Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50083) Johnny R.


Johnny R.
csendes tag

Sziasztok!

Szerintetek van értelme belefektetni egy már elkaszált rendszerbe? Milc vásárláson töröm a fejem, volt korábban Nikon 1v1-m mellyel meg voltam elégedve és van is hozzá pár objektívem. 100 alatt már lehet használtan kapni Nikon 1 V3-t, vagy j5-t sőt ha veszek hozzá Ft1 -s adaptert akkor sok objketív elérhető. 70-300 Nikkor-t szinte sehol sem kapni. Mindezzel csak az a baj, hogy ugye tavaly bejelentették, hogy ennek a projektnek annyi és nem viszik tovább az olcsóbb MILC kategoriát Nikonék. 500.000-t meg már jobb dologra is el tudnék költeni mint a Z széria.
Elsősorban természet, táj és madárfotózásra használnám. Van ami elérhetőbb/jobb szerintetek vagy maradjak ennél esetleg inkább sima türkös gép? Van aki használta? Megéri ilyenbe belevágni?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.