Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#54565) haruspex válasza FlameBox (#54560) üzenetére


haruspex
aktív tag

Mindenképpen használtat érdemes nézni kezdőként, mint előttem is mondták, sokkal kevesebbet buksz rajta, ha nem tetszik.

A tájképek miatt mindenképpen olyan objektívet választanék, ami 24mm ekv-ről indul, a gyakorlatban nagyon nagy a különbség. Portrézásba belekóstolni legolcsóbban talán a Canon 50mm, vagy ennek a kínai változata (Yongnuo 50mm) amikhez egy M50 jó lehet kezdésnek, vagy Panasonic-Olympus vonalon egy kínai Yi 42.5(ha nem félsz a kínai rendeléstől.) Ezeknél már tudod próbálgatni a háttérelmosást is, és mindkettő relatíve filléres megoldás. Használtan a keretedbe márkásabb, jobb minőségű is beleférnek.

210-ből már elég nagy a választék, használtan több objektív is belefér. Amit kinéztél nagy nehéz gép, sötét keresővel, jó szenzorral, közepes kezelhetőséggel, és gyér funkciókínálattal, egy általános célú objektívvel, ami nem rossz, de semmire nem jó igazán.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.