Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#72197) PROTRON válasza Sumi (#72193) üzenetére


PROTRON
addikt

Nem veszed észre hogy nem nekem mondasz ellent?
Nem az ELMŰ-t vette át mészáros, hanem az MVM-et!! Semmi köze a dolognak ahhoz hogy home officeban vannak az emberek vagy sem, erre fogni olyan "lófasz" mértékben elszúrt gondolkodásmódra utal, mint ha valaki megbukott volna érettségin...azért meg lehetne maradni civilizált keretek között forumon, nem az itteni forumosok az okozói a problémáidnak.

Mindent el akart rakni a főni a kicsike zsebébe és ehhez olyan változásokat indított el, hogy azóta is nyögjük. Ez indult 2021. augusztusában, azóta egyre szarabb az egész.
Amíg ELMŰ volt, addig simán beállítottad hogy télen 1200 nyáron 400 a "H" tarifás órán. Amióta az energiakereskedelmet (tehát amiben a nagy pénz van) átadták MVM-nek és Mészárosnak, na azóta szar.
Régebben csak beadtad az igénybejelentőt, aztán automatikusan megkötötték az energiakereskedelmi szerződést, most meg külön kell bemenni MVM-hez, amit addig nem tehetsz meg amíg nincs MGT, de ha 6 hónap mire lesz MGT, addigra lejárt a tulajdoni lap, tehát abból is kérhetsz újat, 3k hufért...kössz Mészáros.

Közben rengeteg szakember a változások szelei és az alacsony fizu miatt ott hagyta az ELMŰ-t, mert látták a módszert, miközben akik maradtak nem lett arányaiban jobb fizetésük ( az éves béremelést felejtsük el), tehát igen is szakember hiány van ELMŰ-nél.

Mert ELMŰ továbbra sem tud olyan fizetést ajánlani, ami vetekszik a szabadpiaci vállalkozási bevétellel. Ellenben a kata-sokat letiltották arról, hogy pl be legyenek jelentve, így még azok se tudnak besegíteni az ELMŰ-nek, akik korábban másodállásban katáztak, ott megkeresték a nagy pénzeket, mellette meg csinálták a központban amire volt idejük.
Na ők is most már teljes állásban vállalkoznak, így nem segítenek be az ELMŰ központnak.
Igen is szakember hiány van, mert nem tudják megfizetni a szakembereket.
Ez az ügyfélszolgálatosra is igaz.
Nem tudnak annyi pénzt adni amennyiért manapság elmennének az emberek ügyfélszolgálatosnak...régebben hugyért-sz.rért elmentek az emberek ilyen melókba, ma már nem.

Miért nem lehet felfogni hogy nem minden ember alkalmas akármilyen pozícióba?
A munkaerőhiány nagyon nem = szakember hiánnyal.
Tele van az ország olyan besurranó tolvajokkal, akik fizikuma alkalmas lenne sittet lapátolni...elmennek építkezésekre? Eszük ágában sincs...vagy ha elmennek, ellopják a szerszámgépeket.

[ Szerkesztve ]

Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.