Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#49579) MittuDomain_ válasza PuMbA (#49578) üzenetére


MittuDomain_
őstag

Nyertél, sokkal jobb a 22mm f2, tudom én, de az alsó hangon 55-60e, ez meg meglenne 20 körül, és tudok utána más EF obit csavarni a Viltroxra. Azért 3szor annyit tuti nem ér.

Ez a hülye begőzölésem úgy indult, hogy vennék rendes gépet nagyon max 150e-ért (használt cucc kezdésnek nem játszik, mert még tapasztalatlan vagyok és akaratlanul is megvezetnek), ami MILC (kicsi-könnyű), arányaiban nagy szenzorral (APS-C), mindneképpen optikai keresővel/EVF-el.
Ebből lett egy M5 kit 154e-ért, hozzá pót akksik 7e, memkari 5e, nincs még szűrő, normális állvány, kameratáska. És most akarok elkölteni rá további Deákokat, hogy félhomályban is tudjak tisztességesen fényképezni.
A szűrő nem létszükséglet, a táska megoldva, belement a régi bridge tokjába. A jelenlegi állványom viszont ez, mindnyájan tudjuk, vicc. Kvázi súlyt kell kötni az alájra, hogy ne vigye el egy szél a cuccot.

Igazából ha megjönne a decemberi fizu és kiderülne, lesz-e jutalom, nem aggódnék ennyire. Új munkahely, ne mtudom mire lehet számítani. :B

Si tacuisses, philosophus mansisses.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.