Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50047) p_adam válasza Rapid136 (#50044) üzenetére


p_adam
addikt

Már úgy jöttek (jönnek) ki a modellek, hogy ezekre a csökkenésekre hónapokra előre felkészültek.

A kínaiaknak nem kellett sok idő, van hozzá mindenféle adapter (vagy valaki vesz egy Leica M adaptert és használ hozzá mégegyet, ha annyira ez neki a fontos) de alapvetően az EF adapter ami igazán lényeges, azokból meg van olcsó gyári is, és tökéletesen működik. Pont ez az a dolog, ami miatt egy kicsit sem késtek el, sőt olcsóbb objektívek tekintetében egyértelműen előrébb vannak meg persze ez az első FF kamera, ami már kapásból ilyen alacsony árszinten van, előbb utóbbb válaszolni fognak rá, akkor most ki is van elöl? :)

Itt nyilván az a fő kérdés, hogy melyik gyártó hozzállása a jobb az adott felhasználónak, a Canon által biztosított jobb infrastrukúra de nagyon erős szegmentáció a modellek között, vagy gyengébb struktúra, de sokkal kevesebb limitáció, fejlettebb technika (egyik se jobb a másiknál, csak más, persze éjjel-nappal jöhetnek az elvakult, csúsztatott kommentek mindkét irányba)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.