Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#49102) ForTun3 válasza maestro_z (#49101) üzenetére


ForTun3
csendes tag

Üdv mindenkinek!
Segítségek, tanácsot kérnék, elvesztem, nem tudom mit tegyek!

Életemben kb 10 alkalommal volt a kezemben DSLR és megszerettem a fotózást, de sajna videózni nem nagyon tudtam vele, egy 600D-ről van szó.

Szeretnék egy olyan gépet, mely tud akár 4k-ban is videózni, viszonylag stabilizált, ellenben nagyon szép képeket is tudok vele készíteni.
Valamint szeretném ha este is látna valamit a gépezet, sokszor az edzéseink belenyúlnak a szép naplementébe, éjszakába a városi fényekkel és jó lenne közben videózni, képeket készíteni.

Sony A7S Mark II-re gondoltam, ....ára miatt használtan...., nézegettem vele képeket, videókat, de közvetlenül nem volt alkalmam, hogy kipróbáljam még.
Ha valaki tudna más alternatívát is szívesen hallgatom, nem venném zokon sem ha olcsóbb mert évek óta spórolok rá kb, gimi, egyetem mellett..
DSLR, vagy MILC, melyiket miért?

Eddig nagyrészt telefonnal küszöböltem ki a problémáimat, de gyatra a kép és a videó minősége is egy nagy szenzoros kamerához képest, pláne hogy este "vak".

Szeretnék hozzá egy gimballt is, vagy valami alternatív stabilizátort a jövő évben venni mellé, de azért nem árt szerintem ha beépített stabilizátor is van.
Várok minden ötletet, tippet, tanácsot, trollok kíméljenek, komolyan szeretném venni!
Köszönöm! -Ákos :R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.