Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50472) kacsyx válasza kacsyx (#50403) üzenetére


kacsyx
aktív tag

Még mindig tapogatóznék, hogy ti mit ajánlanátok hobbifotózásra. Nem értek hozzá, szóval ha a kérdésem ostobaság volt és ezért nem érkezett rá válasz, akkor bocsi.
A Fuji S5600-at úgy érzem kinőttem, ennél többet szeretnék képminőségben és funkciókban is. Amit kihámoztam az aktuális vitából, hogy a gyári alap objektívek nem sokat érnek. Profi fotós szemmel biztos gyengék, a kérdés az, hogy számomra is kevés lenne-e. Továbbra is kirándulások során tájképeket örökítenék meg, erdőkben, hegyekben fotóznék. Bringázom is, olykor oda is magammal vinném. Tök jó lenne, ha lehetne vele szép makrókat fényképezni, ezeket az S5600-al is sűrűn csináltam.
Ahogy nézegettem, szinte csak gyári akkus gépek vannak, úgyhogy a ceruza megoldásról hajlandó vagyok lemondani. A dönthető kijelzőhöz ragaszkodok és a keresőhöz is.
Május végéig be szeretném szerezni, szóval van még idő. Ezzel együtt ha van valami nagyon ajánlott vétel (kitben, vagy váz plusz külön objektív verzióban), akkor nem gond felkerekíteni 200 ezerre, de feleslegesen nem szeretnék költeni.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.