Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bacus

őstag

válasz bardi #150176 üzenetére

Sztem a gyári adat 5mp felett van. Nekem K4 volt, nem tudom változtattak e pl a váltón vagy az áttételen, mert ha nem kell harmadikat kapcsolni, akkor lehet be tudnak menni 5mp alá, mondjuk a 60kg körüli riderek.

Találsz videót ahol a 650 jobban gyorsul mint az ezres.., meg végsebességre 200 a 650-nek. Ezek mind nem igazak, legalábbis a gyári állapotnál. No meg az óra mit mutat az pl mennyire valós? Az egyik videóban pl 107 ig nézi, mert szerinte akkor megy százzal, és így is 4,6 mp "mér". Az én K4-m alattam pl 140-150 óra szerinti sebesség felett annyira kikönnyült az eleje, hogy én nem mertem tovább gyorsítani. A 2017-es 650-est dobozokkal kipróbálták újonnan, 170 körül volt a max sebessége óra szerint.
    Egyik makot találkozón kint volt a MAMI kamionja, ott mértünk motorokat, sokan hozták a vstromot is, hogy az övé nagyon megy, volt ami csak 52 LE-t tudott. :( Azért ez messze elmaradt a gyári 69 LE adattól, amit egyébként egyik sem tudott. Olyan 63 LE körüli volt a legerősebb..

Én a mostani motornál sem tudom hozni a 3,2 mp 0-100 -t, se gyorsváltóval, se anélkül..
    A yt-on van videó ahol 4,25 mp-t mér a GS-re valaki, miközben a másik 4,6mp-t a dl650-re... de azt látom, hogy a kis dl650 nagyon nem ellenfél semmilyen tartományban..

Új hozzászólás Aktív témák