Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
bardi
üzenetére
Sztem a gyári adat 5mp felett van. Nekem K4 volt, nem tudom változtattak e pl a váltón vagy az áttételen, mert ha nem kell harmadikat kapcsolni, akkor lehet be tudnak menni 5mp alá, mondjuk a 60kg körüli riderek.
Találsz videót ahol a 650 jobban gyorsul mint az ezres.., meg végsebességre 200 a 650-nek. Ezek mind nem igazak, legalábbis a gyári állapotnál. No meg az óra mit mutat az pl mennyire valós? Az egyik videóban pl 107 ig nézi, mert szerinte akkor megy százzal, és így is 4,6 mp "mér". Az én K4-m alattam pl 140-150 óra szerinti sebesség felett annyira kikönnyült az eleje, hogy én nem mertem tovább gyorsítani. A 2017-es 650-est dobozokkal kipróbálták újonnan, 170 körül volt a max sebessége óra szerint.
Egyik makot találkozón kint volt a MAMI kamionja, ott mértünk motorokat, sokan hozták a vstromot is, hogy az övé nagyon megy, volt ami csak 52 LE-t tudott.
Azért ez messze elmaradt a gyári 69 LE adattól, amit egyébként egyik sem tudott. Olyan 63 LE körüli volt a legerősebb.. Én a mostani motornál sem tudom hozni a 3,2 mp 0-100 -t, se gyorsváltóval, se anélkül..
A yt-on van videó ahol 4,25 mp-t mér a GS-re valaki, miközben a másik 4,6mp-t a dl650-re... de azt látom, hogy a kis dl650 nagyon nem ellenfél semmilyen tartományban..
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- ASUS routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Azért ez messze elmaradt a gyári 69 LE adattól, amit egyébként egyik sem tudott. Olyan 63 LE körüli volt a legerősebb..