- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
Én látatlanban vettem, próba nélkül, mert az volt akciós (fórumtárs vette meg és postázta el nekem). A méretet az előző - nyitott - sisakom alapján választottam ki, így lett M-es (de nagyobb nem is volt készleten belőle). A fejem viszont valahol az M és az L között lehet. Tavaly a legnagyobb kánikulában, itthon a számítógép előtt ülve a fejemen tágítottam (pokoli élmény volt órákon át)
, így pár nap után már tudtam használni, és akkor is csak az arcpárna nyomott, másutt jó volt rám. Aztán megszoktam teljesen, hozzám idomult (vagy a fejem hozzá). Most a hétvégén viszont megint nyomott rendesen néhány óra után...Közben Vateráztam poénból 2.501,- forintért (nem vicc!) egy használt L-es Schubertet, az viszont használhatatlanul bő nekem (meg ezer éves, és tiszta rongy a belseje: stílusos Halloween tök lesz belőle).
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#32063) Xaels: én nem híztam tavaly óta egy dekát sem, így az nem lehet oka szerintem...
(Ja, és frissen vagyok "fodrászolva") 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen egeret válasszak?
- Napelem
- Házimozi belépő szinten
- Bestbuy játékok
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Okos Otthon / Smart Home
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- A Redmi Turbo 5-ben debütált a Dimensity 8500
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

, így pár nap után már tudtam használni, és akkor is csak az arcpárna nyomott, másutt jó volt rám. Aztán megszoktam teljesen, hozzám idomult (vagy a fejem hozzá). Most a hétvégén viszont megint nyomott rendesen néhány óra után...![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Ja, és frissen vagyok "fodrászolva")