Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5703) rumos14 válasza djtofe (#5699) üzenetére


rumos14
nagyúr

én A550-t használok, de ettől még próbálok objektív maradni. na nem olyan obejektív :DDD
szóval az A550-t nagyon jó gépnek tartom és szeretem, de mindig azt mondom, hogy sztem akkor érdemes ilyet venni, ha az élőkép fontos tényező, gyakran használod. ebben ugyanis verhetetlen a Sony, élőkép használata esetén is u.olyan gyors az AF mint keresővel.
ha az élőkép nem top prioritás, akkor egy másik géppel vszleg jobban jársz, anyagilag mindenképp.
a másik két gépet csak boltban fogdostam, ezt neked is javaslom, hogy alaposan rágd magad végig a menükön, és tatsd kézben a gépet hosszabb ideig, mennyire kényelmes neked a fogása. ezek alapján is a Sony a legszimpibb számomra ebből aszempontból, de az is tény, hogy ezt szoktam meg. az E-620 fogása viszotn úgy gondolom, egyértelműen gyengébb a másik kettőnél.
én kitben venném a gépeket, az Oly és a Sony kitobija igen jó, tényleges használatra is alkalmas :) amennyivel többe kerül a kit, a különbözetet meghaladó összegért el tudod adni a kitobit. Sony esetében tapastzalatból mondom.
és végül, ha Sony mellett döntesz, érdemes esetleg az A500-at is megfontolni, az egyetlen érdemi hátránya a kisebb felbontású, de még mindig nagyon szép kijelző.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.