Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Frutiger Aero
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
2thletme2day
őstag
válasz
tboldi #80338 üzenetére
Sidi Vortice. Sosem volt még motoros csizmám így nagyon fura még a viselése és még inkább a járás benne de megszokom idővel remélem. Próbáltam ST-t, Mag1-et meg a Vortice-t. Ez volt a legkényelmesebb a 3 közül. Az STnél zavart, hogy csak egy helyen lehetett a lábra igazítani és nem tartotta annyira a lábam mint a Vortice vagy a Mag1. A Mag1 kevésbé volt kényelmes számomra így esett a választás erre. Egyébként a full fehér változat 25% kedvezménnyel kapható nőnaptól függetlenül de mivel mindennapos használatban lesz a csizma ha meglesz a motor hozzá ezért nem mertem bevállalni így egy kicsit drágábban de fekete lett.
(#80337) HSM
Délelőtt bementem a boltba, felpróbáltam mindent, kiválasztottam a megfelelő holmikat majd félrerakattam, hogy majd nővérem jön érte meg a 20% kedvezményért
Ő is kapott virágot és a bolti kiszolgálás is nagyon korrekt volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AliExpress tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ukrajnai háború
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 48TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v3,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Ultimate előfizetés akár 2105 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest