Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#49629) Tin_Shield válasza FüligFeri (#49628) üzenetére


Tin_Shield
őstag

Bármelyik mai gép megvehető, ha a minőség alatt a képminőséget érted. Mind bőven elég jó átlagos - nem extrém körülmények közötti -fotózasra. Általánosságban igaz, hogy a kiszemelt gép tulajdonságait érdemes megnézni, a belépő gépek sokszor bántóan lebutítottak. És az objektívek árait és kínálatát is érdemes számításba venni, legalább olyan fontosak mint a gépváz.
Ha megvannak a kiszemeltek érdemes ellátogatni egy szaküzletbe, vagy jobb híján egy MM-be, és kipróbálni, kézbe venni a gépeket, lehet borul minden addigi elképzelés. Sajnos az Olympuson és Panasonicon kívül más nem nagyon kínál lehetőséget a vásárlás előtti huzamosabb kipróbálásra.

A Nikon D7200 nagyon jó gép, de mivel írtad a videót is, én nem azt választanám. A MILC-ek okosabbak, ügyesebbek ezen a téren, úgy hogy fotóban sem rosszabbak. Ha a tükrös vonal szimpatikusabb akkor inkább a Canon, szintén a video miatt.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.