére
Valószínűleg időarányosan vonták le a havidíjat és ezért időarányosan kaptad meg az adatkeretet is.
A legutolsó kártyás ciklusfordulónál már nem volt elég egyenleged, hogy megújuljon a teljes keret. A feltöltés után pedig a ciklus fennmaradó időszakára időarányosan aktiválódhatott.Nem mondom 100%-ra, hogy pontosan ez történhetett, nyugodtan javítsatok ki, de a Klikk 1 GB időarányosan terhelődik.
-
válasz wetomi #42764 üzenetére
Most meg lemondtam a klikk-et, mert nem szimpi, hogy így ész nélkül terhelik, aztán most már net sincs a telefonon, akkor ezzel be is buktam az adatot?
Ha igen, ki is vágom a sim kártyát aztán inkább átmegyek normális szolgáltatóhoz| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
darvinya
titán
válasz kraftxld #42766 üzenetére
Menj át normális szolgáltatóhoz, igaz másik is olyan.
De azt nem értem, hogy visszaadsz valamit amit nem kell, aztán mégis kell.?
Viszont minden maradjon a régibe.Ez pont olyan, mint a kidobott ⅔-os csoki a kukába, amit most ürítettek ki.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
boxfan
tag
Mytv-T megrendeltem.Telón meg laptopon megy is szépen.A vadonatúj Samsung tv-vel viszont nem tudom összehozni.Milyen szinkron progi kell hozzá?
Vernee Thor,Xiaomi Redmi 5
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
A Telenornál lévő Huawei P9 Lite az Dual SIM-es?
Egyik készülékükhöz sincs odaírva... gondolom igen, de szeretnék tutira menni.Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
wetomi
aktív tag
válasz Motion_Blur #42772 üzenetére
Nem. A Telenor (és tudtommal a többi szolgáltató az országban) nem forgalmaz dual SIM-es készüléket. A második foglalat csak micro SD kártyát kezel.
-
KTU
addikt
-
wetomi
aktív tag
válasz snooze #42775 üzenetére
Tudom, de ez hiányos információ. Ha a topic összefoglalót elolvasod, akkor ott már részletezik a srácok: link
"Magyarországon hivatalosan, szolgáltatónál és kereskedőknél is a VNS-L21 kapható. Jelenlegi információk szerint előbbinél a második SIM kezelés szoftveresen le van tiltva.
Bár Magyarországon nincs hivatalos forgalmazásban, de az EU -ban létezik egy VNS-L31 verzió is, ami a RAM méretében tér el, 3 gigát kapott. Más specifikációban nincs különbség, így szintén támogatja az LTE B20 hálózatot.
A szoftveres átjárás a készülékek között Tilos!"Hiába van ott a második foglalat, nem fogja kezelni benne a SIM kártyát.
-
darvinya
titán
Valami gond van LTE-vel.
Már csak HSPA+,HSPDA van, 11.ker.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
nextman
aktív tag
Ti hallottatok mar a ciklusidorol?
Rendeltem 14-en egy 1Gb-os adatjegyet, kb. 500 Mb-ot hasznaltam el, amikor lekapcsoltak 19-en a szolgaltatast. Felhivtam az ugyfelszolgalatot, es azert, mert akkor van a ciklusidom.
Nem honap vegen, nem 30 nap mulva, hanem amikor eljon a ciklusido, akkor lekapcsoljak a megrendelt szolgaltatast.Kivancsi lennek mit szolnanak, ha este becsongetne hozzajuk a kozertes, hogy megettek -e mar a kenyeret, mert lejart a ciklusuk?...
-
Prien
addikt
Akinek Hipernet Home csomagja van és mondjuk vidéken él, megnézné nekem,hogy elérhető-e a digi.hu weboldal?
A kevés is több a semminél.
-
KTU
addikt
válasz TomPack #42784 üzenetére
Szerintem ezt azért találták ki hogy "csökkentsék a rendszernyomást",
mivel így 1/3 de lehet 1/4 erőforrás elegendő a számlázás bonyolítására.
Csak így kib@..nak az ügyféllel."Mivel magyarázzák meg, hogy ez jó az előfizetőnek?"
"Hát aki szereti!"[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Top cat
addikt
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani a telenor milyen méretű SIM kártyákat szokott mostanában kiadni?
-
Handball94
aktív tag
Kártyás SIM csere ügyfelszolgálaton történhet meghatalmazással? (Micro-ról Nanora) Mi szükséges hozzá?
-
MODERÁTOR
-
Armahun
addikt
Feltöltő kártyás csomagban mi az az extra net?
Azt írja az app, hogy van 350 mega, de nem lehetett böngészni a készüléken csak plusz adatjegy vásárlásával.Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
MODERÁTOR
-
Armahun
addikt
válasz Viktor0610 #42798 üzenetére
Ezek szerint elég csak beírni egy számot?
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest