Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
gooool
őstag
válasz
Viktor0610 #42144 üzenetére
Orulok!
KTU:
Elnezest, valoban leirta, figyelmetlen voltam.
De koszonom a megerositest, akkor nyugodt vagyok. -
-
darvinya
titán
Tisztelt Viktor0610!
Tudnál pontosabb infót adni melyik üzletekben lesz 29-én rendezvény?
Mert a honlap hivatkozik FB oldalra, de azon csak visszahivatkozás van.
Magyarán infó nincs, csak végtelen ciklus. -
lm83
őstag
Van egy ideje lejárt hűségű előfizetésem.
Páromnak van, hogy ingyen tudjunk beszélni, smarttarifa 1-es.
Már hívták párszor telenortól, de ma volt, hogy itthon voltam és tudtam velük beszélni.
Hát mondták, már régóta hűséges ügyfelük vagyok, meg ilyen és hogy tudnának egy jobb előfizetést neki.
Mytarif xs, 50 helyett 80 perc van benne, meg 50 helyett 200 net és mindez 2790 forintért.
Ó, hát gondoltam magamban, ez ám a gavallér ajánlat...
Hát mondtam, hogy biztos nem, de lehet majd később.
Kérdezni, hát hogy mi nem tetszik benne, Hát mondom, hogy kikapcsolják a netet, ha elfogy, nem lassítják.
Hát de ő nézi, hogy 7 mega volt a fogyasztása, csak. Mondom, ha szabira megyünk vidékre, ott megugrik..
Erre ő, hogy 3 havi átlagot nézett, abban nem látja...
Mondom, majd telefoncserét, akkor majd kötünk ilyet. Erre, hogy hát lehet ezt most is, aztán utána majd ha veszünk telefont, akkor felmegy 3190-re.
Mondom, most akkor sem szeretnénk
Dehát Ő csak segíteni akar, hogy kevesebbet fizessünk.
Hát, mondtam, hogy köszönöm, de most biztos nem És ha jól tudom, ennyiért bármikor tudunk módosítani, mert ennyi a publikus ajánlat is.
Na erre már nem lehetett mit mondani, úgyhogy megköszönte, meg én is.Azért ezzel felhívni engem, hogy hűséges ügyfél meg ilyenek...
Mégha egyel nagyobb csomagot ajánl ennyiért, vagy nem tudom.
Ennyit ér a hűség itt már rájöttem...Na de, nem csak lehúzni akarom őket.. Volt akinek jobb ajánlatot mondtak?
-
KTU
addikt
válasz
gooool #42143 üzenetére
Nem kell feltölteni!
Így is hordozhatod.
Már hordoztam így telefonszámot, pont a Blue-hoz.
Az egyenlegfelhasználási idő lejárta után, még 30 napig a tiéd a telefonszám (hívószám-lekötési idő),
ezen idő alatt tudod hordozni.De ezt már a (#42127) hsz.-ba 4Grider fórumtárs leírta.
-
-
gooool
őstag
válasz
Viktor0610 #42141 üzenetére
Igen, de azt is leirtam, hogy mi viszont Ot ingyen tudjuk hivni a feltoltesi bonusz miatt, amivel ha O nem is tud alapvetoen sokat sporolni, mert kevesszer hiv minket, de mi surun Ot es azzal jelentos osszeget tudunk csaladon belul megtakaritani. Ugye 30 naponta 33 percet fejenkent.
Ne csak az oreglany szemszogebol nezd, hanem az enyem es edesanyamebol is, mint korabban irtam. Jah es a netes okossag is sokszor jol jon nekunk. -
-
gooool
őstag
válasz
Sayuar #42130 üzenetére
es Kedves Tobbiek!
A lenyeg, hogy a Bluenal 180 nap az 1500-as feltoltes rendelkezesre allasi ideje, ami mamam eseteben olykor jol johet, de elsosorban o hivasfogado es mivel anyum es en is Blue-nal vagyunk, igy a feltoltesenkent 33 perc ingyen telefonalassal ingyen beszelhetunk egymassal kb. egesz evben. Ki lett ez matekozva.
De az eredeti kerdesre visszaterve:
Akkor toltsuk fel, vagy rendben lesz a 30-ai halozatvaltasig a lejart egyenleg ellenere? -
Sayuar
senior tag
válasz
4Grider #42134 üzenetére
Ha 1500 Ft-os töltés 90 napos érvényességi ideje most jár le (mint ahogy írta a fórumtárs), akkor az havi 500 Ft-os egyenleg felhasználást jelent. Valószínű, hogy nem havonta 100 megára+ NULLA percre költi az 500 Ft-ot, hanem pl. 10 percre. Ez a 10 perc a bluenál 330 Ft. Tehát havi szinten 170 Ft a spórlás.
Bocs, ha azt feltételezem, hogy az idősebb korosztály nem akar a blues 90 Ft-os nettel trükközni....talán nincs is szüksége netre...
És akkor a vezetékes opció is ugrik....mert a bluenál olyan sincs. -
darvinya
titán
Ma jött:
Kedves Ügyfelünk!
Netezz korlàtlanul és dijtalanul belföldön szeptember 29-én a Telenor Ügyfélnapja alkalmàbòl.
Kellemes idötöltést!
Részletek: [link]
Üdvözlettel: Telenor -
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Szokták mondani, hogy a fórumok alapján csalóka megítélni a dolgokat, mert az emberek csak a problémáikat írják le. Ezért egy kis ellenpont:
Új előfizetés vásárlása miatt a régi Telenoros számot felmondtam július végén. Az ügyfélszolgálatos mondta, hogy minimum a 8. napra tudja rögzíteni, ezért még az augusztusi teljes havi díjat ki kell fizetni. Másnap hívtak az ügyfélmegtartók, próbáltak egy kedvezőbb tarifával maradásra bírni, de én ragaszkodtam a megszüntetéshez. A hölgy mondta, hogy ő tudja rögzíteni úgy a felmondást, hogy a számlazáráskor megszűnjön az előfizetés és így az augusztusi havidíjat már nem kell fizetni.
Szeptember elején viszont megjött a számla az augusztusi havidíjról, mivel a számlazárás utáni napon szüntették meg a számot. Felhívtam a 1220-at, elmondtam, hogy a megszüntetéskor azt ígérték, hogy az augusztusi havi díjat már nem kell fizetni. Ő mondta, hogy a megszüntetés napja miatt jogos a számla, de rögzítette a panaszomat, hogy 30 napon belül kivizsgálják.
3-4 nagy múlva jött is a válasz, hogy a panaszom jogos volt, az augusztusi számlát jóváírták. -
4Grider
nagyúr
válasz
Viktor0610 #42133 üzenetére
Természetesen Blue-ra gondoltam, amikor Telekomot írtam. Mert hogy blue-val való spórolásra válaszoltam.
A blue roaming árai (a kapott welcome sms-ből):
Hìvàsindìtàs EU-bòl EU-ba 52,1 Ft/p, hìvàsfogadàs 4,3 Ft/p, SMS 23,0 Ft/db, adat 19,1Ft/MB, MMS 19,1 Ft/db. Ezekből ugye csak a hívásindítás díja, ami szolgáltatók és díjcsomagok között változik, a többi a max. érték.
De a roaming sokaknak marginális kérdés, a lényeg a perc- és sms díj. Meg persze az, hogy hogy jön ki a 170 Ft spórolás havonta, ha a legolcsóbb és akciós 90 Ft-os mobilnet havidíjakkal számolunk.Ja bocs, ez itt off.
-
válasz
4Grider #42132 üzenetére
Khm.
Egyrészt Sayuar a minimális spórolásra hívta fel a figyelmet (amin én is meg szoktam lepődni egy-egy hordozáskor), illetve a jelenleg elérhető 6 feltöltőkártyás csomagjukból négy esetében drágább a roaming, és kettőben hasonló (esetleg egy-két forinttal olcsóbb, ezt nem szamoltam ki forintra) a külfoldi mobilhasználat.
A Telekom csomagokat néztem, a Blue Mobile számait nem ellenőriztem. -
-
gooool
őstag
válasz
4Grider #42127 üzenetére
Ma hívott a hölgyemény, hogy elfogadta a számhordozást a szolgáltató, így 30-án meg is fog valósulni, hétfőn jön a SIM és 30-án este pedig megtörténik a csere.
27-én jár le a 90 napos 1500 Ft-os feltöltés ideje egészen pontosan.asdf_:
Ez egy ideális világban talán így lenne.
De ez úgy fest, hogy kinyomtatok 8 oldalt, kitöltöm, elküldöm nekik, feldolgozzák, hívnak, hogy okés, majd jön a SIM futárral és az azutáni napokban történik a váltás. -
gooool
őstag
Sziasztok!
Nagymamámnak a kedvezőbb percdíj miatt átvisszük a számát a BlueMobilhoz. A mostani Telenor SIM 30-án veszti érvényét és akkor aktiválódik a Blue SIM.
Na most az egyenlege meg 27-én jár le.
Azt olvastam, hogy ilyenkor még 30 napig aktív marad a kártya, csak utána kidobós.Kérdésem, hogy töltsük fel 30-áig vagy nem szükséges, nem fog semmilyen galibát okozni?
Köszönöm a segítséget!
-
-
Krill77
őstag
Mms t es hangpostat hol tudom tiltani? Csak a telefonos ügyfélszolgálaton? A net az maradhat bár butafonban van.
Kösz -
Krill77
őstag
Hi. Meg semmiva simmel. Tuti nem kell semmit csinálni vele? Csak kibont betesz es vár? Valami reg vagy SMS t nem kell írni?
-
Def26
félisten
Nálam megint nem megy a net.
-
wetomi
aktív tag
-
ftb01
tag
Sziasztok,
ma éjfélkor van számlazárásom, de ma este elutazom Németországba, a kérdésem az lenne ha, előtte megrendelem az EU7M-et akkor azt most beterhelik és használhatom 1 hétig? És a következő záráskor akkor azt nem kell pluszba még fizetni remélem.
Vagy célszerűbb lenne éjfél után rendelni?
ÜFSZ nem adott konkrét választ.
-
ther
aktív tag
Sziasztok!
MyStartos SIM kártyán most jár le a 3 hónapos promóciós Klikk 1GB Promóciós része. Tegnap érkezett az sms a Telenortól, hogy a Klikk 1GB-ot meghosszabbították. Azt viszont nem tudom, hogy ez hogy lehetséges úgy, hogy a kártyámon 0Ft van? Van valami ötletetek?
-
-
neo-geo
senior tag
válasz
Viktor0610 #42107 üzenetére
Okés rendben, hogy az új ügyfél. Rosszul tettem fel a kérdést. Tehát ha az üzletben kötöm meg ugyanezt a szerződést, akkor ötezerrel többért kapom meg a telefont. Viszont így házhoz jön, és elvileg 0 forintért meg kapom a telefont. Nekem itt nem kerek valami
-
-
Krill77
őstag
Valaki?
-
Def26
félisten
-
neo-geo
senior tag
válasz
Viktor0610 #42102 üzenetére
Köszi, és ebben nekik mi az üzlet?
-
Krill77
őstag
Hi. Ma jott meg a telenortol a sim. Betettem a teloba. Mi a teendő? Vagy hamarosan aktiválják?
Köszi -
-
neo-geo
senior tag
Sziasztok. Olyan létezhet a Telenornál, hogy valami zárt csoport, ez egy üzleti csomag, és egy ügynöknél kötöd a szerződést, aki házhoz jön, nettó 7000ft-os havidíj ellenében egy Iphone 5s telefont kapok 0 forintért? A csomag My business L belföldön mindenfelé ingyen telefonálással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Politika
- Star Citizen
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- TCL LCD és LED TV-k
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- HP notebook topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Logitech g920 F1 kormánnyal
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest