- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
Szia! Hát resetelni jelenleg nem lehet, nem készítettem fel arra a rendszert, hogy valaki elfelejti.

Ha van másik felhasználó akkor annak tudsz DB-ben admin role-t adni és ő tudja majd módosítani, vagy ha nincs akkor én a szerver leállítását db törlését és teljes újrakonfigurálást ajánlanám.
semmi gond, akkor kidobom a DB-t és beállítom elölről. Köszi! -
Sapphi
aktív tag
Szia! Hát resetelni jelenleg nem lehet, nem készítettem fel arra a rendszert, hogy valaki elfelejti.

Ha van másik felhasználó akkor annak tudsz DB-ben admin role-t adni és ő tudja majd módosítani, vagy ha nincs akkor én a szerver leállítását db törlését és teljes újrakonfigurálást ajánlanám. -
consono
nagyúr
A Kodi-ban a StremHU Addon beállításoknál kell megadni egy URL-t, amit ki tudsz másolni a StremHU Source oldalról, amit futtatsz.
A StremHU Catalog nem kell lejátszáshoz, mert a TMDb Helper is listáz filmeket/sorozatokat.A Discord-on könnyebben tudunk segíteni https://discord.gg/jRSPPY5XaN, ha csatlakozol.
A kérdések részbe nyugodtan le tudsz írni mindent és tudunk segíteni közvetlenebb módon a konfigurálásban.Hahó! Ha elfelejtettem a pár hónapja megadott jelszót, atudom valahogy resetelni? Látom, hogy ott van az app.db-ben a USERS tábla, cak nem merem bántani

-
Sapphi
aktív tag
Ok, a dashboardon be vagyok jelentkezve ncore-ba és össze vagyok kapcsolódva a katalógussal. A StremHU beállításaiban is megadtam az url-t és a tokent.
A TMDb Helper-en belül mit kellene keresni? A Nodes\StremHU Catalog\Katalógusok mappába kilistázza az összes katalógust, amit a https://catalog.stremhu.app/ oldalon mutat, de egyikbe sem enged bemenni (itt is nem sikerült és további információk a hibanaplóban). Az oldalon egyébként csak a "Most felkapott (sorozat)" nevűre vagyok feliratkozva, de abba se enged bemenni az addonban.
Hol kellene látnom az ncore kínálatát?
Ha csak simán a sorozatokba megyek és megpróbálom lejátszani bármelyiket, akkor network error/connection error tmdb.
Logban:
error <general>: [plugin.video.stremhu] Network error: Expecting value: line 1 column 1 (char 0)
error <general>: Playlist Player: skipping unplayable item: 0, path [plugin://plugin.video.themoviedb.helper/?info=play&tmdb_type=tv&tmdb_id=456&season=1&episode=1]
ConnectionError: 429
error <general>: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting \addon_data\plugin.video.themoviedb.helper\reconfigured_players\
error <general>: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting special://profile/addon_data/plugin.video.themoviedb.helper/reconfigured_players/A Kodi-ban a StremHU Addon beállításoknál kell megadni egy URL-t, amit ki tudsz másolni a StremHU Source oldalról, amit futtatsz.
A StremHU Catalog nem kell lejátszáshoz, mert a TMDb Helper is listáz filmeket/sorozatokat.A Discord-on könnyebben tudunk segíteni https://discord.gg/jRSPPY5XaN, ha csatlakozol.
A kérdések részbe nyugodtan le tudsz írni mindent és tudunk segíteni közvetlenebb módon a konfigurálásban. -
Visormail
addikt
Köszi a pontosítást! Elfelejtettem oda berakni valami normális értesítést, de úgy van, ahogy írtad.

Megát a StremHU Addon-al innentől kezdbe nincs dolgod, mert beleépül a TMDb Helper-be és ott kiválasztott tartalom kiválasztásánál fogja elkérni a StremHU Addon-tól az információkat és listázni az elérhető verzókat és már mehet is a mozizás!

Én a Arctic Fuse 3 skin-el használom és így elég brutál élményt nyújt.

Ok, a dashboardon be vagyok jelentkezve ncore-ba és össze vagyok kapcsolódva a katalógussal. A StremHU beállításaiban is megadtam az url-t és a tokent.
A TMDb Helper-en belül mit kellene keresni? A Nodes\StremHU Catalog\Katalógusok mappába kilistázza az összes katalógust, amit a https://catalog.stremhu.app/ oldalon mutat, de egyikbe sem enged bemenni (itt is nem sikerült és további információk a hibanaplóban). Az oldalon egyébként csak a "Most felkapott (sorozat)" nevűre vagyok feliratkozva, de abba se enged bemenni az addonban.
Hol kellene látnom az ncore kínálatát?
Ha csak simán a sorozatokba megyek és megpróbálom lejátszani bármelyiket, akkor network error/connection error tmdb.
Logban:
error <general>: [plugin.video.stremhu] Network error: Expecting value: line 1 column 1 (char 0)
error <general>: Playlist Player: skipping unplayable item: 0, path [plugin://plugin.video.themoviedb.helper/?info=play&tmdb_type=tv&tmdb_id=456&season=1&episode=1]
ConnectionError: 429
error <general>: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting \addon_data\plugin.video.themoviedb.helper\reconfigured_players\
error <general>: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting special://profile/addon_data/plugin.video.themoviedb.helper/reconfigured_players/ -
Sapphi
aktív tag
Ha megpróbálom elindítani a StreamHU kiegészítőt, azt mondja, hogy nem sikerült és további információk a hibanaplóban.
A logot betettem a Geminibe és azt mondta, hogy ez a hiba, de akkor gondolom tévedett.
Vagy nem is kell elindítani a StreamHU-t, hanem csak a TMDb Helper kiegészítőt és abban keresni? Úgy látom az működik.Köszi a pontosítást! Elfelejtettem oda berakni valami normális értesítést, de úgy van, ahogy írtad.

Megát a StremHU Addon-al innentől kezdbe nincs dolgod, mert beleépül a TMDb Helper-be és ott kiválasztott tartalom kiválasztásánál fogja elkérni a StremHU Addon-tól az információkat és listázni az elérhető verzókat és már mehet is a mozizás!

Én a Arctic Fuse 3 skin-el használom és így elég brutál élményt nyújt.

-
Visormail
addikt
Ha megpróbálom elindítani a StreamHU kiegészítőt, azt mondja, hogy nem sikerült és további információk a hibanaplóban.
A logot betettem a Geminibe és azt mondta, hogy ez a hiba, de akkor gondolom tévedett.
Vagy nem is kell elindítani a StreamHU-t, hanem csak a TMDb Helper kiegészítőt és abban keresni? Úgy látom az működik. -
Sapphi
aktív tag
Szia! Hol nem találja a "script.module.stremhu"? Nem emlékszem ilyenre és így nincs meg hirtelen.

-
Visormail
addikt
Üdv! Kodi-ra próbáltam telepíteni, de amikor felteszem a
https://s4pp1.github.io/repository.stremhu/tárolóból, csak a plugin.video.stremhu-t sikerül telepítenie, a script.module.stremhu-t viszont nem találja, így nem is működik. Mi erre a megoldás? -
IRO21
senior tag
-
Sapphi
aktív tag
-
IRO21
senior tag
Ki lehet kapcsolni valahol a "Nem sikerült letölteni a torrentet..." hibaüzenetet, ha nem talál valamit?
Feleslegesen jelenik meg ilyenkor a StremHU Source a pluginek között. -
IRO21
senior tag
Ez érdekelne, hogyan. A github-on csak docker-es leiras van, de gondolom, az LXC-ben nem dockerrel fut: tudnál erröl többet mondani? (szintén proxmox-ban futtatnám)
Másik lehetöség: a synology NAS-om inkabb csak sima dockert tud futtatni (de compose-t nem igazan). Van lehetöség sima dockerben futtatni?
"Másik lehetöség: a synology NAS-om inkabb csak sima dockert tud futtatni (de compose-t nem igazan)."
A Container Managerben a Projekt a docker compose.
Be tudja olvasni a már létrehozott fájlt, vagy a szerkesztőbe közvetlenül is bemásolhatod.Ha még a régebbi Docker app van (DSM 6-ig), akkor parancssorból tudod futtatni.
-
pzstm
titán
Ez siman lehet a webos-es kliens. Remeljuk az is frissul hamarosan. Cx Oleden en nem tapasztaltam ilyet meg.
0.15os verzion vagyok mar (libtorrent indulas sokat javult)
-
aicon
senior tag
-
Sapphi
aktív tag
Szia,
Igazán tetszik a mostani friss verzió, látom sok munka van benne, főleg a torrent kezelésnél.
Mivel már 4 tracker van benne, esetleg olyan javaslatom lenne, hogy amikor pl. a 3 pöttyre rákattintunk és előjön a menű hasznos lenne, ha látnánk mióta van seedben (mikor lett hozzáadva a torrent) és a beállított seed időből vissza tudna számolni, (pl.: 5 nap a seed idő, két napja lett hozzáadva, akkor még van 3 nap, vagy 2 nap 18 óra).
Ha a számláló bonyolult, akkor a hozzáadás ideje is sokat segítene.
Ja, és a csillag ment a githubon
Szia!
Köszönöm szépen az elismerő szavakat és a csillagot!
Az ötletet, ha nem fáradság fel tudnád tenni a Discord megfelelő csatornájára? Oda gyűlnek ezek az ötletek így meg tudjuk beszélni és nem szétszórva találhatók meg.

-
aicon
senior tag
Szia,
Igazán tetszik a mostani friss verzió, látom sok munka van benne, főleg a torrent kezelésnél.
Mivel már 4 tracker van benne, esetleg olyan javaslatom lenne, hogy amikor pl. a 3 pöttyre rákattintunk és előjön a menű hasznos lenne, ha látnánk mióta van seedben (mikor lett hozzáadva a torrent) és a beállított seed időből vissza tudna számolni, (pl.: 5 nap a seed idő, két napja lett hozzáadva, akkor még van 3 nap, vagy 2 nap 18 óra).
Ha a számláló bonyolult, akkor a hozzáadás ideje is sokat segítene.
Ja, és a csillag ment a githubon
-
kzs
tag
Na végül elfeljtettem írni. Már egy hete megy az addon, most már 0.8.1-es verzióval.
Azóta erős tesztelés alatt ál a családtagjaim + barátnőm által az ország több pontjából. Ngnix reverse proxyval van kiengedve a világba.
Atomstabilan megy. Proxmox docker lxc-ben fut. Nekem így, hogy több sori/film van már seedben kb 600-700-800mb ramot eszik meg, ami szerintem nagyon jó. Procit kb semennyire nem használ.
Webes felület szerintem zseni lett. Nagyon jól átlátható, és testreszabható minden. Az pedig, hogy ilyen könnyen lehet profilokat létrehozni hatalmas plusz.
Ami nagyon érdekes, hogy két tv-n is memory overflow-t okozott a detarkende-s plugin. Van egy C szériás-es OLED LG-m amin a webos-es stremio app olyan hibát produkált, hogy egy film indítása után kb fél perccel az egész tv újraindult azzal a hibaüzenettel, hogy elfogyott a memória. A házban lévő, másik 2024-es The frame samsungot konkrétan ki kellett húzni a falból egy idő után, ha a natív stremio appból néztél filmet, mert egyszerűen semmire nem reagált 10 perc nézés után.
Na itt ez most nincs. Teljesen megszűnt a hiba. Mindkettőn 4K Atmos tartalmak mennek gond nélkül. Lövésem sincs, hogy befolyásolta a kliens oldalt is a plugin, de nagyon örülök
Köszi nagyon a munkád! Majd legyen valami buy me a beer opció is!, szerintem sokan meghálálnák.Ez érdekelne, hogyan. A github-on csak docker-es leiras van, de gondolom, az LXC-ben nem dockerrel fut: tudnál erröl többet mondani? (szintén proxmox-ban futtatnám)
Másik lehetöség: a synology NAS-om inkabb csak sima dockert tud futtatni (de compose-t nem igazan). Van lehetöség sima dockerben futtatni?
-
Sapphi
aktív tag
Még van lehetőség a WebTorrent-et visszakapcsolni, de mindenképpen a libtorrent irányába tart a fejlesztés. Erőforrások tekintetében jóval barátibb, de természetesen még sok munka van vele, de szépen halad a fejlesztés.

Köszönöm a visszajelzést!
-
djnice
veterán
Sajnos nekem rosszabb lett a libtorrent óta. Lassabban / nehezebben indulnak a filmek és van hogy film közben egyszer csak megáll és többször újra kell indítanom a klienst mire újra jó lesz.
Szerver: QNAP TS-264
Kliensek: LG C4, B8 (WebOS), Apple TV (tvOS) -
aicon
senior tag
Tegyük fel, hogy van egy torrent amiben egy évadnyi sorozat epizód van. Ha mondjuk be van állítva az, hogy 7 nap, akkor az utolsó lejátszás (legyen az bármelyik része) követően még 7 napig seedben fogja tartani.
Tehát ha mondjuk megnézel egy részt 01.10-én akkor 01.17 hajnalban ki fogja törölni, de abban az esetben, ha közben te megnézel belőle egy másik részt 01.13-án akkor kitolódik az időpont és 01.20 lesz a törlés időpontja.
Ennek és a HnR ellenőrzése is, minden nap hajnali 5-kor történik meg.Köszönöm
-
Sapphi
aktív tag
Tegyük fel, hogy van egy torrent amiben egy évadnyi sorozat epizód van. Ha mondjuk be van állítva az, hogy 7 nap, akkor az utolsó lejátszás (legyen az bármelyik része) követően még 7 napig seedben fogja tartani.
Tehát ha mondjuk megnézel egy részt 01.10-én akkor 01.17 hajnalban ki fogja törölni, de abban az esetben, ha közben te megnézel belőle egy másik részt 01.13-án akkor kitolódik az időpont és 01.20 lesz a törlés időpontja.
Ennek és a HnR ellenőrzése is, minden nap hajnali 5-kor történik meg. -
aicon
senior tag
Probalom megerteni a seed idotartam logikajat.
Pl. ha beallitom hogy 3 napig seedeljen, akkor mikortol számolja a 3 napot?
Milyen idokozonkent ellenorzi?
Koszi. -
Sapphi
aktív tag
Köszi, ez hasznosnak tűnik nagyon!
Ha nincs itthon semmiféle szerverem, akkor mi lenne szerinted a legjobb megoldás több háztartáson átívelő Stremiozásra nCore-ral együtt? Arra gondoltam, hogy ilyen esetben már megériheti az éves Elit előfizetés, hogy ne kelljen a seed-del feltétlenül foglalkozni, és akkor a letöltés mehetne talán Real Debis-re is, nem?Maga a StremHU Source azért jött lérte, hogy a seed se okozzon problémát és az élmény olyan legyen, mint egy streming előfizetésnél.

Nekem NAS-om van erre a célra és akinek szerettem volna, csináltam StremHU Source fiókot és azt használja.
-
apeelme
addikt
Ha nincs itthon semmiféle szerverem, akkor mi lenne szerinted a legjobb megoldás több háztartáson átívelő Stremiozásra nCore-ral együtt? Arra gondoltam, hogy ilyen esetben már megériheti az éves Elit előfizetés, hogy ne kelljen a seed-del feltétlenül foglalkozni, és akkor a letöltés mehetne talán Real Debis-re is, nem?Ez engem is érdekel.
-
Hunsaman
tag
Sziasztok!
A stremiohoz hogyan tudnék hozzáadni Skyshowtime katalógust?
-
D4v3
őstag
Ha nincs itthon semmiféle szerverem, akkor mi lenne szerinted a legjobb megoldás több háztartáson átívelő Stremiozásra nCore-ral együtt? Arra gondoltam, hogy ilyen esetben már megériheti az éves Elit előfizetés, hogy ne kelljen a seed-del feltétlenül foglalkozni, és akkor a letöltés mehetne talán Real Debis-re is, nem? -
Sapphi
aktív tag
-
PonPon
senior tag
én is feltettem, nagyon király, hasít. tesztelés folyamatban

Köszönjük a munkád
-
Sapphi
aktív tag
Na végül elfeljtettem írni. Már egy hete megy az addon, most már 0.8.1-es verzióval.
Azóta erős tesztelés alatt ál a családtagjaim + barátnőm által az ország több pontjából. Ngnix reverse proxyval van kiengedve a világba.
Atomstabilan megy. Proxmox docker lxc-ben fut. Nekem így, hogy több sori/film van már seedben kb 600-700-800mb ramot eszik meg, ami szerintem nagyon jó. Procit kb semennyire nem használ.
Webes felület szerintem zseni lett. Nagyon jól átlátható, és testreszabható minden. Az pedig, hogy ilyen könnyen lehet profilokat létrehozni hatalmas plusz.
Ami nagyon érdekes, hogy két tv-n is memory overflow-t okozott a detarkende-s plugin. Van egy C szériás-es OLED LG-m amin a webos-es stremio app olyan hibát produkált, hogy egy film indítása után kb fél perccel az egész tv újraindult azzal a hibaüzenettel, hogy elfogyott a memória. A házban lévő, másik 2024-es The frame samsungot konkrétan ki kellett húzni a falból egy idő után, ha a natív stremio appból néztél filmet, mert egyszerűen semmire nem reagált 10 perc nézés után.
Na itt ez most nincs. Teljesen megszűnt a hiba. Mindkettőn 4K Atmos tartalmak mennek gond nélkül. Lövésem sincs, hogy befolyásolta a kliens oldalt is a plugin, de nagyon örülök
Köszi nagyon a munkád! Majd legyen valami buy me a beer opció is!, szerintem sokan meghálálnák.Köszönöm szépen a visszajelzést! Örülök, hogy jól működik és elégedetten használjátok!

A webes felülere most fog érkezni egy nagyobb frissítés, mert kezdtem kicsit zsúfoltnak érezni és a tervben lévő fejlesztések csak még zsófoltabbá tették volna.
A TV-k nagyon érzékenyek a stream-re és mivel ezt az addon végzi neki kell jól csinálnia. Nekem is OLED LG-m van és a most érkezett frissítés meg is ölte a streamelést (ami a v0.8.1-ben javítva lett). Ezen felül valamiért az LG úgy döntött, hogy eddig támogatott formátumok mostantól nem játszhatók le rajta így ne lepődj meg ha lesz olyan média, amire azt fogja írni, nem támogatott (az tényleg nem támogatott xD).
-
marcell.bagi
csendes tag
Köszi nagyon a munkád! Majd legyen valami buy me a beer opció is!, szerintem sokan meghálálnák. -
Sapphi
aktív tag
Nagyszerű, hétvégén ki is próbálom
Szerencsére amíg felhagytam a stremioval, kijött Apple TV-re is a hivatalos kliens, szóval ha ez beválik, kiváltom a torrent + jellyfin kombót.Valószínüleg holnap (szombaton) érkezik majd a v0.8.0, amiben integrálva lesz a StremHU | Catalog-al.
Remélem elnyeri majd tetszésed! 
-
marcell.bagi
csendes tag
Nagyszerű, hétvégén ki is próbálom
Szerencsére amíg felhagytam a stremioval, kijött Apple TV-re is a hivatalos kliens, szóval ha ez beválik, kiváltom a torrent + jellyfin kombót. -
Sapphi
aktív tag
Jobban működik mint detarkende, stremio-ncore-addon megoldása?
Valamiért kegyetlen memory leak volt az ő megoldásával, és pár nap után elérhetetlenné vált az egész szerver, egészen addig amíg újra nem húztam az adatbázist. Nem értem mi volt nálam a probléma. Sajnos azóta nem is jött ki új verzió.
Amikor működött imádtam, szóval örülök, hogy más projekt is indult ncore-os stremio addonnal.Nálam ugyan ezt csinálta, naponta újra kellet indítanom.
Ennek nyomán született meg a StremHU | Source. Nekem még egyszer sem kellet azért újraindítani, mert kifagyott volna, de másoktól sem kaptam ilyen visszajelzést még. -
marcell.bagi
csendes tag
Jobban működik mint detarkende, stremio-ncore-addon megoldása?
Valamiért kegyetlen memory leak volt az ő megoldásával, és pár nap után elérhetetlenné vált az egész szerver, egészen addig amíg újra nem húztam az adatbázist. Nem értem mi volt nálam a probléma. Sajnos azóta nem is jött ki új verzió.
Amikor működött imádtam, szóval örülök, hogy más projekt is indult ncore-os stremio addonnal. -
consono
nagyúr
De jó, hogy ezt megláttam, ki fogom próbálni!
-
Suskala
csendes tag
-
Sapphi
aktív tag
-
Suskala
csendes tag
Szia!
Ezt úgy képzeld el, mintha lenne egy saját Netflix-ed. Böngészed a kínálatot és ha megtetszik valami akkor rányomsz és már indul is a lejátszás. Minden egyebet a háttérben a StremHU | Source elvégez és miközben töltődik a tartalom már küldi is a TV-re a stream-et (vagy ahol nézni szeretnéd).
Most került béta állapotba a https://catalog.stremhu.app fejlesztésem, ami pedig a legnagyobb magyar tracker oldal letöltési adatai alapján készít katalógusokat, hogy milyen tartalmak népszerűek, felkapottak.
Tehát a lényegi különbség, hogy nem kell semmire sem várni csak leülsz a TV elé, kiválasztod a médiát és már megy, nincs letöltögetés várása meg szinkronizálgatás.

Ú, ez nagyok szuperül hangzik. Köszönöm a részletes tájékoztatást!
-
Sapphi
aktív tag
Szia!
Ezt úgy képzeld el, mintha lenne egy saját Netflix-ed. Böngészed a kínálatot és ha megtetszik valami akkor rányomsz és már indul is a lejátszás. Minden egyebet a háttérben a StremHU | Source elvégez és miközben töltődik a tartalom már küldi is a TV-re a stream-et (vagy ahol nézni szeretnéd).
Most került béta állapotba a https://catalog.stremhu.app fejlesztésem, ami pedig a legnagyobb magyar tracker oldal letöltési adatai alapján készít katalógusokat, hogy milyen tartalmak népszerűek, felkapottak.
Tehát a lényegi különbség, hogy nem kell semmire sem várni csak leülsz a TV elé, kiválasztod a médiát és már megy, nincs letöltögetés várása meg szinkronizálgatás.

-
Suskala
csendes tag
Szia, nem teljesen tiszta ez nekem. Miben különbözik ez mint egy Torrent + Jellyseer + Jellyfin + *arr stack? Ez a megoldás egyből lejátsza az adott médiát, nem kell megvárni míg teljesen letölti és importálja?
Válaszodat előre köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Kuponkunyeráló
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BMW topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- www.olcsogamerpc.hu - ÚJ GamerPC 51 - Intel i5-12400F - RTX 5060 - 16GB DDR4 - 1TB NVMe - GARANCIA
- Corsair DOMINATOR PLATINUM RGB 64GB (2x32GB) DDR5 5200MHz CMT64GX5M2B5200C40
- ÚJ Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Ezüst - Magyar - 4 Ciklus -2.5 év garancia
- Lancia Delta 1.4 T-Jet 2009
- HP EliteBook X360 830 G8: i7-1186G7/32GB/512GB NVMe SSD/13"3 FHD,IPS,Matt,Touch/WIN11 Pro
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

semmi gond, akkor kidobom a DB-t és beállítom elölről. Köszi!