Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
yodamastah
üzenetére
Nem voltam, a munkám nem engedte. Éjfélig dolgoztam, másnap meg lett volna az időmérő, stb. A motoromat sem készítettem fel. Utcaira nem megyek pihenés nélkül.
Legutoljára Bábolnán voltam utcain, meg Tiszacsegén. Nagyon nehezen szántam rá magam, hogy elinduljak, főleg hogy elfikáltam egy zebrán kanyarban.
Ha az ember kiürítette az agyát, és a kanyarral foglalkozik, nem azzal, hogy mi lesz, ha nem veszi be, nagyon élvezetes a dolog. Ha igazán a kanyarra figyel, akkor mondjuk nincs is ideje ilyenekkel foglalkozni. MZ ben volt egy osztrák (?) srác aki tavaly otthagyta a fogát valamelyik neves utcain. Szép feketekeretes fényképpel emlékezett meg valaki róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest