Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Yettel topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 10:49:25

LOGOUT.hu

Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Inflációkövető díjkorrekció 2024

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29351) #79335424 válasza taip (#29346) üzenetére


#79335424
törölt tag

Havi 3000Ft a 2GB Deezer.

(#29352) Landsmann válasza dptrsk (#29344) üzenetére


Landsmann
addikt

Csak nem érted. 2011 áprilisban lett a kártya cserélve és attól az időponttól kezdve lényegesen gyorsabban merül a telefon. Nem hetek vagy hónapokkal később, hanem azonnal.

Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1

(#29353) vwpolopg válasza vwpolopg (#29288) üzenetére


vwpolopg
őstag

A történetem még mindig nem ér véget :D

Bementem ma egy üzletükbe és végre ki tudtam fizetni a kötbéremet. De!

Probléma1: Továbbra is csak készpénzben, bankkártya nuku, nem vagyok ügyfél, blablabla.

Probléma2: Nem kaptam semmilyen papírt ami igazolja, hogy az előfizetés fel lett mondva, a tartozás ki lett egyenlítve. A válasz erre, hogy postán fogom megkapni. Én ezt nem hiszem el nekik... kinek van igaza, tényleg kapok?

Probléma3.: Tudom, hülye vagyok, ugyanis: Nem láttam a számlát amit kifizettem. Ugyanis ugye postán nem kaptam meg, a my telenorba dec. 17.-e, az előfizu megszüntetése óta nem tudok belépni érdemben, a boltban pedig nem tudta megmutatni a betanuló dolgozó én meg rohantam a távolsági buszomhoz, nem volt időm kiverni a balhét. Amit kaptam a készpénz befizetése után az egy: Átvételi nyilatkozat távközlési szolgáltatáshoz kapcsolódó telefonszámla kiegyenlítéséről nevű papír. Van sorszáma, illetve szerepel rajta a kifizetett számla száma. Dátum, üzletkód, üzletkötő kód, stb.

Probléma4: Ma jutott eszembe, hogy egy nyomorult visszaigazoló emailen kívül semmit nem kaptam decemberben, miután my telenorban végtörlesztettem az előfizuhoz vásárolt tabletet. Ez mennyire normális? Sehol egy letölthető pdf számla.... Nem, a my telenor felületén sem volt, ott csak a havi számlákat lehetett letölteni.

A kifizetett összeg stimmel, forintra a: (kötbér összege 1,- Ft), valamint tarifahűség (kötbér összege 25.021,- Ft).+ a 2490-es havidíj 2/30-a, szóval azzal nem volt gond, ez alapján valószínűleg tényleg a kötbéremet fizettem ki, csak jó lenne valami lezáró papír, illetve a számla is hasznos lenne...

(#29354) #79335424 válasza vwpolopg (#29353) üzenetére


#79335424
törölt tag

Én nem vagyok jogtudor, de tudomásom szerint, ha valamit kifizetsz, arról valamilyen formában elismervényt kell kapjál. Nem postán, hanem ott, helyben. De tény, hogy szeretik az ilyet elsumákolni. A T -nél ugyanezzel próbálkoztak. Aztán kértem tollat, papírt és ott, helyben írtam egy igazolást, hogy kifizettem mindent, nincs követelésük felém. Majd odatoltam az ügyintézőnek, aki közölte, hogy ilyet nem írhat alá. Kérdeztem, hogy miért, tán nem igaz, hisz maga mondta az összeget, én meg kifizettem? Nemsoká előkerült a főnök is és mégiscsak lehetett róla elismervényt kiállítani.

(#29355) asdf_ válasza Landsmann (#29352) üzenetére


asdf_
veterán

Es nem lehet az, hogy mivel valami vizozon elotti keszulekkel nyomod, esetleg a te keszuleked a harom feszultseg kozul valamelyiket nem tudja, ezert force-olva x V-on megy hanem Y-on, de a regebbi ezen a feszultsegen jobb volt, mind a mostani, de a mostanit meg jellemzoen uj telefonokkal hasznaljak, amin viszont Z feszultsegen sokkal jobban teljesit, mint mondjuk nalad X feszultsegen, igy itt nem is jelentkezik a nalad levo problema?
(nem mellesleg, amikor az okostelefonokat ugyis naponta tolti az ember igy ott toklenyegtelen, neked meg hogy nem 6 hanem mar 5 naponta kell tolteni, ugy oszinten, de tenyleg, nem kurva mindegy? ;) Egy total jelentektelen problemabol csinalsz itt akkora gondot... ;) ).

(#29356) asdf_ válasza vwpolopg (#29353) üzenetére


asdf_
veterán

En azt nem ertem, hogy a banatert nem lehet a lelepo felhasznalok pannonline-os accountjat readonly-ban a felmondas utan egy honapig -de minimum az utolso szamla befizetesi hataridejeig eletben tartani? Mert akkor latja az utolso szamlajat, le tudja toltenim be tudja fizetni es nem kell a csekkel szarakodni vagy utalni, meg ilyenek. Akar olyan huszarvagassal, hogy sim nelkul 1 ft-os havidijjal es barmi egyeb kotelezettseg es jog nelkul elofizeto marad, amire adnak 100%-os tarifakedvezmenyt, es akkor mar le is van papirolva, vagy barmi.

[ Szerkesztve ]

(#29357) Landsmann válasza asdf_ (#29355) üzenetére


Landsmann
addikt

Nem csinálok én itt problémát ebből, csupán megjegyeztem, hogy ami újabb, nem freltétlenül jobb. Sajnos éppen elég példa van erre, minél újabb egy technológia, annál inkább silányabb a minősége. Vonatkozik, ez az elektronikai dolgokra is. Naja, nektek az okostelefonnal nem tűnik fel, hogy nem 24, hanem 22 óra alatt merül le. :D De több napos készenlétnél észrevehető a különbség. Lehet, hogy a telefon nem kezeli le rendesen a különböző feszültésgeket, de az is lehet, hogy valóbana SIm kártyák a silányabbak. Én inkább ez utóbbit tartom valószínűnek.

Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1

(#29358) taip válasza #79335424 (#29351) üzenetére


taip
senior tag

Igen, és akkor mi van?

Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)

(#29359) x1port válasza vwpolopg (#29353) üzenetére


x1port
addikt

Szerintem jelentsd fel őket a megfelelő helyen.
Minden fizetés után jár valamiféle nyugta.

Egyszer külföldön voltam és csúsztam a fizetéssel.
Gondoltam jófej leszek és befizetem személyesen az egyik üzletben.

Srác elvette a lét és mondja :rendben vagyunk -köszi ,viszlát !

Na erre borult az agyam.
Azt hittem kiszedem a pultból és összetöröm.

Nem elég ,hogy szabályt sért de meg lekezelő kis gyökér is volt.

A hangzavarra odajött az üzletvezető aki elmondta,hogy természetesen kapok róla papírt , amit a gép ki is nyomtat automatikusan.
Csak a kis majom lusta volt elmászni a nyomtatóig.

Remélem már nem dolgozik ott !

(#29360) vwpolopg válasza x1port (#29359) üzenetére


vwpolopg
őstag

A kp. befizetéséről van papír, ez igazolja, hogy elvették. Csak ugye a számlát nem tudom, hogy mit is tartalmaz (nyilván de, mert csak a kötbér lehet rajta meg a részhavidíj) amit kifizettem... Várok péntekig, ha nem jön meg a levél postán a számlával és valami papírral ami igazolja, hogy nincs feléjük tartozásom, megy a levél nekik egy kis homáros/nmhh-s/nyilvános fórumos fenyegetőzéssel...

Szerk.: Mint írtam, ezt kaptam: Átvételi nyilatkozat távközlési szolgáltatáshoz kapcsolódó telefonszámla kiegyenlítéséről . Gondolom minden bolti kp. mozgás után ezt nyomtatják...

[ Szerkesztve ]

(#29361) x1port válasza vwpolopg (#29360) üzenetére


x1port
addikt

Kár volt kifizetned.
Végül is nem nyertél rajta 1 forintot sem viszont rendesen felpattantál szo.ó rollerre :U
Rohangálhatsz utána hogy fizethess.

(#29362) #79335424 válasza taip (#29358) üzenetére


#79335424
törölt tag

Akkor az van, hogy
1.: A jelenség nem csak a Telenor -ra jellemző.
2.: Nem kell feltétlenül beletörődni abba, amit mondanak.

(#29363) taip válasza #79335424 (#29362) üzenetére


taip
senior tag

Nem csak a Telenor-ra jellemző? Hát nem tudom... Ha a Telekomnál megnézzük a hasonló konstrukciót, akkor egy Next S-hez rendelhető NetPlusz L néven 1GB 1290-ért, ami engedi a 4G-t is.
Valami hasonlót szeretnék itt is, mert most a plusz 1GB 2490 Ft és marad a 10 Mbit-es korlát.

És hogyan kell "nem beletörődni"? Azon kívül, hogy itt beszélgetünk róla, mit tudok tenni? Írjak nekik, hogy csináljanak úgy, mintha az ügyfeleknek jót akarnának tenni?
Úgy tűnik, túl sok ügyfelük van, mert nem törik össze magukat, hogy megtartsák őket.

Minden reklámjukban csak a hipernetet nyomatják, közben úgy féltik a nyamvadt kis 4G hálózatukat, nehogy sokan rátévedjenek. Cserébe legalább nem jó a lefedettségük. :(((

Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)

(#29364) #51970304 válasza taip (#29363) üzenetére


#51970304
törölt tag

Sajnos nekem a munkahelyen lenne csak szükségem a mobilnetre...De pont ott nincs lefedettség....Nem,hogy netezni.Örülök ha telefonálni tudok.

(#29365) #79335424 válasza taip (#29363) üzenetére


#79335424
törölt tag

Bocs, nem néztem, hogy egy másik hsz. -emre reagáltál! Szóval, az 1 és 2GB Deezer az 4g -s. Ez a kapcsolati módot jelenti, semmi köze az elérhető sávszélességhez. Nekem feltöltősöm van, nem előfizetésesem. Így a max. sávszél. a 7,2Mb/s akár 3g -n, akár 4g -n. Viszont a 4g esetében rövidebbek a pingek és kisebb a csomagveszteség. Ez nagyon sokat számít, pl. VOIP -nál. Ráadásul a Telenor nem tilt. T -nél jelenleg nincs olyan, feltöltőshöz rendelhető adatcsomag, aminél ne lenne tiltott besorolású a VOIP. Ennyit a szolgáltatók fair -ségéről.

(#29366) Vangelis


Vangelis
nagyúr

Üdv!

Most akarnak velem cserélni egy S4 mini-t

Állítólag nem előfizetéses :)
Tudom mi történhet, nem ma kezdtem.

Van már egyszerűbb mód megtudni, hogy nem lesz -e tiltva mint a 1430-on lekérdezni?

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

(#29367) club1 válasza Vangelis (#29366) üzenetére


club1
veterán

Persze. Elkéred a készülék számláját és a hozzá tartozó előfizetést. Ha a számla/előfizetés hiányzik/elveszett, az az átverés kategória. A 1430 amúgy sem fog egy szerződéshez tartozó telefonról információkat idegeneknek kiadni.

(#29368) asdf_ válasza Vangelis (#29366) üzenetére


asdf_
veterán

Írtok egy adásvételit, melyben az eladó vállalja, hogy a telefon tehermentes és/vagy amennyiben szolgáltató által számlanemfizetés miatt korlátozásra kerül, akkor az eladó 100% pénzvisszafizetési garanciát vállal erre az esetre?

(#29369) x1port válasza asdf_ (#29368) üzenetére


x1port
addikt

Az nem az igazi.
Aztán ha baj van bottal kergetheti.
Jobb vásárlás előtt megbizonyosodni róla :K

(#29370) Soma01 válasza x1port (#29369) üzenetére


Soma01
veterán

Ha van adás-vételi, akkor nem neki kell kergetni. :DDD Külön kergető-szerv van erre. :DD

(#29371) taip válasza #79335424 (#29365) üzenetére


taip
senior tag

Igen, tudom, hogy a 4G jobb még korlátozott sebesség mellett is.
Igazából a 10 Mbit is elég arra, amit az ember egy mobilról szokott csinálni, de egyrészt továbbra is nagyon drágának tartom a 2490 Ft-os bővítő árát 1 gigáért, másrészt ha már ennyibe kerül, akkor igazán mondhatnák azt, hogy a max. sávszélesség is mondjuk 20 Mbit és rögtön másképp jön le a dolog, akkor nagyvonalú ajánlatnak lehetne mondani, nem lenne ilyen kicsinyes. (És még akkor sem reklamálhatnék, ha nincs meg a magasabb sebesség folyamatosan, szóval nem lenne nagy kockázat a részükről.)

A VOIP nem tudom itt hogy van, tudom, hogy a T-nél eléggé tiltják. Mivel a nejem használja az előfizetést és ő képes akkor is telefont használni, amikor lehetne Skype-ot és társait, annyira nem érint a VOIP kérdés. (Illetve én használom, de az egy másik kérdés.)

Amúgy meg lehet, hogy azért drága a kiegészítő opció, mert egyrészt nem vehetem más szolgáltatótól azt a felét, másrészt pedig meg kell fizetni a VOIP által okozott bevételkiesést is.

Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)

(#29372) x1port válasza Soma01 (#29370) üzenetére


x1port
addikt

Ismerem a kergető-szervet egész közelről ;)
Pont sz@rnak rá.

Elhúzódik hónapokig/évekig.
Peres eljárással igényelheti vissza a pénzét.

Szerintem senkinek nem hiányzik ez a herce-hurca.

(#29373) ferke72


ferke72
aktív tag

Telenor lefedettségről azt tudnotok kell viszonylag jó,a t-mobile sávosan kínálja több alternatívában 4G csomagjait árban hasonlóak.Viszont vodafone állítólag még ha "csak" 42Mbit garantál lefedettségben sok helyen említve jobb!
Nekem is van hangalapú előfizum vodánál hozzá egy kis net elérhetőség is, mikor azzal a kártyával rámértem ugyanott ahol a telenorral kicsit meglepődtem..szóval voda zokszó nélkül jobb eredményeket hozott,igaz itt 3G a maximum telenor szinten.Telekomot ezen a részen nem tudom hasonlítani elég vacak lefedettségben.
Valakinek fontos az állandó kapcsolat úton is mozgásban akkor voda viszont ha egy kifejezett ponton van legtöbbet akkor érdemes mindhármat kipróbálni. Kicsit off lett a hozzászólásom nézzétek most el nekem :D

Nem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.

(#29374) club1 válasza Soma01 (#29370) üzenetére


club1
veterán

Felejtsd el. Egy adásvételi szerződés által biztosított jog érvényesítéséhez a rendőrség nem asszisztál. Ha túl vagy a bírósági szakaszon akkor esetleg, de olyankor sem törik össze magukat.

(#29375) Soma01 válasza club1 (#29374) üzenetére


Soma01
veterán

Ok, nekem nincs tapasztalatom szerencsére. Akkor erre ne alapozzon senki. ;]

(#29376) #79335424 válasza taip (#29371) üzenetére


#79335424
törölt tag

Sztem a 7,2, vagy 10 már tök mindegy. Amíg 3g -s telóm volt, addig annak az értékei alapján úgy gondoltam, hogy majd a 4g -s, dual SIM -es telónál rakok bele egy adatkártyát. De most látom az értékeket, és 4g -n, ahol én járok, ott veri a csomag plafonját. Ez Budapesten sok címet, a vidéki városokban pedig a színházak környékét jelenti. Ma pl. Siófokon voltam a müvházban és ott is full 4g volt. Az 1GB valóban drága, de a 2GB nem a duplája, csupán 500Ft -tal drágább. Nem mondom, hogy ez hú de jó árban van, de mivel ezzel nagyjából letudom a telefonálást is, így annyira nem sír a szám miatta.

(#29377) flegga92


flegga92
senior tag

Sziasztok!
A cégnél lecserélték a mobilnetet és kaptam egy Huawei E367 modemet, díjcsomagot ne kérdezzétek, nem tudom. Békéscsaba-Szolnok között a vonaton egyszerűen használhatatlan, kb 10 percig az indulás után nincs semmi baj, majd folyamatosan dobálja a netet és max EDGE-re csatlakozik fel. Ha olyan helyre érünk, ahol lenne 3G ott sem nagyon akar átváltani. Ha fix helyen vagyok akkor képes HSDPA+ ra is felcsatlakozni, viszont 10-15 perc után ledobál. Előtte a telekomnál volt Huawei e173 modemmel a net. Azzal ezen a távon kb 3 helyen dobott le, EDGE helyen volt, de legalább lehetett használni. Fix helyen nem dobált sosem. Mivel sosem volt még semmi közöm a telenorhoz ezért nem tudom eldönteni, hogy a hálózat ennyire rossz, vagy a modem a hibás. Mondjuk amikor egyik barátommal utazunk akkor ő sűrűn panaszkodik, hogy megint nincs nete a telefonon, nekem pedig midig van. Mindkettő telefon Samsung galaxy s4.

(#29378) dptrsk válasza flegga92 (#29377) üzenetére


dptrsk
addikt

Üdv a hipernet világában...
99%, hogy a hálózat miatt van, jelenleg ezt tudja biztosítani a telenor

(#29379) flegga92 válasza dptrsk (#29378) üzenetére


flegga92
senior tag

Hát remek... gondolom 2 fillérrel olcsóbb volt a telekomnál... Remélem a telefonszolgáltatást nem fogják áttenni gondolom az is hasonló színvonalú... Bár nem hiszem, hogy 500+ telefont is vennének mert azok mind függők.

(#29380) club1 válasza flegga92 (#29379) üzenetére


club1
veterán

Általában flottát egyszerű átvinni, mivel az új szolgáltató a két-három év hűségért cserébe biztosítja a flotta új készülékeit. Legalábbis a két T-nél még ez is opció. 2G-n amúgy használható a Telenor telefonálásra, csak ritkán van recsegés-bugyborékolás.

[ Szerkesztve ]

(#29381) dptrsk válasza club1 (#29380) üzenetére


dptrsk
addikt

Illetve időnként csak segélyhívás..(igen 2G-n, nem pince, budapesti 1. emeleti lakás erkélye.)

[ Szerkesztve ]

(#29382) polonic válasza club1 (#29380) üzenetére


polonic
félisten

nálam szar, nagyon, kimarad néha pár szó, ha hálózaton kívülre telefonálok
a régebbi privát előfizetésemmel is ez vol
3g-n a hívás meg katasztrófa, ha hálón belül hd hanggal beszélek, nem igazán sikerült a wb-amr codec implementálása vagy csak ennyire szarul tudja a zte

(#29383) asdf_ válasza polonic (#29382) üzenetére


asdf_
veterán

Nekem az volt a fura Telenorrol Vodara valtas utan (ugyanazon a keszuleken, megmielott), hogy Telenornal talan ha mutatoba volt egy ketszer HD hanghivasom. Most meg kb. minden masodik az (a huszforintos kerdes pedig, hogy a HD hang az csak sajat halozaton belul megy, vagy atadodik idegen halora meno hivasnal is?)

(#29384) polonic válasza asdf_ (#29383) üzenetére


polonic
félisten

csak saját hálózaton belül megy és kell hozzá 3g lefedettség, plusz a telefonoknak is tudniuk kell a wb-amr codecet

(#29385) szabogabor10 válasza asdf_ (#29383) üzenetére


szabogabor10
veterán

Csak hálón belül megy.
Telekomnál stabil 3G-s helyeken nálam mindig HD hang van, ha a partner is Telekomos, és telefonja is támogatja (túlnyomórészt igen). Elégedett vagyok.

[ Szerkesztve ]

iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen

(#29386) asdf_


asdf_
veterán

Akkor nem szoltam egy szot sem :) (minden masodik hivas kollega vagy voda flottas ugyfel :) )

(#29387) cigam


cigam
félisten

Létezik olyan megoldás, hogy SMS-el feltöltök egy prepaid előfizetést?
pl. elküldöm a "telefonszám,5000" SMS-t, és az én egyenlegemből levonja, vagy hozzácsapja a havi számlához.

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#29388) club1 válasza cigam (#29387) üzenetére


club1
veterán

(#29389) cigam válasza club1 (#29388) üzenetére


cigam
félisten

Köszi!

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#29390) btz


btz
addikt

Telenornak már működik a 800 mhz-s LTE mobilinternetje?

ⓑⓣⓩ

(#29391) club1 válasza btz (#29390) üzenetére


club1
veterán

Még nem.

(#29392) ferke72 válasza club1 (#29391) üzenetére


ferke72
aktív tag

26-a után tudnak majd fejlesztésekről..jobb lesz a 800 frekvencia?

Nem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.

(#29393) szabogabor10 válasza ferke72 (#29392) üzenetére


szabogabor10
veterán

A vidéki lefedettséget fogja jelentősen javítani. Lásd Telekom jelenlegi lefedettsége.

[ Szerkesztve ]

iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen

(#29394) csernak75 válasza ferke72 (#29392) üzenetére


csernak75
senior tag

Ha 26-án kapcsolnák be is késő volna... ;]
4G-t akarok most! :D

De remélem 1-2 hónap alatt lessz is valami előrelépés!

(#29395) ntomka válasza ferke72 (#29392) üzenetére


ntomka
nagyúr

Hiába fejlesztik, ha alacsonyabb csomagokban nem engednek fel rá.

ツ Headphones on - World off

(#29396) cigam


cigam
félisten

Van vkinek tapasztalata a mytv chromecast-al?

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#29397) BomiBoogie válasza Viktor0610 (#27957) üzenetére


BomiBoogie
MODERÁTOR

Az mit jelent, hogy a Hipernet Home "zártkörű"?

Csak azért, mert nekem az van, 2 év hűséggel, de én is láttam, hogy már lekerült.

@Def26:
Szerintem amúgy Pesten, pl. az Astoria ügyfélszolgálaton elő tudsz fizetni rá, én is ott intéztem, mert azt mondták, eleve csak pár helyen van az országban ilyen LTE router készleten.

Tudom, hogy régi a poszt, de a témára rákeresve ezeket dobta ki. :)

(#29398) ferke72 válasza ntomka (#29395) üzenetére


ferke72
aktív tag

Ebben egyetértek veled,ezért mondtam azt ha valakinek ez fontos mérlegeljen másik szolgáltatón..
Azért 26-a mert akkor kapnak idei fejlesztésekről információt ügyfélszolgálatok :D Kicsit futóverseny vagy gyalogló tempó szolgáltatók terén,és rendesen le van maradva mindenki. Míg kint már magasabb sávszélességek bevezetését tesztelését végzik itt örülünk ha meglévő lefedettséget tökéletesítik már évek óta :U

Nem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.

(#29399) tomp válasza cigam (#29396) üzenetére


tomp
félisten

Van!
Nem valami csúcs. A tv adások SD-ben mennek talán az m1 és m2-n van a legjobb minőségű kép. Egyedül az AXN Now megy HD-ben. Megoldhatták volna, hogy chromecast esetében a csatornák HD verziói menjenek...

(#29400) szabogabor10 válasza ferke72 (#29398) üzenetére


szabogabor10
veterán

A Telekom már tesztelte a 300 Mbitet. Egyelőre máshol is csak tesztelik, sehol se vezették még be teljesen Európában. Úgyhogy sebességben nem vagyunk lemaradva. Csak LTE lefedettségben a Telenor. :D
Arról nem is beszélve, hogy jelenleg nem sok teleron támogatja az LTE-A-t.

[ Szerkesztve ]

iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Yettel topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.