Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudjátok honnan tudom, h szar idő van és nem szabad elindulni sehova? Onnan, hogy kettesbe még kapar nyélig.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
polimorf
tag
válasz HUfantom #26898 üzenetére
Azért kellene a színkód mert én autófényező vagyok tehát én fogom festeni. De színkód nélkül nehéz kikevernem rá a festéket. Mi meg nem motorfestésre vagyunk ráállva csak autókra, és nincsenek motor színkártyáink.
Szóval ezért kellene az eredeti színszám.Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
.mf
veterán
Ali, hazaértél, megvagy?
Ali highsideolt egy szépet Kecsón Szerencsére komolyabb baj látszólag nem történt, motorról ugyan a bukógomba letört és karcolódott ez-az, de egyben maradt. Nem valami szép befejezése az évnek.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz TayRol #26888 üzenetére
szentendre
éjjel leszakadt itt is keményen, de 23 fokos napsütés volt déltől. tényleg gyönyörű idő volt és az egész erdő kezd sárga-vörös-barna lenni, csodaszépszüleim háza van ott, ha éppen külföldön/vidéken dolgoznak, mindig ott vagyok kint egyedül, a hét felét szinte mindig ott töltöm meg 20 perc autóval tőlem. ha nem muszáj nem vagyok bp-en.
[ Szerkesztve ]
-
GS500 - 2 személy - 100km - fura volt. Bnőm se ült még motoron, én meg soha nem vittem utast. Kiló 50 lazán ment. De többet nem mertem, nem szereti ha ennyire megyek. Biatorbágyon voltunk. Rengeteg motoros volt, főleg a 11-esen. 6felé endrén az aldinál néztem,rengeteg jött.
-
Integra
titán
gyönyörű szép nap volt. ennek örömére egész nap ablakot és ajtókat pucoltam..
-
fattyu
veterán
mentem szentendre visegrád egom budapest kört.
ennyi motorost egy nap én még nem láttam.
winter is coming...
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
ALI_G
veterán
Faszomat. Kibebaszott gokart bajnoksag van csak basznak kiirni a naptarba.
Es igy is sok motoros van.[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
Elindultam kecsora
-
Erősítsétek már meg nekem, hogy vihetek utast a friss jogsimmal. A B-s több mint 2 éves már.
-
polimorf
tag
Szeretnék segítséget kérni attól aki jártas a témában.
Télen szeretném átfesteni a mocimat és sajnos nem tudom a pontos színszámát mert eredetileg fehér volt most meg piros metál. A fehér színszámot megtaláltam rajta, de mivel már valamikor átfestették a jelenlegi piros színszámot nem tudom és ezt szeretném kideríteni ebben kérek segítséget.
A gép egy 2001-es NT650 Honda deuaville.Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
vendingo
veterán
válasz Kolondrum #26871 üzenetére
Mi már mindegyiket többször megkértük, hogy hanyagolják a vasárnapi nyírást, de nem mindegyik értette meg.
Van olyan, aki vasárnap sthillezi össze a téli tüzelőt reggeltől estig, mert hogy ő csak ekkor ér rá.Szerintem már elég lesz az OFF-ból. Kicsit elkanyarodtunk a motoroktól
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Azt javasolta a szerelő (márkaszervizes), hogy télre eresszem le az olajat és tegyek bele újat majd tavasszal nyugodtan járjak vele. Szerintetek?
vendingo! Már nem szerkeszthető.
Nem tudom te hol élsz, én vidéken kertes környezetben. Nem szokott amúgy gond lenni. Engem is meg lehetne szólni mert reggel 5-kor kezdem melegíteni a motort legalább 5 percen át és a hangja kegyetlen. Én tegnap amikor mentem a motorért még nem voltam a közelében se a telepnek már hallottam, hogy próbálgatják.[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
Az a gaz, hogy ez beszed tema, es annyira bunkok, hogy szarnak ra hogy zavarnak e valakit. Kertvarosi reszeken sem jobb a helyzet. Itt meg plane. A kutyatol a loig minden van. Vannak emberek akik betartjak a szabajt vannak akik nem. Pl 14 onkormanyzati bejelentes es birsagot rottak ki, a gyoker nem fizette be. Onkormanyzati javaslat , a birosagi feljelentes. Szoval a torvenyekkel ki lehet torolni Arra vonatkozik aki betartja.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz Daywalker #26859 üzenetére
A a fűnyírós ember nem fogja tudni hogy ki telefonált. Én amúgy pontosan lesz@rom hogy ki mit csinál hétvégén meg mikor, mert motorozom.
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ma sokat pofátlankodtam a városban. Nagyon sokat. Hm. Nem szoktam. 25 perc alatt asztóriától majdnem hazáig.
-
vlevi
nagyúr
válasz -Mosquito- #26864 üzenetére
Tényleg
De ez is elég vacak kör lehetett : [link]
-
-Mosquito-
őstag
Ehh de x@r lehetett nekik..
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
Daywalker
addikt
Hahaha, törvény Amikor éjjel bontják a betont a vizesek...? Saját törvényeiket is keresztbe szarják.
A közteresekről meg annyit, hogy az is szimpla pénzbeszedés, nem véletlenül arra jártak és a polgárok érdekeit nézik, hanem kell a lóvé. Ennyi."A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
-
Ferdzsoo
addikt
válasz vendingo #26855 üzenetére
Magyarországon sem lehet nemhogy vasárnap, de egész hétvégén és nemhogy reggel hanem egész nap olyan tevékenységet folytatni amivel zavarod a másikat.
Rendőrt kell hívni és kuss lesz. Ennyi."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
vlevi
nagyúr
-
.mf
veterán
válasz vendingo #26850 üzenetére
Látom mély nyomokat hagyott. De nem kell fáradnod, a vízművek már dolgozik az ügyön, valami új vízvezetéket építenek az ablakom alatt. Pár hete azzal szórakoztak, hogy reggel 7-től 8-ig ment a légkalapácsos markoló, majd utána 12-ig meg se nyikkant. Csodás volt.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok, voltam ma a vizsgapapírért. Hát sejtettem, hogy ez lesz. Ki kell váltanom az A1 jogsit is, 4000Ft az illeték azt hiszem, majd várhatok 2-3-4 hetet mire megkapom a jogsit és csak utána folytathatom a nagymotor tanfolyamot. Novemberben vicces lesz motorozni. Ja és augusztus 15.-től van ez így, előtte folytathattad a vizsgaigazolással a tanfolyamot. Pénzbeszedés mindenért, bár igazából az időkiesés b.sz fel.
-
ALI_G
veterán
Holnap valaki kakucs vagy kecsóring?
-
KoVee84
senior tag
válasz Topiccsendőr #26846 üzenetére
még jó, hogy nincsenek nagy igényeid
-
vendingo
veterán
Nálunk is volt ilyen szitu.
Belementünk egy másik autóba, mi voltunk a hibások.
Az autóba lóf.sz kár keletkezett (ránézésre, profin megcsinálva max 150 ezer), de a biztosító küldött egy levelet, hogy fizessünk be 1.2 millát, különben visszaveszik 2 szintet a bónusz besorolásunk.
Mondtuk, hogy mi tuti nem fogjuk befizetni, azóta 2-el visszavették a besorolást és pár ezressel többe van a biztosítás.
Vicces...Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
fattyu
veterán
"Megírták, hogy lehetőségünk van ezt az összeget befizetni."
Köszönöm a tájékoztatást, a lehetőséggel nem élek.
tisztelettel.
...miért is fizetsz kötelezőt ha nem ezért? wtf?
[ Szerkesztve ]
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
vlevi
nagyúr
válasz Daywalker #26841 üzenetére
Ha mar perelnek, es olyan ugyvedet talalnak, aki minden szart osszeszed, akkor a motorban keletkezett karon tul minden masert is fog karteritest kovetelni. Pl a serules miatti jovedelemkiesest, meg ki tudja meg mit. De miazhogy te fizessel? Azert volt kotelezod, hogy egy altalad okozott baleset karat a biztosito teritse meg, es nem te.
-
Daywalker
addikt
Ez egy Yahama YZF R1, méghozzá a 2000-res évjárat (később szögletes a hátsó faridom, 2004-től pedig van nyílás a fejidomon). Szóval ha 2008-ban volt a baleset, akkor is legalább 8 éves volt az a motor. Jó ha akkor kb. ért 1,5 millát (nem törötten). Szóval ha ennyit kifizettek, akkor biztosítási csalás esete forog fent (nem hiszem, hogy perköltséggel stb ennyi lett volna a végösszeg). Mellesleg a biztosítót perelték be, ők fizettek, most rajtad akarják leverni. Hajrá, pereljenek...szerintem csak próbálkoznak.
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
Djuree
félisten
-
Telda
addikt
Sziasztok!
Mi lehet az alabbi motor pontos típusa?
2008-ban volt egy balesetem, még az éveben jogerősen lezárták az ügyet, hogy a meglévő adatok alapján nem lehet eldöntei, ki volt a hibás.
A másik fél beperelte a biztosítómat és tegnap 5 év után kaptunk egy levelet, hogy 5.7 millió forrintot fizettek ki neki. Megírták, hogy lehetőségünk van ezt az összeget befizetni. Köszi, a házunk meg mindenünk nem ér ennyit. Illetve mi már nem is vagyunk ennél a biztosítónál 2 éve.
Most ebben a motorban valóban ekkora kár keletkezett? Illetve mi alapján fizette neki a biztosító?
Nem értem. -
3RROR
aktív tag
Sziasztok.Ha nem jó helyen kérdeznék legyetek szívesek átirányítani másik topikba.
Papír és minden okmány nélküli motort legálisan forgalomba lehet hozni?Ha igen mik lennének a teendők?
-
Integra
titán
panigale senna kiadás
hibátlan...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
ujskodas
tag
-
Djuree
félisten
válasz ujskodas #26827 üzenetére
én a tiszaújiban nézem meg. bnőmnek kéne arcmaszk, remélem lesz még. nekem meg aláöltöző, meg ha megtetszik neki ő is kap egyet hogy ne fázzon a pici popója.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
ujskodas
tag
"Lidi" - ben voltatok aláöltözőt, nyakmelegítőt, maszkot, zoknit, térd,-boka bandázst venni?
Az ostoba hitelt ad a szóbeszédnek.
-
ujskodas
tag
válasz Djuree #26822 üzenetére
Nekem a 177-178-ra kicsi volt az 52-es. Viszont nem tudom, hogy milyen a női méretezés, mert a feleségemre pl. kicsi az 52-es kabát a mellrésznél, egyébként maga a dzseki nagy. ( ArlenNess) Ő is 165 cm körüli.
Egy próbát megér. - szerintem.[ Szerkesztve ]
-
ujskodas
tag
Hali!
Hátha valakinek aktuális: Miskolcon a Kawasaki-ban Mugen Race egyberészes "púpos" bőrruha 50, 52-es méretben 70 ezrért 2 db. van még. Ma láttam, de rám kicsi.
Ja: fekete-fehér, ill. fehér-fekete.[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz Topiccsendőr #26819 üzenetére
különbseggekre.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
-
Ferdzsoo
addikt
válasz Topiccsendőr #26803 üzenetére
Hát figy egyikről ültem át a másikra garantálom neked hogy ez így van. értem én amit mondasz meg logikus is de akkor is így van. Ketten is ezt mondtuk.
Lehet az a baj hogy a kawa 40kilóval több. Egyszerűen jóval jobban tol a honda alacsony fordulaton."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Integra
titán
-
polimorf
tag
válasz -Mosquito- #26808 üzenetére
Akkor te is motorozol és ez a lényeg, hogy hol az mellékes. Neked, nektek is jó gurulást.
Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
Grillo
őstag
Kizárt, hogy az egyszerűbb és olcsóbb megoldás legyen a járható út. Ehhez rossz országban vagyunk.
-
canniball
nagyúr
válasz pityaa23 #26798 üzenetére
Ez aztán tényleg gyorsított "tanfolyam" volt.
Az eredetei kérdéshez: mivel a vizsgaközpontban, de még az okmányirodában kapott papírral sem vezethetsz tartok tőle hogy a hosszabb-drágább verzió lesz...de inkább az oktatót kérdezd, ő biztos meg tudja mondani a frankót.
Ja és gratula!
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
őstag
válasz pityaa23 #26800 üzenetére
Hát mielőtt elesnél engedd el és nem esik rád
Mondjuk a 33+50 az 83 nem tudom jónak számít-e vidéken nekem 85 ből jött ki a 0 --->>király kategória.
Biztos én is hagytam bent órákat, de kaptam traininget aminek nagyon örültem....SymbianOS
Azt nekem honnan kéne tudnom ?“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
polimorf
tag
Sziasztok!
a Honda évzáró gurulást rendez most vasárnap ha érdekel valakit itt többet megtudhat
[link]
Bogyó gondolom te ott leszel Moskitóval együtt.
Én megyek de most a lányommal. (A feleségem már fázik)[ Szerkesztve ]
Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
Topiccsendőr
addikt
válasz Ferdzsoo #26794 üzenetére
ez érdekes...
a kawa legnagyobb nyomatékát 136 Nm 6,200 rpm en adja le. Azaz rohadt alacsony fordulaton a hondához képest.
a honda 129 Nm 8750 rpm-nél a kawa 153 ló, ram airrel 160 ló, míg a honda a kisebb nyomatékával 173 ló, ami csak egyet jelenthet. A kawa sokkal nyomatékosabb alsó fordulaton, amit nem is rontanak el egy hoszabb áttételezésű váltóval, mert akkor a lóerőben is megmutatkozna. A lóerő csak a végsebességet jelzi, a nyomaték a gyorsítóképességet.
A V4 építési mód nem azt jelenti, hogy nyomatékos egy motor! Az csak a blokk rezgései miatt választott építési mód, azaz kiegyensúlyozás. amit a markolaton is érzel remegés pl.
A GTR egy alsó-közép fordulatra hangolt nyomatékos sornégy motor, ugyhogy értetlenül állok a honda nyomatékssága előtt, amikor az majd kétszer akkora fordulaton hozza az amúgy is kisebb nyomatékot.
de ha tetszik, akkor jó, örülj nekiExplosión de dos tiempos
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Renault, Dacia topik
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest