Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8457) csakb válasza Alexios (#8454) üzenetére


csakb
őstag

:)

Azt vedd meg, amelyik neked a legszimpatikusabb, amelyiket a legszívesebben használod. Nincsenek nagy különbségek ezek között, inkább a szubjektív tulajdonságok döntsenek, azokat meg mi nem mondhatjuk meg. A saját ízlés és perverzió az ami számít a végső döntésnél. :)

Ezért mondom, hogy fogdosd össze őket, ha lehet. Melyik a legkevésbé elborzasztóan plasztik fílingű? Késztet-e arra, hogy bármikor felkapd, és elmenj fényképezni vele? Nem túl nagy és nehéz-e? Nem túl kicsi-e? Nem érzed-e úgy, hogy kicsúszik a kezedből? Ilyesmi.

A későbbi fejlesztéseknél meg nem a piac mérete, hanem a pénztárcád lesz az elsődlegesen limitáló tényező (ahogy ezt már más is megfogalmazta valahol), mert beszerezni ma már gyakorlatilag mindent be lehet.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.