Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen NAS-t vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-20 17:39:44

LOGOUT.hu

Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a Gyakran feltett kérdések szekciót!
A topic célja, hogy segítsen eligazodni a NAS-megoldások folyamatosan bővülő, színesedő piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18828) interstate76 válasza tothpisti (#18824) üzenetére


interstate76
addikt

Nálam egy ezeréves NSA310-es NAS-ról egy 10 ezer Ft-ért vásárolt Beelink Mini MXIII-as mini PC kadenciahelyesen, 0 képkockát eldobva/átugorva viszi az itt található 4K tesztvideókat (is), SD kártyáról futtatott LibreELEC-kel.

Magyarán TV vásárlásnál semmi másra nem szabad figyelni, csak és kizárólag a képminőségre, ugyanis a pár évvel ezelőtti mini pécém is okosabb volt a legokosabb mai TV-nél is, a most kapható, S905-ös CPU-val szerelt eszközök pedig valószínűleg lepipálják a 2-3 év múlva forgalomba kerülő smart TV rendszereket is. De hogy az ideieket nagyon-nagyon simán agyonverik, az teljesen biztos.

Szerk.: azt én sem értem, hogy mit kell transzkódolni egy 4K anyagon egy 4K megjelenítőhöz.

[ Szerkesztve ]

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast tabletek (M40 Plus & M50) és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen NAS-t vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.