Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50448) LanyUs válasza PROTRON (#50445) üzenetére


LanyUs
senior tag

Ezt jól megfigyelted! Le a kalappal :R Hasznos írás! Köszönöm! Tökéletes meglátásod a kültéri elhelyezésre is.
Kültéri esetében is két dolog van:
1. A kültéri által keltett rezonancia
2. A kültéri ventilátor által légörvény hangja
A rezonancia elkerülhető földre telepítéssel vagy megfelelő típus kiválasztással. Gumibak falon csak részmegoldás. Valamit ér, de nem az igazi.
Pl. Comfora RXP35L falon, vannak fordulatok, amikor bent hallom a lágy morgást. Hozzáteszem a többi típushoz képest még így is halk. Amelyiket földre telepítettem teljesen csendes gép.
Alatta földön dolgozik egy valóban fűtésre optimalizált RXTP35M. A kültéri nem rezeg! Semmit! Még a falon is jó lenne. A fűtésre optimalizált vezérlése leolvasztás intelligens ( semmi felesleges kiállás leolvasztani stb. ) + beltéri célhőmérséklet elérésekor sem fúj kellemetlen hűvöset. Én imádom a parapet beltérit radiátor funkcióval stb.. Halk, csendes, padlófűtés szimuláció tökéletes.

A kültéri által keltett légörvény is vezérlés kérdése. Megfigyeltem, hogy az RXT35M gyorsabban pörgeti a levegőt, mint pl. egy RXA35. Oké itt kategória különbség van, de érdekességképpen megteszi, hogy ablaktól 6 méterre az esti csendben hallottam a légörvényt, addig a Stylish esetében semmit. Természetesen általánosságban nem zavaró.

Arra mindig figyelni, hogy a kültéri fűtéskor keletkezett vizét olyan helyre kell vezetni, ahol nem zavaró a jég.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.