Hirdetés
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
Én látatlanban vettem, próba nélkül, mert az volt akciós (fórumtárs vette meg és postázta el nekem). A méretet az előző - nyitott - sisakom alapján választottam ki, így lett M-es (de nagyobb nem is volt készleten belőle). A fejem viszont valahol az M és az L között lehet. Tavaly a legnagyobb kánikulában, itthon a számítógép előtt ülve a fejemen tágítottam (pokoli élmény volt órákon át)
, így pár nap után már tudtam használni, és akkor is csak az arcpárna nyomott, másutt jó volt rám. Aztán megszoktam teljesen, hozzám idomult (vagy a fejem hozzá). Most a hétvégén viszont megint nyomott rendesen néhány óra után...Közben Vateráztam poénból 2.501,- forintért (nem vicc!) egy használt L-es Schubertet, az viszont használhatatlanul bő nekem (meg ezer éves, és tiszta rongy a belseje: stílusos Halloween tök lesz belőle).
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#32063) Xaels: én nem híztam tavaly óta egy dekát sem, így az nem lehet oka szerintem...
(Ja, és frissen vagyok "fodrászolva") 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Robot fűnyírók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Milyen notebookot vegyek?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mesterséges intelligencia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, így pár nap után már tudtam használni, és akkor is csak az arcpárna nyomott, másutt jó volt rám. Aztán megszoktam teljesen, hozzám idomult (vagy a fejem hozzá). Most a hétvégén viszont megint nyomott rendesen néhány óra után...![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Ja, és frissen vagyok "fodrászolva")