Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Kíváncsi vagyok, mikor indítják be az LTE-t 800 MHz-en. Elég sokat várnak vele. Szépen lemaradtak a Telekomtól. Amelynek 3G/4G hálózata nagyon jól használható, néhány itt található véleménnyel szöges ellentétben...pláne közel országos 4G lefedettséggel.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
goop
őstag
válasz szabogabor10 #29052 üzenetére
Hja, arra en is kivancsi leszek, mikor kezdik nyomatni a 800mhz-es 4G-t. Azert neha vicces visszanezni 1-2 eves hireket, hogy pl, a telenor kiserleti radioengedelyt kert az nmhh- tol a 800 mhz sav tesztelesere, hogy elo tudjanak keszulni ra. LOL
-
veterán
-
KamuMazsola
őstag
válasz snooze #29055 üzenetére
Értem én hogy fejlődni meg fejleszteni kell. Lassan már olyan sebességű elérést kínálnak, hogy az egész internetet le lehet tölteni egy óra alatt. De ennek semmi értelme, ha nem megbízható a hálózat és nincs is ekkora sebességre valós igény. Alacsony pingidő és jó lefedettség kell nem gigászi sebesség!
[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
x1port
addikt
válasz halo.balazs #29042 üzenetére
Nem véletlen mondtam én a videófelvételt.
..ismerve a vérprofi rendszerüket. -
club1
veterán
válasz szabogabor10 #29052 üzenetére
Én is várom a 800 MHz-es hálózatot. Sajna a 3G-jük nekem nagyon nem jött be, ha csak annak használatára van állítva a telefonom itt Büdöspesten, elég sok a megszakadás (online rádiót hallgatok autózás közben). Ma csak a nagykörúton 3 megszakadásom volt (az egyik a Blahán). Ez tiszta gáz, amíg Telekommal nyomultam, az egész városon keresztül menve sem volt ennyi. 4G és 3G hálózat vegyes használatával ritkább, cserébe ha váltás van a két hálózat között, hosszabb ideig tart a megszakadás és ráadásul utána dadog a rádió/tv néhány másodpercig...
-
tomp
félisten
válasz Viktor0610 #29037 üzenetére
Az a gáz ami a telenornál folyik!
Az a gáz, hogy október vége óta képtelenek kijavítani egy hibát, bezzeg a díját beszedik. Na ez a gáz! Na de majd kamattal együtt visszaadják! Most is várakozik egy 12,5ezres számla amit csak akkor fizetek be ha jóváírnak belőle. Határidő napján be is megyek ha addig nem lesz semmi, hogy most azonnal oldják meg. -
dptrsk
addikt
válasz Viktor0610 #29037 üzenetére
Azért a Telenornál a legtöbb az 1 előfizetőre jutó forgalom, mert sokszor kell újratölteni, mert félúton úgy gondolja a rádiótelefonos hálózat a sajátosságai miatt, hogy most nincs adat és nem lehet rendesen oldalakat betölteni...
[ Szerkesztve ]
-
Soma01
veterán
50 Giga? Akkor simán csinálhatnának nagyobb csomagokat is (és a másik kettő is), nem hiszem, hogy annyira megfeküdne a hálózat tőle. Mert úgy tudom, minden szolgáltató ezzel takarózik. Ha meg attól félnek, hogy túlterhelt lesz, akkor egyen 2GB/nap az adatforgalom (nem görgethető), ne 60GB/hó.
"Alacsony pingidő és jó lefedettség kell nem gigászi sebesség!"
A Voda pont ezt csinálja az én tapasztalatom szerint. -
club1
veterán
válasz Soma01 #29064 üzenetére
Azért lássuk be, az előfizetők elenyésző részének van korlátlan csomagja. Szerintem simán megfeküdne a 3G hálózatuk 10%-nyi ilyen előfizetőtől, az LTE hálózatuk pedig 20%-tól. Jó eséllyel a Telekom is.
A Vodafone 900 MHz-es 3G hálózata tényleg a jó lefedettségről híres, cserébe viszont a csomagkésés (ping) többnyire nem igazán kiemelkedő. És ugyanígy a Telekom 800 MHz-es 4G rendszerén sem a csomagkésére gyúrtak, mert a távolságok miatt nem is lehet... -
törölt tag
válasz Soma01 #29064 üzenetére
Ha nem akarsz vagyonokat fizetni, akkor az éjszakai opcióval 100GB -ig fel tudsz menni, plusz a normál kereted. Sajnos, ez csak előfizusban van és csak adatkártyához rendelhető. Néztem a csomagokat, van egy havi 5 ropi körüli, ami LTE -s és van benne annyi havi bónusz, hogy az éjszakai +100GB -ért már nem kell külön fizetni. Most havi hármat fizetek a 2GB Deezerért. Nem egy egetverő ugrás, főleg, hogy ezzel nekem nincs a Telenor felé GSM hívásköltségem, mivel neten telefonálok. Tulképp ezért vettem dual SIM -es telót. Egyik slotba a feltöltős a számommal, hogy elérjenek, a másikba meg az adatkártya a nethez, meg a telefonáláshoz.
-
-
veterán
-
Tibee86
nagyúr
válasz szabogabor10 #29071 üzenetére
Mindezt milyen sebességgel? Gondolom ilyen max 3MB?
x1port: A negatív vélemény, meg a állandó szándékos flame keltés kicsit más dolog, tudtommal téged azért raktak ki, ismét...
[ Szerkesztve ]
-
Bandi8407
tag
Üdv! Pontos szokott lenni a telenor netshop? Elvileg hétfőre várom a telómat..
-
x1port
addikt
válasz Tibee86 #29072 üzenetére
Engem nem raktak ki.
Nem keltettem a pánikot.
Leírtam a negatív véleményemet a hibás szolgáltatásról amit fotóval is igazoltam.
Ha ezért kiraknak az gáz. ( nem nekem )Ügyvédi eljárással folytatom a telenor elleni harcomat.
Asszem ha ide került a sor akkor nem az égbe beszélek.Itt meg minden negatív kritika és jószándék arra,hogy más be ne szívja a dolgokat már flame keltés.
Szóval hajrá. Lehet jelenteni srácok.
-
club1
veterán
válasz x1port #29074 üzenetére
Mondjuk elég nehéz nem flame-nek minősíteni amit csinálsz. Lassan már minden 5. hozzászólás a tiéd a fórumban, és mind erősen negatív. Hidd el, ha egyszer-kétszer leírod a gondod, az is eljut az avatatlan szemekhez, ha pedig esetleg valaki mégsem olvassa, még mindig felhomályosíthatod. De te folyamatosan kérdés nélkül nyomatod. Hidd el, nem kicsit unalmas. A mi flottánk is évek óta szop velük, mégsem sírom tele a fórumot, elég ha leírom akkor a bánatom, amikor valaki felbuzdul azon, hogy milyen jó cég is a Telenor. Egy pillanatig sem akarom mentegetni ezt a céget, de az az ámokfutás, amit a ZTE hálózatra való áttéréssel műveltek, az pontosan ugyanaz, mint amit a Telekom tavaly május óta az ügyviteli rendszerével művel.
-
asdf_
veterán
válasz x1port #29074 üzenetére
Itt meg minden negatív kritika és jószándék arra,hogy más be ne szívja a dolgokat már flame keltés.
Ha tomppal karoltve folyamatosan, megallas nelkul fikaztok, raadasul a mondandotok tartalma eroteljesen ismetlodik (ugyanazt a problemat, serelmet ismetlitek ujra es ujra), mindekozben a topic utso 500 hozzaszolasabol -ugy, hogy volt benne mondjuk kb 60 kulonbozo ember hozzaszolasa- vagy 10% a tietek (has szamok, de gondolom erted, mire celzok), akkor tetszik, nem tetszik, az flame (meg mint korabban jeleztem, kurva unalmas is). Nehez lenne meggyoznod barkit is, hogy nem az.
[ Szerkesztve ]
-
x1port
addikt
Rájöttem,hogy felesleges itt hozzászólni.
Vissza is vettem.Más úton folytatódik.
A végeredményt majd megírom.
-
Grougon
tag
Sziasztok,
keresnék valakit aki tudna segíteni egy telefonszámmal.
Vállalti hipernet medium-ra nem tudják valamiért aktiválni a teljesen korlátlan sebesség és adat opciót.
Ügyfélszolgálaton azt mondták hogy keressek valakit akinek van ilyen teljesen korlátlan csomagja és akkor össze tudják hasonlítani a kettőt hogy mi maradt ki az enyémből ami miatt nem megy (vicc azért hogy ők nem tudnak ránézni egy másik ilyen előfizetésre anélkül hogy nekem kelljen keresgélnem...)
4G hozzáférés is szükséges hogy legyen a csomagon.Ha valaki tud segíteni jelentkezzen privátban légyszíves.
Köszi
-
dellfanboy
őstag
van olyan opció a telenornál, hogy korlátlan deezer? állandóan elérem az 500mb-t...ha igen mennyi a korlátlan deezer?
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
dptrsk
addikt
Az nem megoldás, hogy csak akkor ir ha valaki kérdez, hiszen a célja, amit 100%osan megértek, hogy mindenkit elrettentsen, mert a telenor jelenleg egy vicc... S ha valaki komment nélkül benéz, akkor lássa, hogy mi folyik itt...
Emelett a negatívumoknak általában nagyobb a súlya, ha nem fizeted a számlát szolnak érte, ha rendesen fizeted semmit nem mondanak.
A fórum arra is való, hogy tapasztalatokat osszunk meg egymással.
S míg egy hiba fenn áll és a Telenor sz@rik bele, addig nincs más mód mint fórumokon tájékoztatni mindenkit milyen a telenor hozzáállása egy hiba esetén...[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz dptrsk #29082 üzenetére
"A fórum arra is való, hogy tapasztalatokat osszunk meg egymással."
Pontosan. Nem arra, hogy minden nap 5x ugyanazt beírja valaki heteken keresztül, és ha bárki bármit beír, akkor jön a "telenyomor" és hasonló szellemes megjegyzések, amire te is szeretsz rákontrázni. Nem hiszem, hogy viccből kapott figyelmeztetést flame miatt.
Számomra az is furcsa, hogy a Telekom topikba segíteni jársz, ide csak fikázni. Telekomnál dolgozol nem?
De kipróbálhatjuk, hogy mostantól minden nap 5x beírom, hogy én mit tapasztaltam/tapasztalok a Telekomnál az évek alatt, és meglátjuk mit szólnak hozzá a moderátorok.[ Szerkesztve ]
-
Dave1984
őstag
válasz dellfanboy #29081 üzenetére
Deezer hozzáférés korlátlan, az adatforgalom nem!
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
veterán
-
dellfanboy
őstag
válasz Dave1984 #29084 üzenetére
igen igen, de akkor itt nincs olyan opció mint a rózsaszíneknél, hogy a zenehallhatás és a mobilinternet (ami a zenehallgatáshoz szükséges korlátlan? ergo váltanom kellene a Telekomhoz spotify-ra? (pl. music m)
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
dptrsk
addikt
válasz Tibee86 #29083 üzenetére
Nem dolgozom a Telekomnál. Csupán azért segítek a Telekom topikban, mert rászolgált a Telekom, hogy ne rossz dolgokat írjak oda.. Ha a Telenor megoldotta volna a problémáimat(vagy legalább próbálta volna megoldani!) itt is ugyan olyan készséges lennék, de sajnos a Telenor rászolgált a semmilyen esetben nem ajánlott kategóriára.
Szerintem a Telenor rászolgált, hogy ezt kapja, akár fórumon keresztül is. Már párszor leírtam, hogy nem egyszer próbáltam a hivatalos utat és csak utána írtam ide, miután semmit nem ért a panasz.
Telekomnál is volt amit lezártak (vezetékes oldalon rendszeresen kivizsgálás nélkül lezárják), de ha visszanyittatom a hibajegyet, akkor mindig megoldódott másodjára a hiba..
(nem mellesleg a Telekom olvassa a MA fórumokat és tesz a hibák ellen)Itt a Telenornál, pedig felhívnak, hogy a rendszerben minden rendben és csókolom, ha hiba van az nálad van.
Emellett az ügyfélszolgálat hívásánál is a Telenor rendszeresen nem tartotta be az 5 percet(szerintük rájuk ez nem vonatkozik, ezt levélben leírták nekem).A Telekom, ha trükközve is, de eleget tesz a szabályozásnak...(nem mondom, hogy jó az amit csinál, emelett elhiszem hogy sokat kell ott is várni..)
Szerintem, ha még mindig fenn áll a hiba a Telekomnál(mert ugye akik ide posztolják, hogy baj van, azon személyeknek a mai napig nem oldották meg!!), akkor ha nem oldották meg, annak ellenére, hogy 2x bejelentetted(ha olyan a hiba példaidőpontokkal). Nyugodtan írd be naponta többször a Telekom topikba.
Megérteném, hogy idegesítő, ha 1 embernek lenne problémája
De az hogy tömeges hibáról van szó, és a Telenor sajnos nem törődik ezzel, nem értem miért idegesítő.
Ráadásul a fórumtárs többnyire új mérésekről számol be, nem pedig egy esetet emleget fel folyamatosan. -
taip
senior tag
válasz dellfanboy #29086 üzenetére
Nem, itt az adat független a zenés díjcsomagtól, a normál keretedet terheli.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
veterán
-
törölt tag
válasz dptrsk #29089 üzenetére
Én is látom a Telenoros problémákat, csak az ügyintézéssel és a hozzáállással kapcsolatos tapasztalataim mások. Magentásoknál volt előfizetésem, nagynéném pedig T-Home -os és persze az Ő problémáit is én intézem. Katasztrófa! Nem kis viták után az előfizetést sikerült megszüntetnem, a T-Home -os router mögötti NAS -t pedig egy éve nem tudom elérni kívűlről. Úgy sem, hogy egy illetékes dolgozó itt, a fórumon felajánlotta a segítségét és próbálta kideríteni a hibát. A Telenornál a nagyon sok év alatt voltam már kártyás, egyéni és üzleti előfizető (kapcsolattartói státusszal) és eddig igen jó százalékkal oldódtak meg a problémák. Soxor nem is teljesen a hivatalos módon, ami kizárólag a Telenoros dolgozó hozzáállásán múlt.
-
veterán
-
x1port
addikt
válasz szabogabor10 #29094 üzenetére
Ezek provokálnak engem vazze !!
De azért az EDGE ott figyel a háttárbenMondjuk 1 forintot sem ér ez igaz. REG-et adok érte
De majd csak HU-kor.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
x1port
addikt
válasz szabogabor10 #29096 üzenetére
Csepelen igen.
A 2014 már sajna úgy telt el , hogy hébe-hóba volt csak H+Ezt a screen shot-ot a Corvin-negyednél lőttem.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz x1port #29097 üzenetére
Hát, akkor tényleg gyászos a BP-i lefedettségük / hálózat teherbírása.
Egyébként az is szép, hogy csak úgy lekapcsolgatnak cellákat...polonic: könnyen elképzelhető a helyzet, mivel pár száz méter is számít a celláknál...pláne a Telenor celláknál.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
x1port
addikt
válasz szabogabor10 #29099 üzenetére
Inkább ilyen kutya vacsorája.
Vagy van vagy nincs.
Nézem a jó oldalát. Lassabban jár le EDGE-n az 1 gigás adatkeretemMár egy másik szolgáltató kártyáját használom az elsődleges telefonban.
Itt már csak mosolygok nap mint nap.Ez az SMS-ük is feldobta a napom
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest